Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(Heilė @ 2007 10 18, 16:18)
O aš kažkaip boboms grynai fizinių apibrėžimų netaikau. Amžiaus apribojimų - irgi. Boba:
1. Su nuliniu jumoro jausmu, nesuvokianti anei ironijos, anei sarkazmo ir viską priimanti rimtai.
2. Šventai tikinti, „ką pasakė per televizorių“, nors nė pusės to nesupranta.
3. Kaip daug kas minėjo - rėkianti, besikišanti, bevadovaujanti ir viską žinanti.
4. Spinduliuojanti ryškią neapykantą VISIEMS ir VISKAM.
5. Nepriklausomai nuo amžiaus kategorijos, besibaisinti šiuolaikiniu jaunimu, mada, papročiais, gyvenimu. Apskritai - besibaisinti ir besipiktinanti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dar pridurčiau, kad pagrindinė pasikalbėjimo tema "tas tą padarė, tą pasakė" ir t.t. doh.gif Nervina, kai mato tik kitus žmones ir jų klaidas, o pas jas viskas idealu hihihi.gif irnesakyk.gif

P.S. Pritariu nuomonei, kad subobėjimas nuo amžiaus nepriklauso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joločka: 20 spalio 2007 - 15:03
QUOTE(AveM @ 2007 10 20, 12:59)
Subobejimas nuo amziaus nepriklauso,buna kad dvidesimtmete atrodo baisiau uz sesiadesimtmete,daug kurios svajoja tik isteketi,o po to jau mano visko virsune pasiekta gerai bus kaip yra ir tampa tikros bobos,o tada verkia as buvau tokia gera o vyras paliko susirado idomesne bigsmile.gif

va va, tik išteka ir tuo viskas pasibaigia - jau galima atrodyti bet kaip, šliūrinėti po namus susivėlusiai tik su chalatu, bet ką šnekėti, dar betrūksta, kad pradėtų vyrui pasakot serialo epizodus... Nu baisu... lotuliukas.gif
Atsakyti
kazin kaip ten su manim? unsure.gif ar as jau boba ar ne? doh.gif lotuliukas.gif
seip kuno mases indeksak 20,5 doh.gif lotuliukas.gif istekejau pries 7metus namie visada bunu apsitvarkius ne su halatu schmoll.gif rolleyes.gif
manau subobejama tada kai nelieka velniukscio vidui cool.gif ax.gif
Atsakyti
Po gimdymo mano figūra tai su bobėjo, o veidas vaikiškas liko, tad dabar nežinau ar aš dar mergina, turbut moteriške (nepatinka būt moteriške unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 10 21, 01:22)

manau subobejama tada kai nelieka velniukscio vidui cool.gif  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif va su situo teiginiu labiausiai sutinku.Juk ir seriala kartais visos paziurim ,ir pabumbam,o ir moteriskes su antsvoriu ne visos ''bobomis'' buna. biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik to paklausiau savo vyro. Jis pasakė, kad moteris tampa boba, kai nebeskiria dėmesio sau. Ypač aprangai. O aš pastebėjau , kad daugybė mano pažįstamų vyrų (manasisi ne išimtis) yra tikros bobos. Metams bėgant vyrai greičiau subobėja - bamba, viskuo nepatenkinti, tikri moralistai ten, kur nereikia tongue.gif
Atsakyti
Aimma tiesiai i desimtuka pritariu tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2007 10 21, 18:16)
Ką tik to paklausiau savo vyro. Jis pasakė, kad moteris tampa boba, kai nebeskiria dėmesio sau. Ypač aprangai. O aš pastebėjau , kad daugybė mano pažįstamų vyrų (manasisi ne išimtis) yra tikros bobos. Metams bėgant vyrai greičiau subobėja - bamba, viskuo nepatenkinti, tikri moralistai ten, kur nereikia tongue.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš manau kad jei elgiasi kaip boba (burba, apšnekinėja, viskas negerai) tai jau boba. Nesvarbu kokio amžiaus. ax.gif
Atsakyti
Jūs, jaunos durnos, nieko nesuprantat irnesakyk.gif Būti boba yra jėga thumbup.gif Jūs tik atkreipkit dėmesį, su kokia išraiška bei intonacija yra tariamas žodis "boba": pasipiktinimu, slepiamu pavydu bei šiokia tokia nevilties gaidele, bo boba yra kaip koks traktorius ant kelio - nei pastūmsi, nei apvažiuosi. Moteriškos giminės atstovei būti boba reiškia turėti valdžią situacijoje. Boba yra masė visų pirma psichologine prasme: ar įsivaizduojat kūdutę mažutę bobą? Susirietusią susitraukusią? Ne? Aš irgi ne. Boba visada vaizduotėje iškyla kaip galinga figūra. It ta Kryžkalnio mergelė virš pylimo. Net jei fiziškai ji ir smulki. Boba savoj teritorijoj yra vadas. Todėl, vyrams su ja susidūrus, nebelieka nieko daugiau, tik numot ranka sušnibždėt sau pačiam paguodos formulę "Ką iš bobos bepaimsi... irnesakyk.gif " Ir nubindzent šonan hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 22 spalio 2007 - 11:07
žiūrint į mažas mergaites galima jau pamatyti, kuri užaugus bus Moteris ir kuri Boba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangailė @ 2007 10 22, 12:09)
žiūrint į mažas mergaites galima jau pamatyti, kuri užaugus bus Moteris ir kuri Boba  ax.gif

Aš tai sakyčiau kitaip - galima matyti, kuri bus fyfa, o kuri - normali motera. Beje, iš fyfų tikros damos išauga retai - suvokimo gilumos trūksta.
Atsakyti