Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

QUOTE(fishke @ 2008 01 03, 21:54)
niu nuskenuosiu tą lapą ir pamatysit, tikrai taip ir parašyta, kad pagirioms galima loc lašelį sumaišyti vandeny ir gert doh.gif Niu taip parašyta juoda ant balto blink.gif

blink.gif .............. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turėtų gerai išpagiriot lotuliukas.gif turiu aš kelis jo aprašymus,bet pagirioms neliepia gert schmoll.gif
Apie tabletes galiu pasakyt-Ca,Mg naudoju ir thumbup.gif ,norma kraujyje kaip gero vyro..o su pirmu nestuke.gif turėdavau nuolatos lašintis ir taip neįsisavindavo...nežinau,ar tai sutapimas ,ar jos tikrai tokios veiklios..
Atsakyti
QUOTE(Mellinda @ 2008 01 04, 00:36)
Mano mama platina Amway, tai man patinka ir dantu pasta ir Loc  mirksiukas.gif
Bet su juo vienas bajeris buvo  blush2.gif Pirma karta ji pamacius ant skalbykles pagalvojau, o naujos putos! Tai as jo kai maudziausi i vonia pripyliau nemazai  lotuliukas.gif Ateinu po keliu minuciu - vandens kokie 5 cm, o putos per vonios krastus bega  lotuliukas.gif  Buvo juoko  biggrin.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif geras geras biggrin.gif

pas mane ir neparašyta, kad galima gert smile.gif bet aš esu mačius aprašymą, kad su L.O.C. kažkokiu būdu galima vandenį valyt ir jį gert... as negerčiau smile.gif bet iš esmės ne toki š... ėdam biggrin.gif
Atsakyti
Bendradarbė pripasakojo apie NUTRILITE vitaminus, kad stebuklus daro, kaži kaip yra iš tikrųjų ar tikrai jie tokie geri g.gif gal kas bandėt ir galit pasakyt kokio jie gėrio yra
Atsakyti
tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 01 05, 12:42)

Čia turėjot omeny vitaminus, gal galima plačiau kokius naudojot ir koks poveikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2008 01 05, 13:31)
Čia turėjot omeny vitaminus, gal galima plačiau kokius naudojot ir koks poveikis ax.gif

aš parašiau apie Ca,Mg,ką pati naudoju.Mergaitei duodu Vit.C,kol kas dar jokios slogos nepuolė,nežinau ar tai padeda,ar ne...
o draugė giria Nagams,plaukams,odai vit. ir česnako tabl.-imunitetą stiprina smile.gif
Atsakyti
Sveiki!
As naudoju B vitaminu kompleksa, durkytei duodu - vitanimu C kompleksa, o vyrui - Ca + Mg. thumbup.gif
Labai patinka. Dabar gal vaikui Multivitaminu kompleksa nupirksiu.

O dar man labai irgi dantu pasta patinka ir audiniu demiu valiklis.
Atsakyti
Pati naudojau odai, plaukams, ragams:) labai patiko, nagai akivaizdžiai stipresni. Taip pat profilaktiškai naudojam žuvų taukus. Mažai sergam. Tėvai šiuo metu naudoja Double X, sakė, jog jaučiasi energingesni, nesiskunžia sveikata,konsultavomės su gydytoja dėl šių vitaminų, nes tėvai pergyveno, jog jie labai stiprus, reikalingi po operacijų, bet gydytoja sakė, kad jie labai gerai imunitetui ir čia kaip ikrai kiekvieną dieną organizmui smile.gif nu tai dabar labai jau jie patenkinti. vis neprisiruošiu pradėt akims, bet jau nusipirkau. dar geriam ca mg, labai ant dantų jaučiasi, kad geriau, nes anksčiau stomotologė sakė, kad mano dantys košė, todėl ir rekomendavo pagert ca. dar geriau multivitaminus, bet apsileidau ir nebaigiau biggrin.gif upsss blush2.gif geriausiai draugei pasiuliau daily, tai va dabar man postringauja, kad visai neserga, nzno ar tikrai nuo to, bet kt vitaminų nenaudoja, o susistiprėjo plaukai ir nagai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 04, 14:36)
blink.gif  .............. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif turėtų gerai išpagiriot  lotuliukas.gif turiu aš kelis jo aprašymus,bet pagirioms neliepia gert  schmoll.gif
Apie tabletes galiu pasakyt-Ca,Mg naudoju ir  thumbup.gif ,norma kraujyje kaip gero vyro..o su pirmu  nestuke.gif  turėdavau nuolatos lašintis ir taip neįsisavindavo...nežinau,ar tai sutapimas ,ar jos tikrai tokios veiklios..

Pasiziurekite paveiksliukus ant LOC butelio aiskiai pavaizduota kad "nevalgomas ir negeriamas", tai ka cia dar ir diskutuoti blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2007 12 28, 12:18)
as suprantu ,kad blogai lietuviskai rasau,atsiprasau blush2.gif
as norejau pasakiti,kad OMNI ost,oficaliame AMWAY neegzistuoja,tai reiskia ,kad tie zmones kurie patiki jie savo pinigus rizikoja,nera jokiu garantiju.Zmones kurie stato savo versla irgi rizikoja,todel ,kad viskas daroma "ant poperiuko"noriu siandien sumokesiu,noriu ne.
Bet tai kiekvieno pasirinkimas.
Yra sena patarle
Skupus moka du kartus.
Sekmes ir geru naujuju metu 4u.gif

Na tai sužinojau viską konkrečiau ir norintiems galiu persiūsti tų žmonių laišką. Yra ir vadinamieji grįžtantys pinigai ir premijos , ir kelionės. Vienu žodžiu tai man kainavo tik 15 lt ir jokios licenzijos. Junkitės kas norite. Mane pažystantys iš mano temos žino, kad jokia apgaule neužsiminėju smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pati neplatinu, bet geriu acerolą (vitaminą c). Iš pražių gėriaus kasdien po vieną. Paskui kai pradėjo kibt visokie peršalimai, draugė, kuri platina, patarė gert po tabletę kas dvi valandas. Geriausia sučiulpti tą tabletę, bet kad ji labai karti ir neskani, tai man nepavyko.... blush2.gif Ir peršalimas atsitraukė. Ir dabar visad taip: nuolat negeriu, bet kai pajuntu, kad pradeda skaudėti gerklę ar užgula nosį, pageriu keletą dienų ir nieko. Nežinau, ar tai sutapimas, bet yra kaip yra... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2008 01 06, 19:53)
Pati neplatinu, bet geriu acerolą (vitaminą c). Iš pražių gėriaus kasdien po vieną. Paskui kai pradėjo kibt visokie peršalimai, draugė, kuri platina, patarė gert po tabletę kas dvi valandas. Geriausia sučiulpti tą tabletę, bet kad ji labai karti ir neskani, tai man nepavyko....  blush2.gif Ir peršalimas atsitraukė. Ir dabar visad taip: nuolat negeriu, bet kai pajuntu, kad pradeda skaudėti gerklę ar užgula nosį, pageriu keletą dienų ir nieko. Nežinau, ar tai sutapimas, bet yra kaip yra...  biggrin.gif

O man visai jos skanios biggrin.gif karčios bet skanios rolleyes.gif
Atsakyti