Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų odelės

QUOTE(Daktarienė B @ 2005 03 08, 14:53)
Hacone, o kur būtų galima įsigyti tą akmeninį pagaliuką? smile.gif

as pirkau pries kokius 5 metus "Pelenej".
matai, as ji pas savo manikiurininke nusiziurejau, kai dar manikiura darydavausi. sake, siaip pirkti buna retai, bet prie profesionaliu irankiu pasitaiko. bet gal dabar ir siaip buna parduotuvese, nezinau.
maniskis tokiam plastikiniam permatomam futliare-buteliuke idetas. pilkas.
jo privalumas tas, kad, kai atbunka, patrini i dilde, ir pasigalanda. ir nago nezaloja. jei ne tas pagaliukas, tai su manikiuru be odeliu karpymo, manau, butu buve sunkiau.

nu zinai, Daktariene B., tureciau daugiau laiko, tai nufotkinciau ir ideciau tau cia ji. ale kad nu niekaip dabar negaliu. bet pamenu, kad laksciau po parduotuves ir klausinejau. pardavejos sako, kad zino, apie ka kalbu, bet neturi. tu paklausinek
Atsakyti
Hacone >>> Na, jau prisipirkau aliejuku (kokius 2 smile.gif ). Ir tepliojuos dienos begyje kiek galiu... Ir, aisku, odeliu visiskai nebelieciu ax.gif . Zinai, vaizdelis tikrai nera tragiskas thumbup.gif , netgi sakyciau geras biggrin.gif . Kazkur giliai viduje zinojau, kad tie odeliu karpymai negerai, bet laikiau save del to labai "tundra"; kai perskaiciau tavo pasisakyma, tai nusprendziau, kad geriau busiu "tundra", bet su graziomis nagu odelemis. Jau matau, kad man tai pavyks clap.gif . Aciu tau Hacone 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(frezija @ 2005 03 17, 12:24)
Hacone >>> Na, jau prisipirkau aliejuku (kokius 2  smile.gif ). Ir tepliojuos dienos begyje kiek galiu...  Ir, aisku, odeliu visiskai nebelieciu  ax.gif . Zinai, vaizdelis tikrai nera tragiskas  thumbup.gif , netgi sakyciau geras  biggrin.gif . Kazkur giliai viduje zinojau, kad tie odeliu karpymai negerai, bet laikiau save del to labai "tundra"; kai perskaiciau tavo pasisakyma, tai nusprendziau, kad geriau busiu "tundra", bet su graziomis nagu odelemis. Jau matau, kad man tai pavyks  clap.gif . Aciu tau Hacone  4u.gif .



Pritariu thumbup.gif Ir as prisipirkau aliejuku: vienas darbe, kitas namie, trecias rankinuke, ir rankos atrodo tikrai gerai, palyginus kaip buvo, kai pati karpiau tas nelemtas odeles... doh.gif
Atsakyti
O jus tuo aliejuku tepates ir ne namuose?
As kai issitepu, tai blizga labai, ir prisilietus tepa..... Tai su tokiais nagais tik namie galiu but. Ar as ka ne taip darau?
Atsakyti
Mur >>> Taip ir rasau, kad tepu per diena kiek galiu ax.gif . Paprastai ryte ir vakare tai visada, o dienos begyje - visaip gaunasi... Kartais issitepu ir doh.gif reikia "panaudoti" rankas; tada greitai imasazuoju ta aliejuka i odeles ir nagus, ir nieko smile.gif . Kaip suprantu, aliejukai vienu firmu gali susigerti greiciau, kiti leciau, na, kai busim profesionales - zinosim geriau laugh.gif laugh.gif . Kol kas perku ta kuri pamatau ir viskas biggrin.gif .
Atsakyti
O kur - kokius - ir uz kiek pirkote????? smile.gif Ir as susidomejau smile.gif Dabar turiu tik AVON kazkoki kremuka odelems.. smile.gif O aiejukas itariu irgi nepamaisytu... smile.gif
Atsakyti
Ai, pirkau "papigiai" smile.gif . "Belaton" firmos tox citrinu kvapo apie 4 Lt ir Gabriella Salvette - apie 7 Lt. Bet pastaraji nusipirkau siandien tongue.gif , nors pasirode, kad bus fainesnis uz ta citrinini smile.gif . Dar Hacone rase apie kremukus ir zele - reix paieskoti mirksiukas.gif . Perku aliejuka ne ta, kur stabdo odeliu augima, o tiesiog, kuris stiprina nagus ir minkstina odeles smile.gif , manau, kad taip bus geriausia mirksiukas.gif .
Atsakyti
dziaugiuosi, jei padeda.
teisingai, reikia imasazuoti, kaip krema. tiesiog rankinuke turet ir viskas. matai, kad vaizdelis nekoks, ir patepi. as tai tik darbe tepdavau, nes aktualu kad rankos gerai atrodytu. ir uztekdavo. o dabar tai is viso gal karta per 2 savaites patepu, jei rankos netvarkytos kokias 3 savaites.. nepamirskit kad atstumti kartais reikia. koki karta per savaite. kitoms gal dazniau. bet tada zele arba kremuko reikia.

o jus lakuojat? labai gerai bespalvi, na vos vos rausva, nes visai bespalvis ne toks efektingas, koki nagu kietikli nusipirkt, ar lako pagrinda (pranzucisko manikiurio). labai pagerina isvaizda, atrodo naturaliai, o be to nesimato, kai pradeda luptis. gali buti visai pigus. svarbu spalva. man patinda loreal pastel (tas ne visai pigus, bet uztenka kokiems 4 menesiams tikrai). yra 2 rusiu, reikia pirkti butent rausva, o ne gelsva. bet tai ne lakas, o nagu prieziuros priemone. belieka sekmadieni vakare nusilakuot - visa savaite laiko. dar aliejukas, ir rankytes puikios be dideliu islaidu ir pastangu smile.gif su koju nagais daryti ta pati
Atsakyti
Hacone >>> Zinai, is tikro, net neatstumiu tu odeliu. Ir tai vaizdelis neblogas clap.gif . Didziausias problemas kelia tos vietos, kurias daugiau pakrapstydavau ax.gif , bet dabar busiu kantri kaip Maryte Melnikaite ir nebenukrapstysiu biggrin.gif . Nu, viezo, dziaugiuosi nerealiai... mirksiukas.gif .
Atsakyti
pas mane su tom odelem ir katasrofa doh.gif , auga kaip ant mieliu, aisku ir kirpdavau pastoviai, nors tikrai zinojau, kad nereik ju kirpt schmoll.gif . perskaiciau cia jusu visus postus, leksiu ir as pirkt zele ir aliejuko tongue.gif ax.gif
Atsakyti
O tai gal kuri nors galėtų pasakyti ką daro Nail teko aliejukas? smile.gif
Atsakyti
Gal dar atsirado daugiau draziosios luties atstoviu, naudojanciu aliejukus?
Gal ka parekomenduotumet, kaip labai gera priemone? mirksiukas.gif
Atsakyti