Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(mutantė @ 2007 10 21, 11:38)
Po gimdymo mano figūra tai su bobėjo, o veidas vaikiškas liko, tad dabar nežinau ar aš dar mergina, turbut moteriške (nepatinka būt moteriške unsure.gif )

Nu jau kad ne mergina, tai duodu kepurę prikakot, gimdžiusių merginų nebūna laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 22, 11:24)
Nu jau kad ne mergina, tai duodu kepurę prikakot, gimdžiusių merginų nebūna laugh.gif

alia kaip noris dar būt mergina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 22, 13:12)
Aš tai sakyčiau kitaip - galima matyti, kuri bus fyfa, o kuri - normali motera. Beje, iš fyfų tikros damos išauga retai - suvokimo gilumos trūksta.

tai galima daryti prielaidą, kad fyfa=boba? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 22, 12:04)
Boba visada vaizduotėje iškyla kaip galinga figūra.

Drisciau papriesarauti. Man bobos galia asocijuojasi nebet su jos virssvosiu, nuolat bloga nuotaika, netvarkytais plaukais ir nukramtytais nagais, ai ,dar butinai turi buti su chalatu arba is sijono kysot kombinukas biggrin.gif

Pritariu AIMMA vyrui, boba yra tingine, nesirupinanti savo isvaizda kazada buvusi moteris. biggrin.gif Dazniausia tai asitinka 2 atvejais: 1. po vedybu, kai jau tipo turiu dieda ir prisiziuret nebereikia 2. po gimdymo, kai jau tipo as mama.
Kazkada turejom tarp savu draugu viena labai akivaizdu bobejimo atveji. Mergina, is paziuros vidutinisko grozio, bet priziuretais plaukais, nagais, su makijazu ir graziai apsiredziusi, istekejo uz vyro draugo. Kai po pusmecio ja pamatem, abu zagtlejom: isstorejus, apsirengimo nulis, pikta, kazkuo nepatenkinta. Po metu, jos diedulis isejo pas kita, ko pasekoje jo zmonike vel suzydejo, sukudo, sportavo. Vyras grizo. Pasigimde kelis vaikus. Vyras dar vis pas ja, o jin vel kiaule, net ne boba.
Atsakyti
QUOTE(Mangailė @ 2007 10 22, 12:37)
tai galima daryti prielaidą, kad fyfa=boba?  laugh.gif

A ne, mieloji schmoll.gif Su moteriškių klasifikacija yra kur kas sudėtingesnis reikalas nei su vyriškosios giminės. Su diedais viskas aišku, jie, kaip taisyklė, būna trijų rūšių (nepriklausomai nuo amžiaus): Berniukas, Vyras arba Boba (šiukštu nemaišyt su moteriškos giminės bobomis). Na, ir iš to išeinantys porūšiai. O moteriškos - jos yra moteriškos, civilizacijos žiedas, skant, jų į tas tris kerteles taip paprastai neįsprausi. Bet fyfa boba būti negali. Ir atvirkščiai. Bo bobai būdingas racionalus mąstymas, kurio fyfai ypač stinga. Bobą valdo tikslo siekimas, fyfą - imidžo kūrimas. Boba gali laikinai apsimesti fyfa, jei to reikalauja tikslas. Bet fyfa apsimesti boba neįstengtų niekaip hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(Akva @ 2007 10 22, 12:43)
Drisciau papriesarauti. Man bobos galia asocijuojasi nebet su jos virssvosiu, nuolat bloga nuotaika, netvarkytais plaukais ir nukramtytais nagais, ai ,dar butinai turi buti su chalatu arba is sijono kysot kombinukas  biggrin.gif

Pritariu AIMMA vyrui, boba yra tingine, nesirupinanti savo isvaizda kazada buvusi moteris. biggrin.gif  Dazniausia tai asitinka 2 atvejais: 1. po vedybu, kai jau tipo turiu dieda ir prisiziuret nebereikia 2. po gimdymo, kai jau tipo as mama.
Kazkada turejom tarp savu draugu viena labai akivaizdu bobejimo atveji. Mergina, is paziuros vidutinisko grozio, bet priziuretais plaukais, nagais, su makijazu ir graziai apsiredziusi, istekejo uz vyro draugo. Kai po pusmecio ja pamatem, abu zagtlejom: isstorejus, apsirengimo nulis, pikta, kazkuo nepatenkinta. Po metu, jos diedulis isejo pas kita, ko pasekoje jo zmonike vel suzydejo, sukudo, sportavo. Vyras grizo. Pasigimde kelis vaikus. Vyras dar vis pas ja, o jin vel kiaule, net ne boba.

Da jauna irnesakyk.gif Slysti paviršium wink.gif Moteris turi būti pasitempus ir susitvarkius, bet tai neturi tapti jos gyvenimo tikslu.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 22, 11:04)
Boba yra masė visų pirma psichologine prasme: ar įsivaizduojat kūdutę mažutę bobą? Susirietusią susitraukusią?

Boba savoj teritorijoj yra vadas.

Pažįstu mažutę, smulkutę, labai švelnaus veido. lotuliukas.gif Ale, kai išsižioja....

A savoj teritorijoje (ir keliose - svetimose) ji yra tikras VADAS. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2007 10 22, 13:12)
Pažįstu mažutę, smulkutę, labai švelnaus veido. lotuliukas.gif Ale, kai išsižioja....

A savoj teritorijoje (ir keliose - svetimose) ji yra tikras VADAS. lotuliukas.gif

Va va...Ką ir sakiau biggrin.gif Ir, garantuoju, kad realiai ji yra keliais cm žemesnė, nei jūs ją įsivaizduojat hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2007 10 22, 14:12)

manoji pažįstama taip pat maža, smulki, pasinėrusi tik į savo įvaizdžio kūrimą, bet kai išsižioja ... pasijunti kaip turguj lotuliukas.gif Todėl net nustebau, kad fyfos negali būti bobomis laugh.gif
Atsakyti
prisijuokiau cia is tu bobu paskaicius. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai pritariu Akva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man asmeniskai boba asocijuojasi su bjauria senmerge(nes senmerge ne = senmergei) nuolatos nepatenkinta viskuom, bambancia, stora, nesusitvarkiusia ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 22, 13:28)
prisijuokiau cia is tu bobu paskaicius. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai pritariu Akva lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man  asmeniskai boba asocijuojasi su bjauria senmerge(nes senmerge ne = senmergei) nuolatos nepatenkinta viskuom, bambancia, stora, nesusitvarkiusia ir t.t. doh.gif

Aik aik, nieko tu nesupranti irnesakyk.gif Vien į tavo avatarą skandinaviškos bobos pavidale pažiūrėjus tampa aišku, kad gali atstovauti garbingas Karo bobų gretas tongue.gif wink.gif
Atsakyti
Aš esu boba ax.gif . Vyras sakė, kad jo draugai manęs bijo bigsmile.gif , o vyrą, vakar, kuomet jis nepadėjo ryte draugui atsipachmielinti, jis pavadino bobos podkablučniku bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, jūs su jumoro jausmu, tai tikrai lotuliukas.gif . Man boba, tai būtinai stora, apsileidusi, riebaluotais trumpais nedažytais plaukais, apdribusiom drapanom (ne drabužiais) ir būtinai pikta... lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti