Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(No_Angel* @ 2006 05 01, 15:08)
turiu metalinį, seniau naudodavau ir visai gerai riesdavo  smile.gif  dabar turiu riečiantį tušą, tai to metalinio jau nebenaudoju

Idomu, kas čia per tušas, nes mano bandyti riečiantys tušai nesuteikė tokio efekto kaip rietiklis. g.gif
Atsakyti
Na mergeites, prisiskaicius cia jusu patarimu, komentaru, nusipirkau Droge siandien Titania blakstienu rietikli bigsmile.gif Nagi nagi, idomioji dalis prasidejo parejus namo, kaip paemiau ta aparata ik rankas lotuliukas.gif

Na gerai, ziurekit ir patarkit man nemoksai.

1.Paimu i rankas ta rietikli, praskeciu, "apzioju" blakstienas. Tada kyla klausimas - suspausti rietikli reikia ties blakstienu apacia, viduriu ar jau isvis gale???

2. Tada kai suspaudi blakstienas, tai ta aparaciuka reikia kelti i virsu, kad tos blakstienos kazkiek pasiriestu, ar nieko daryt nereik? g.gif

Zinoves, prasau paaiskinkit man 4u.gif Zinau kad mano sitie klausimai jums atrodys juokingi ir netgi absurdiski, bet man, rietiklio naujokei - tai sitie klausimai prilygsta aukstajai matematikai doh.gif
Atsakyti
reikia tiesiog suspausti ir laikyti. niekur nekilnoti ir nieko kito nedaryti. kuo arciau saknu suspausi, tuo graziau uzsiries, taciau jei per daug arti suspausi, gali pesti. smile.gif palaikyk koki 20 sec ir atleisk.

P.S. nusipirkau ir as. is tos laimes uzriestas net nufotografavau. biggrin.gif tik gaila, kad nesigauna nuotraukos ikelti.
Atsakyti
Pas mane tiesios, bet ilgos blakstienos, tai as rieciu is pradziu galiukus, palaikau neilgai, kokias 5 sekundes, o po to rieciu prie saknu, palaikau kazkur 15 sekundziu ir gale paspaudziu stipriau, kaip ir "uzfiksuodama".... kad blakstienos neissitiesintu po rietimo, is pradziu padazau plonu sluoksniu vandeniui atspariu tusu, palaukiu kol nudzius ir tada dazau paprastu tankinanciu tusu, nes vandeniui atsparaus tuso paprastai nenaudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 18 gegužės 2006 - 17:54
Aciu geneva uz issamu paasikinima bigsmile.gif Nu viskas, rytoj is pat ryto bandysiu prisijaukint as sita aparata biggrin.gif

Skaidre, tu irgi labai idomiai rieti, pirma virsuneles, po to ties saknimis thumbup.gif Reiks kada irgi toki buda isbandyt ax.gif
Atsakyti
Vaida',
tik nors neriesk jau padazytu blakstienu, nes joms tai kazkaip ten kenkia. pirmiausia pariesk, tada padazyk. geriausiai uzriestas blakstienas islaiko vandeniui atsparus tusas, bet juk visos taisykles turi isimciu. biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o kokios firmos geriausia pirkti tą prietaisiuką blakstienoms? nes mačiau ir pigesnių ir brangesnių, ar ten labai didelis skirtumas tarp jų? g.gif
Atsakyti
as uz 5 lt nusipirkau ir man pats tas. wink.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad skirtumo tikrai nera, o kainos nuo firmos priklauso smile.gif
Tik pirk su geleziniu korpusu mirksiukas.gif
As kazkada pirkau rietikli, tai viduje buvo gumine juostele,tokia rusvos spalvos, o dabar nusipirkau su tokia balta guma, panasu kaip kauciukas... tai pasakysiu, kad geresnis yra, butent, antrasis thumbup.gif na, bet gal dabar jau nebera su tom guminem(rusvom) juostelem, gal dabar gamina tik su tom baltom.... g.gif
Atsakyti
nu as kazkaip nemanau, kad nuo spalvos priklauso. biggrin.gif nu nebent psichologinis nusiteikimas gal kitoks... lotuliukas.gif
Atsakyti
aš čia mikroautobusuose kasryt stebiu blakstienų rietimo ir dažymosi procedūras doh.gif: jau porą kartų teko matyti, ka dir virtuviniu šaukštu merginos blakstienas raito laugh.gif
Atsakyti
OOOOO, Virdzinija!!! gera ideja. reikes isbandyti. wink.gif
Atsakyti