Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

turbut kai isteka, tada mano vyras mane taip pradejo vadint pries draugus dry.gif bet dabar jau atpratinau gun_bandana.gif
Atsakyti
keliais atvejais:
1. kai taip vadina vyras kitiems pasakodamas smile.gif
2. kai nešioji ir tauški pletkus kaip "turgaus boba" doh.gif
3. kai atistoji prieš veidrodį ir matai ne mergina, ne moteris, o boba lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada, kai nustoja savimi rupintis ir apsileidzia. Kai nuolat bamba, kai lindi namuose. Va tada jau atrodo, kad tikra boba.
Atsakyti
As savo seniui neleidziu manes vadinti boba,nes as dar jauna lotuliukas.gif clap.gif bet jis,kad ir jaunas,man vistiek senis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaigele @ 2009 10 19, 16:14)
Tada, kai nustoja savimi rupintis ir apsileidzia. Kai nuolat bamba, kai lindi namuose. Va tada jau atrodo, kad tikra boba.

Jo,pritariu 4u.gif As per metus laiko tapau boba doh.gif Atsitiko kai kas tragisko gyvenime,nieko nebenorejau,tik lindet namie unsure.gif Nebedomino nei mados,nei bendravimas,tapau visai kitu zmogumi verysad.gif Subobet legva,tarp kitko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2009 10 26, 23:28)
Jo,pritariu 4u.gif As per metus laiko tapau boba doh.gif Atsitiko kai kas tragisko gyvenime,nieko nebenorejau,tik lindet namie unsure.gif Nebedomino nei mados,nei bendravimas,tapau visai kitu zmogumi verysad.gif Subobet legva,tarp kitko g.gif

Tai kad čia nelabai apsiverstų liežuvis pavadint tai subobėjimu. Tai depresija, baisi liga, sunkiai gydoma verysad.gif O subobėjimas - tinginystės pasekmė.
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 26, 23:56)
Tai kad čia nelabai apsiverstų liežuvis pavadint tai subobėjimu. Tai depresija, baisi liga, sunkiai gydoma verysad.gif O subobėjimas - tinginystės pasekmė.

O gal tikrai depresija..? Man niekas nebeidomu,paprasciausiai verysad.gif
Atsakyti
...kada nustoja savim rupintis
Atsakyti
... kai pati taip jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2009 10 27, 00:00)
O gal tikrai depresija..? Man niekas nebeidomu,paprasciausiai verysad.gif

Jei absoliučiai NIEKAS nedomina, tada tikrai depresija, o jei nors kas rūpi šiame gyvenime, tai tada šiaip nuotaikų sutrikimas, nervai. Patarčiau pirmu atveju būtinai kreiptis į psichologą, nes depresijos pati tikrai neišsigydysi. Tai toli gražu NESUBOBĖJIMAS. 4u.gif
Atsakyti
Man boba asocijuojasi su pacia niekingiausia moters forma. Nusmurgusi, plaukai rebaluoti, saves nepriziurinti ir su 'bambaliu' rankoje; kaimo pasiurej kojas issketusi. Manau, tai izeidimas kiekvienai save gerbenciai moteriai.
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2009 10 27, 08:48)
... kai pati taip jauciasi.

pritariu,bet aisku buna ir isimsiu,kai prie veidrodzio atsistoja alkoholike ir sako "as grazuole!" ir bega i kioska alaus 7 ryto lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 27, 22:08)
Jei absoliučiai NIEKAS nedomina, tada tikrai depresija, o jei nors kas rūpi šiame gyvenime, tai tada šiaip nuotaikų sutrikimas, nervai. Patarčiau pirmu atveju būtinai kreiptis į psichologą, nes depresijos pati tikrai neišsigydysi. Tai toli gražu NESUBOBĖJIMAS. 4u.gif

manau galetu padet ne tik psichologas,bent jau man padejo draugai(gal musu depresijos visiskai skirtingos,nezinau sito) bet irgi man nieko nereikejo..sedejau namie savaitemis,visada nepatenkinta kazkuo..viskas buvo labai blogai,jei kviesdavo draugai kur nors nuvaziuoti..i kita miesta,arba siaip i svecius tai noro jokio nebuvo.bet jie patys atvaziuodavo,praktiskai be perspejimo.ir kazkaip viena vakara praleidau labai gerai ir man patiko.pabandziau vel iseiti i lauka ir...man patiko! biggrin.gif tai dbr kai vel prasideda tokie "bajeriai" begom i lauka,bent jau man vejas,saule,medziai neleidzia "parintis"
4u.gif gal pas mane buvo nerimta depresija,o pas sita mamyte viskas kitaip unsure.gif
Atsakyti