Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 12, 18:14)
gausi pašalpą. Skaičiuos iš I ketvirčio pajamų.

ACIU uz ats..tik gaila, kad ta ketvirti buvo mazos pajamos, bet tai geriau negu nieko smile.gif
Atsakyti
Klausimelis: o gal kas zino kaip kontroliuojamas sienos kirtimas Sengeno erdveje? Turiu omenyje, jei turi nedarbingumo pazymejima ;-))
Atsakyti
QUOTE(VaidaSaulute @ 2008 08 16, 12:28)
Klausimelis: o gal kas zino kaip kontroliuojamas sienos kirtimas Sengeno erdveje? Turiu omenyje, jei turi nedarbingumo pazymejima ;-))

as kiek zinau tai bent jau i latvija gali ramiai vykti, o kaip i kitas salis tai net nezinau, siaip turetu jau nieko netikrint ir neivedinet i kompa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaSaulute @ 2008 08 16, 12:28)

Na logiškai mąstant, tai dokumentų patikros prie sienos nebėra, tai ir sukontroliavimo taip pat nebelieka g.gif
Atsakyti
laba diena,
iskilo vienas klausimas va susirgau as ir susirgo dukryte, as esu vaiko auginimo atostogose iki 3 metu... ar gali vyras iseiti i bilioteni vyras jei as ir vaikas abidvi sergam? gal kas esat susidure? abidvi turim gulet lovoj, nes abiem auksta temperatura... reiketu skubaus atsakymo.... unsure.gif aciu...
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2008 08 25, 20:31)
laba diena,
iskilo vienas klausimas va susirgau as ir susirgo dukryte, as esu vaiko auginimo atostogose iki 3 metu... ar gali vyras iseiti i bilioteni vyras jei as ir  vaikas abidvi sergam? gal kas esat susidure? abidvi turim gulet lovoj, nes abiem auksta temperatura... reiketu skubaus atsakymo....  unsure.gif  aciu...

bijau sumeluot, bet regis kažkurur SM apie tai skaičiau ir buvo parašyta, kad gali..tik turi turėt pažymą, kad tu tikrai sergi..
Atsakyti
GAli vyras imti nedarbingumo lapelį ir už jį Sodra turi sumokėti (mum buvo panaši situacija), jei tu sergi. Bet tu turi kreiptis į gydytojus,kad tavo liga būtų užfiksuota dokumentuose.
Atsakyti
Nuo rugsėjo mėn. dirbu, prieš tai 2 m. buvau vaiko priežiūros atostogose.
Ar Sodra apmokės nedarbingumo pažymėjimus, jei rudenį ar žiemą teks tokį imti?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2008 09 01, 16:31)
Nuo rugsėjo mėn. dirbu, prieš tai 2 m. buvau vaiko priežiūros atostogose.
Ar Sodra apmokės nedarbingumo pažymėjimus, jei rudenį ar žiemą teks tokį imti?

taip, nes stažas nebuvo nutrauktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2008 08 18, 11:58)
as kiek zinau tai bent jau i latvija gali ramiai vykti, o kaip i kitas salis tai net nezinau, siaip turetu jau nieko netikrint ir neivedinet i kompa ax.gif

o jei turi nedarbingumo lapeli ir skrendi i ne sengeno sali? kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2008 09 02, 18:46)
o jei turi nedarbingumo lapeli ir skrendi i ne sengeno sali? kaip tada?

tuomet info apie tavo išvykimą gali patikrint sodra, o tada jau bus blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 02, 18:49)
tuomet info apie tavo išvykimą gali patikrint sodra, o tada jau bus blogai  mirksiukas.gif

o jei vykstu ne is lietuvos? ir kodel sodra turetu tikrinti? ar cia tokia tvarka?
Atsakyti