Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(linaj @ 2007 05 03, 14:42)
O jei as sedejau namie kolei vaikui sueis 3 metai, tai kaip tada  g.gif

Jeigu neturite reikiamą ketvirtį pajamų, gausite minimalias išmokas, dabar apie 339 Lt į mėn.
Atsakyti
Pasibaigus vaiko prieziuros atostogoms vienai dienai grizau i darba (realiai - susitvarkiau dokumentus ir tiek), po to isejau kasmetiniu atostogu. Per kasmetines atostogas susirgus dukrai turiu nedarbingumo lapeli vaiko slaugai. Kaip skaiciuos SoDra pasalpa? g.gif Konkreciai: nestumo-gimdymo atostogu isejau 2006-02-01, vaiko auginimo atostogos iki 2007-04-23, grizau i darba 2007-04-24, isejau kasmetiniu 2007-04-25. Dabar sergam...
Atsakyti
QUOTE(pelele @ 2007 05 06, 12:57)
Pasibaigus vaiko prieziuros atostogoms vienai dienai grizau i darba (realiai - susitvarkiau dokumentus ir tiek), po to isejau kasmetiniu atostogu. Per kasmetines atostogas susirgus dukrai turiu nedarbingumo lapeli vaiko slaugai. Kaip skaiciuos SoDra pasalpa?  g.gif  Konkreciai: nestumo-gimdymo atostogu isejau 2006-02-01, vaiko auginimo atostogos iki 2007-04-23, grizau i darba 2007-04-24, isejau kasmetiniu 2007-04-25. Dabar sergam...

Sodra pašalpa skaičiuos pagal 2006 metų IV ketvirčio pajamas, gausite 85 proc. nuo ketvirčio pajamų.
Atsakyti
Aciu AsJa 4u.gif , Tu - tikras auksas lotuliukas.gif Neblogas buvo ketvirtis, SoDra neturetu nuskriaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelele @ 2007 05 07, 17:58)
Aciu AsJa  4u.gif , Tu - tikras auksas  lotuliukas.gif Neblogas buvo ketvirtis, SoDra neturetu nuskriaust  ax.gif

Gal galetumete dar paaiskinti,ar yra mokama uz nedarbo dienas? Atostoginiu darboviete tai tikrai nemoka uz savaitgalius ir sventes,o darbo uzmokesti kas menesi gaunam toki pati, reiskia, jis nepriklauso nuo darbo dienu skaiciaus? O kaip elgiasi SoDra?
Atsakyti
QUOTE(pelele @ 2007 05 08, 17:26)
Gal galetumete dar paaiskinti,ar yra mokama uz nedarbo dienas? Atostoginiu darboviete tai tikrai nemoka uz savaitgalius ir sventes,o darbo uzmokesti kas menesi gaunam toki pati, reiskia, jis nepriklauso nuo darbo dienu skaiciaus? O kaip elgiasi SoDra?

Sodra pašalpas moka už darbo dienas, taikoma 5 dienų darbo savaitė.
Atsakyti
Sveikutes. Noriu paklaust nes visai mane supainiojo. Sunus nuo 29 sausio yra ant biuletenio, jam birzelio 5 paskirta operacija.Gydytoja sako kad kiek reiks tiek ir tes biuleteni.O kaip tada tos 120 dienu po kuriu sodra sako ,kad biuletenio neapmoka. Paaiskinkit kas nors nes vieni sako ,kad gydytoja neteisi,kiti kad teisi. nezinau ka ir daryt nes tas 120 dienu jau ant nosies. Aciu
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 05 22, 15:29)
Sveikutes. Noriu paklaust nes visai mane supainiojo. Sunus nuo 29 sausio yra ant biuletenio, jam birzelio 5 paskirta operacija.Gydytoja sako  kad kiek reiks  tiek ir tes biuleteni.O kaip tada tos 120 dienu po kuriu sodra sako ,kad biuletenio neapmoka. Paaiskinkit kas nors nes vieni sako ,kad gydytoja neteisi,kiti kad teisi. nezinau ka ir daryt nes tas 120 dienu jau ant nosies. Aciu

gali testi iki 140 dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 05 22, 16:29)
Sveikutes. Noriu paklaust nes visai mane supainiojo. Sunus nuo 29 sausio yra ant biuletenio, jam birzelio 5 paskirta operacija.Gydytoja sako  kad kiek reiks  tiek ir tes biuleteni.O kaip tada tos 120 dienu po kuriu sodra sako ,kad biuletenio neapmoka. Paaiskinkit kas nors nes vieni sako ,kad gydytoja neteisi,kiti kad teisi. nezinau ka ir daryt nes tas 120 dienu jau ant nosies. Aciu

Slauga apmokama tik už 120 kalendorinių dienų į metus.
Atsakyti
Aciu uz atakyma. tikiuos kad pasveiksim per tas likusias 20 dienu
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 05 22, 16:29)

O sunus pats turi nedarbingumo pazymejima?Ar jus turit nedarbingumo pazymejima vaiko slaugai?Sunus -cia vaikas ar suauges? Nes tada viskas skiriasi...
Atsakyti
LABA DIENA ax.gif
as taip pat noreciau paklausti,as esu nescia ir man tuoj sueis 120 dienu,kaip turiu nedarbinguma del paumejusios asmos,o dabar del gresencio,tai kiek dar man gales testi g.gif .nes birzelio 23 iseinu atostogu,o liepos 23 iseinu i dekreta,tai jau sia man nedaug ir liko istemti g.gif

IS ANKSTO DEKOJU ax.gif
Atsakyti