Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

Naudoju rietikli blakstienom gal jau kokius 6 metus, kad kenktu blakstienom nepastebejau.Kai pradejau naudoti tai kazkas atidave su ishimtom gumom ir ash nezinojau, be to riesdavau jau padazytas blakstienas, biggrin.gif Bet po to isigijau normalu ir pradejau riesti nedazytas smile.gif Perku nebrangius rietiklius, bet nepamenu kiek uz savo mokejau.Pirkau Eurokoj.Didelio skirtumo tarp pigesniu ir brangesniu nematau smile.gif Shiaip knygelek kazkokioj ar kur skaiciau, kad rietikli reikia pasildyti su dziovintuvu kazkiek laiko, bet taip niekad ir nepabandau del tingejimo ir laiko stokos. smile.gif O kad uzriestos blakstienos ishsitiesina tai nepastebejau tokio dalyko, nebent jei nepadazot smile.gif
Atsakyti
as ji nusipirkau, bet nenaudoju, nes nieko man neiseina su juo per sudetingas aparatas g.gif
Atsakyti
As irgi negaliu gyventi be sito daikciuko smile.gif
Mano blakstienos ilgos, bet tiesios verysad.gif , o uzrietusi jas, kazkaip net akys atsiveria, pasidaro kazkokios didesnes, israiskingesnes tongue.gif smile.gif
Kai uzrieciu jas, pasidazau tankinanciu tusu, tai sulaukiu begale komplimentu, tipo, kokios mano grazios blakstienos ir akys !!!!! mirksiukas.gif biggrin.gif
O grazios tik del to, kad padeda mano akelems mano mylimas rietiklis biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
o koks geresnis: gelezinis ar plastmasinis? siandien buvau Eurokose paziureti, tai buto kazkokie plastmasiniai. kadangi esu ipratus, kad jie butu geleziniai, sitie nustebino truputi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 05 10, 18:24)
o koks geresnis: gelezinis ar plastmasinis? siandien buvau Eurokose paziureti, tai buto kazkokie plastmasiniai. kadangi esu ipratus, kad jie butu geleziniai, sitie nustebino truputi. biggrin.gif

Tu cia pati korpusa turi omeny g.gif ? Dar buna ir plastmasiniu g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 11 gegužės 2006 - 09:55
retsykiais naudoju - super daikciukas smile.gif maniskis is jav, su kazkokiom sustrom gumytem smile.gif ale siaip niekuo nesiskiria nuo bet kurio kito smile.gif moralas - neapsoimoka pirkti brangiu, nes efektas vienodas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 11, 10:53)
Tu cia pati korpusa turi omeny g.gif ? Dar buna ir plastmasiniu g.gif ?

tai vat mane ta plastmase ir suglumino. pirma karta tokius matau. kainos nebuvo. tokie violetiniai. blush2.gif
Atsakyti
Ciuda- juda, plastmasiniai korpusai blink.gif g.gif
Nea, tokiu nesusigundyciau pirkti schmoll.gif
Atsakyti
tai vat as irgi nesusigundziau. buvau pasiemus 20 lt i eurokosa (nu jei kokiu seseliu dar uzsimanyciau...), tai ziuriu - plastmase!!! nu jau ne, broleli, pagalvojau. biggrin.gif isejau nieko nenusipirkusi.
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 05 11, 18:05)
tai vat as irgi nesusigundziau. buvau pasiemus 20 lt i eurokosa (nu jei kokiu seseliu dar uzsimanyciau...), tai ziuriu - plastmase!!! nu jau ne, broleli, pagalvojau. biggrin.gif isejau nieko nenusipirkusi.

Tai tu rietiklio niekad neturejai, nori pirma karta ji isigyti smile.gif ?
Jei taip, tai aisku, kad pirk gelezini mirksiukas.gif
Kazkokia nesamone plastmasiniai rietikliai blink.gif , toks ten jo ir patvarumas...
Atsakyti
aciu uz patarima. ieskosiu gelezinio tada... biggrin.gif bet man toks jausmas, kad pirmas kartas paliks mane be puses blakstienu. biggrin.gif nu bet gal kaip nors ismoksiu. labai jau baisiai tas daiktas atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geneva: 11 gegužės 2006 - 20:44
biggrin.gif Sekmes ismokti juo naudotis mirksiukas.gif Ir jei ismoksi smile.gif , pamatysi, jis tau bus ne baisuoklis, o pats graziausias ir nuostabiausias biggrin.gif
Atsakyti