Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

as rietikli naudoju tik kai prisimenu ypatingom progom doh.gif siaip jis pas mane jau visa amzinybe, bet kasdien naudot gaila man blaktienu-nieks manes neitikins kad visai nekenkia joms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 22, 02:57)
Na, as naudoju tik kai prisimenu (o atminti turiu baisiai prasta lotuliukas.gif ) tai jokio pasalinio efekto nejauciu. O siaip, Tinaa, gal Tu pernelyg jas suspaudi? Ir kaip tu znypliukiu gumele, ar ne laikas ja keisti? Kai pirkau savo znyplutes, pas mane instrukcijoje buvo parasyta, kad gumyte reiktu pakeisti kas keleta naudojimo menesiu, ir buvo ideta atsargine. Kitose znyplutese ju nemaciau... Bet nevertetu to pamirsti smile.gif

gal tikrai per daug suspaudziu..
Atsakyti
keleta metu naudoju metalines rietimo znyplutes,pries tai turejau plastamsines tokias bet man jos per siauros buvo....
nenaudoju kasdien bet daznokai,man kaskaip tusas gerai uzfiksuoja ir isbuna ilgai uzsirietusios thumbup.gif
Atsakyti
nenaudoju, nes man tikrai nereikia-blakstienos uzsiriecia dazant tusu. thumbup.gif bet va mano sese naudoja kiekviena karta dazantis, nes jos laaaabai ilgos, bet laaaabai tiesios blakstienos.
Atsakyti
As ir turiu sias znyplutes,bet naudoju retai,kai tik prisimenu tongue.gif bet siaip nelabai jos ir ka uzriecia.gal tik tuo momentu smile.gif
Atsakyti
naudojoju ir as blakstienu rietikli..
na istikruju nelabaj lajk,na tik tusu sutwirtinus,bet kadangi noriu riestu blakstienu taj kenciu..
Atsakyti
Nenaudoju, kažko prisibijau aš šito prietaiso unsure.gif
Atsakyti
as irgi kartais parieciu.akys tada atrodo zymiai grazesnes.. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 11 balandžio 2006 - 21:01
As paraitau lotuliukas.gif ypac kai kokia rimtesne proga dazausi bigsmile.gif Akys tikrai atrodo gyviau ir didesnes brunette.gif Tiesa, dabar naudoju karsta rietikli, nes su tuo geleziniu tai budavo, kad ir kelias blakstienas islupu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2006 04 11, 22:05)
As paraitau lotuliukas.gif  ypac kai kokia rimtesne proga dazausi bigsmile.gif Akys tikrai atrodo gyviau ir didesnes brunette.gif Tiesa, dabar naudoju karsta rietikli, nes su tuo geleziniu tai budavo, kad ir kelias blakstienas islupu tongue.gif

karsta? unsure.gif kas cia per prietaisas? gal jos su kokiu laidu i elektros lizda biggrin.gif ar kap cia? tada jauciu galingai blakstienos atrodo elektros gave bigsmile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dukoffke @ 2006 04 12, 07:12)
karsta? unsure.gif kas cia per prietaisas? gal jos su kokiu laidu i elektros lizda biggrin.gif ar kap cia? tada jauciu galingai blakstienos atrodo elektros gave bigsmile.gif unsure.gif

Jis su elementais. Siaip man su juo geriau patinka raityti, nes ne taip skaudziai atrodo tongue.gif
Atsakyti
as irgi naudoju rietikli su elementais, bet ne visada ijungiu, kad ikaistu, uzriecia ir saltas thumbup.gif kazkur esu skaicius, kad blakstienom sveikiau plasmasiniai, metaliniai negerai, nes po to jos luzineja, bet kaip paskaiciau komentarus, tai yra patenkintu ir metaliniais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonny: 13 balandžio 2006 - 07:57