Sveikos., matau čia dabar tema apie vitaminus išsirutuliojo, aš jų išvis negeriu. Bet aš noriu paklausti ką jūs manot apie amway skalbimo miltelius? o gal kažkur jau buvo rašyta,priminkit. aš įsigijau ir nežinau ar jie jau čia tokie geri? paskalbiau keletą kartų, tai man baltos striukės rankovių neišskalbė, marškinių apykaklių........ O kai milteliai neputoja tai man atrodo kad jų išvis nėra:)
man siūlo balikli pirkti ir įpilti skalbiant, tai ką aš žinau........
QUOTE(Leandra @ 2008 01 11, 15:44)
Sveikos., matau čia dabar tema apie vitaminus išsirutuliojo, aš jų išvis negeriu. Bet aš noriu paklausti ką jūs manot apie amway skalbimo miltelius? o gal kažkur jau buvo rašyta,priminkit. aš įsigijau ir nežinau ar jie jau čia tokie geri? paskalbiau keletą kartų, tai man baltos striukės rankovių neišskalbė, marškinių apykaklių........ O kai milteliai neputoja tai man atrodo kad jų išvis nėra:)
Daug buvo kalbėta ir apie miltelius,ir apie baliklį ir kitas priemones...

QUOTE(Baronka @ 2008 01 10, 00:02)
Didesnes nesamones negirdejau

QUOTE(namiseda @ 2008 01 11, 17:01)
Daug buvo kalbėta ir apie miltelius,ir apie baliklį ir kitas priemones...
Bet trumpai: geriausiai skalbimo milteliai veikia su balikliu.Nesitikėkit efekto po pirmo plovimo.Balti drabužiai taps tikrai akinamai balti tik tada,kai išsiskalbs seni milteliai ir pradės veikti šitie
Tai bus po kokių 5 kartų.Bet verta pakentėti
Draugės prieš skalbdamos vyriškus marškinius apykakles išpurškia purškiamu dėmių valikliu,po to deda į skalbyklę.
Aš prieš skalbiant dėmėtus vaikų rūbus pamerkiu iš vakaro į baliklį,paskui viskas atsiplauna
Vienu žodžiu-šioms skalbimo priemonėms jokių priekaištų
Nelieka jokio miltelių kvapo,jokio šiugždesio dėl neišsiplovusių miltelių,jokios baimės dėl to,kad baliklis gali išblukinti spalvas-jos kaip tik atsinaujina
Daug galėčiau pasakoti-bet geriausiai išbandyti,tik dar kartą sakau-reikia turėti kantrybės 

ačiū tau už padrąsinimą, bandysiu nenukrypti nuo pasirinkto kelio - ir toliau naudosiu amway miltelius ir lauksiu rezultato. Galbūt įsigysiu ir baliklį. Reikės pasižvalgyti po katalogus ką dar jie siūlo, o tada pasiieškosiu atsliepimų mūsų forume.
na musu seima viska naudoja,nes mama dirba su siais dalykais
tai kosmetika labai gera,as pati jos nenaudoju,bet mamos oda ideli veido,o ji daug metu naudoja,vitaminus geriam,as geriu kalci,cesnaka,nagus ragus,kartais b,omega,zodziu esu toks zmogus,kuri pamirsta naudoti
skalbimo priemones aisku jau 10 metu naudojam ir visus ploviklius valiklius

tai kosmetika labai gera,as pati jos nenaudoju,bet mamos oda ideli veido,o ji daug metu naudoja,vitaminus geriam,as geriu kalci,cesnaka,nagus ragus,kartais b,omega,zodziu esu toks zmogus,kuri pamirsta naudoti

QUOTE(namiseda @ 2008 01 11, 17:01)
Cia jau irgi is fantastikos srities, nors suprantama, penkis kartus praskalbus, skalbiniai tikrai bus svaresni

QUOTE(jobukas @ 2008 01 12, 01:42)
Cia jau irgi is fantastikos srities, nors suprantama, penkis kartus praskalbus, skalbiniai tikrai bus svaresni
.

taip, isislasinu loc ir sau ir tevams ir seses vaikams, bet ne mazajam kudikeliui

QUOTE(Leandra @ 2008 01 11, 22:27)
Galbūt įsigysiu ir baliklį.
būtinai įsigyk, jis tikrai super veikia

QUOTE(Baronka @ 2008 01 12, 10:06)
baronka malačius

LOc į nosį nelašinau ir nesiruošiu, Strijų su dušo žele nesigdau... Naudoju produktus pagal pirminę jų paskirtį ir kaip rekomenduojama juos naudoti.
Norėčiau paklausti, girdėjau, kad amway produkcija būna dviejų tipų, lenkiška ir vokiška. Vokiška tipo brangesnė, bet, savaime suprantama, geresnė. Ar teisybė?
Taip pat jei galima norėčiau informacijos, kaip galima patapti amway platintoja, kokios sąlygos? Norėčiau sau pigiau pirkti, ar apsimoka tapti platintoja, kad pirkčiau tik sau? Ačiū
Taip pat jei galima norėčiau informacijos, kaip galima patapti amway platintoja, kokios sąlygos? Norėčiau sau pigiau pirkti, ar apsimoka tapti platintoja, kad pirkčiau tik sau? Ačiū

Jucy,
mano galva vokiška yra brangesnė, nes jos atvežimas iki LT trunka ilgiau ir daugiau kainuoja. Dėl platinimo tai nežinau kokios sąlygos, nes visokių organizacijų būna, teko girdėti apie įvairias peiwvoles ir pan. Mes turime licenciją kaip paprasti vartotojai, t.y. perkamės tik sau ir savo šeimai: nėra jokių normų, kiek reikia nupirkti kas mėnesį, nėra jokių varžančių sąlygų. Turėti licenciją yra patogu, nereikia vaikytis tų vadinamų platintojų ir galima nusipirkti pigiau negu kad parduoda platintojai.
Prisijungimo prie Amway sąlygos priklauso nuo to į kokią organizaciją papulsi
mano galva vokiška yra brangesnė, nes jos atvežimas iki LT trunka ilgiau ir daugiau kainuoja. Dėl platinimo tai nežinau kokios sąlygos, nes visokių organizacijų būna, teko girdėti apie įvairias peiwvoles ir pan. Mes turime licenciją kaip paprasti vartotojai, t.y. perkamės tik sau ir savo šeimai: nėra jokių normų, kiek reikia nupirkti kas mėnesį, nėra jokių varžančių sąlygų. Turėti licenciją yra patogu, nereikia vaikytis tų vadinamų platintojų ir galima nusipirkti pigiau negu kad parduoda platintojai.
Prisijungimo prie Amway sąlygos priklauso nuo to į kokią organizaciją papulsi

QUOTE(yuki @ 2008 01 12, 14:37)
Vakar vėl nusivyliau skalbimo milteliais, skalbiau vyr. marškinius, o apykaklės atrodo kad išvis nebūtų skalbtos...........nors jau skalbiu tikrai ne pirmą ir ne antrą kartą.......... Na o tas baliklis, ar jis tinka visokių spalvų drabužiams?