turbut kai isteka, tada mano vyras mane taip pradejo vadint pries draugus
bet dabar jau atpratinau
keliais atvejais:
1. kai taip vadina vyras kitiems pasakodamas
2. kai nešioji ir tauški pletkus kaip "turgaus boba"
3. kai atistoji prieš veidrodį ir matai ne mergina, ne moteris, o boba
1. kai taip vadina vyras kitiems pasakodamas
2. kai nešioji ir tauški pletkus kaip "turgaus boba"
3. kai atistoji prieš veidrodį ir matai ne mergina, ne moteris, o boba
QUOTE(Vaigele @ 2009 10 19, 16:14)
Tada, kai nustoja savimi rupintis ir apsileidzia. Kai nuolat bamba, kai lindi namuose. Va tada jau atrodo, kad tikra boba.
Jo,pritariu
QUOTE(Sindea @ 2009 10 26, 23:28)
Jo,pritariu
As per metus laiko tapau boba
Atsitiko kai kas tragisko gyvenime,nieko nebenorejau,tik lindet namie
Nebedomino nei mados,nei bendravimas,tapau visai kitu zmogumi
Subobet legva,tarp kitko 
Tai kad čia nelabai apsiverstų liežuvis pavadint tai subobėjimu. Tai depresija, baisi liga, sunkiai gydoma
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 26, 23:56)
Tai kad čia nelabai apsiverstų liežuvis pavadint tai subobėjimu. Tai depresija, baisi liga, sunkiai gydoma
O subobėjimas - tinginystės pasekmė.
O gal tikrai depresija..? Man niekas nebeidomu,paprasciausiai
... kai pati taip jauciasi.
QUOTE(Sindea @ 2009 10 27, 00:00)
Jei absoliučiai NIEKAS nedomina, tada tikrai depresija, o jei nors kas rūpi šiame gyvenime, tai tada šiaip nuotaikų sutrikimas, nervai. Patarčiau pirmu atveju būtinai kreiptis į psichologą, nes depresijos pati tikrai neišsigydysi. Tai toli gražu NESUBOBĖJIMAS.
Man boba asocijuojasi su pacia niekingiausia moters forma. Nusmurgusi, plaukai rebaluoti, saves nepriziurinti ir su 'bambaliu' rankoje; kaimo pasiurej kojas issketusi. Manau, tai izeidimas kiekvienai save gerbenciai moteriai.
QUOTE(dre @ 2009 10 27, 08:48)
... kai pati taip jauciasi.
pritariu,bet aisku buna ir isimsiu,kai prie veidrodzio atsistoja alkoholike ir sako "as grazuole!" ir bega i kioska alaus 7 ryto
Papildyta:
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 27, 22:08)
Jei absoliučiai NIEKAS nedomina, tada tikrai depresija, o jei nors kas rūpi šiame gyvenime, tai tada šiaip nuotaikų sutrikimas, nervai. Patarčiau pirmu atveju būtinai kreiptis į psichologą, nes depresijos pati tikrai neišsigydysi. Tai toli gražu NESUBOBĖJIMAS. 
manau galetu padet ne tik psichologas,bent jau man padejo draugai(gal musu depresijos visiskai skirtingos,nezinau sito) bet irgi man nieko nereikejo..sedejau namie savaitemis,visada nepatenkinta kazkuo..viskas buvo labai blogai,jei kviesdavo draugai kur nors nuvaziuoti..i kita miesta,arba siaip i svecius tai noro jokio nebuvo.bet jie patys atvaziuodavo,praktiskai be perspejimo.ir kazkaip viena vakara praleidau labai gerai ir man patiko.pabandziau vel iseiti i lauka ir...man patiko!