Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

Sveikos., matau čia dabar tema apie vitaminus išsirutuliojo, aš jų išvis negeriu. Bet aš noriu paklausti ką jūs manot apie amway skalbimo miltelius? o gal kažkur jau buvo rašyta,priminkit. aš įsigijau ir nežinau ar jie jau čia tokie geri? paskalbiau keletą kartų, tai man baltos striukės rankovių neišskalbė, marškinių apykaklių........ O kai milteliai neputoja tai man atrodo kad jų išvis nėra:)
man siūlo balikli pirkti ir įpilti skalbiant, tai ką aš žinau........
Atsakyti
QUOTE(Leandra @ 2008 01 11, 15:44)
Sveikos., matau čia dabar tema apie vitaminus išsirutuliojo, aš jų išvis negeriu.  Bet aš noriu paklausti ką jūs manot apie amway skalbimo miltelius? o gal kažkur jau buvo rašyta,priminkit. aš įsigijau ir nežinau ar jie jau čia tokie geri? paskalbiau keletą kartų, tai man baltos striukės rankovių neišskalbė, marškinių apykaklių........ O kai  milteliai neputoja tai man atrodo kad jų išvis nėra:)
man siūlo balikli pirkti ir įpilti skalbiant, tai ką aš žinau........

Daug buvo kalbėta ir apie miltelius,ir apie baliklį ir kitas priemones... mirksiukas.gif Bet trumpai: geriausiai skalbimo milteliai veikia su balikliu.Nesitikėkit efekto po pirmo plovimo.Balti drabužiai taps tikrai akinamai balti tik tada,kai išsiskalbs seni milteliai ir pradės veikti šitie mirksiukas.gif Tai bus po kokių 5 kartų.Bet verta pakentėti thumbup.gif Draugės prieš skalbdamos vyriškus marškinius apykakles išpurškia purškiamu dėmių valikliu,po to deda į skalbyklę. mirksiukas.gif Aš prieš skalbiant dėmėtus vaikų rūbus pamerkiu iš vakaro į baliklį,paskui viskas atsiplauna thumbup.gif Vienu žodžiu-šioms skalbimo priemonėms jokių priekaištų 4u.gif Nelieka jokio miltelių kvapo,jokio šiugždesio dėl neišsiplovusių miltelių,jokios baimės dėl to,kad baliklis gali išblukinti spalvas-jos kaip tik atsinaujina 4u.gif Daug galėčiau pasakoti-bet geriausiai išbandyti,tik dar kartą sakau-reikia turėti kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 01 10, 00:02)
apie ta nuo striju niek nzn, bet loc nuo slogos  thumbup.gif

Didesnes nesamones negirdejau doh.gif , noreciau pasiziureti kaip loc savo vaikuciui i nosi lasinat g.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 01 11, 17:01)
Daug buvo kalbėta ir apie miltelius,ir apie baliklį ir kitas priemones... mirksiukas.gif Bet trumpai: geriausiai skalbimo milteliai veikia su balikliu.Nesitikėkit efekto po pirmo plovimo.Balti drabužiai taps tikrai akinamai balti tik tada,kai išsiskalbs seni milteliai ir pradės veikti šitie mirksiukas.gif Tai bus po kokių 5 kartų.Bet verta pakentėti thumbup.gif Draugės prieš skalbdamos vyriškus marškinius apykakles išpurškia purškiamu dėmių valikliu,po to deda į skalbyklę. mirksiukas.gif Aš prieš skalbiant dėmėtus vaikų rūbus pamerkiu iš vakaro į baliklį,paskui viskas atsiplauna thumbup.gif Vienu žodžiu-šioms skalbimo priemonėms jokių priekaištų 4u.gif Nelieka jokio miltelių kvapo,jokio šiugždesio dėl neišsiplovusių miltelių,jokios baimės dėl to,kad baliklis gali išblukinti spalvas-jos kaip tik atsinaujina  4u.gif Daug galėčiau pasakoti-bet geriausiai išbandyti,tik dar kartą sakau-reikia turėti kantrybės 4u.gif

ačiū tau už padrąsinimą, bandysiu nenukrypti nuo pasirinkto kelio - ir toliau naudosiu amway miltelius ir lauksiu rezultato. Galbūt įsigysiu ir baliklį. Reikės pasižvalgyti po katalogus ką dar jie siūlo, o tada pasiieškosiu atsliepimų mūsų forume.
Atsakyti
na musu seima viska naudoja,nes mama dirba su siais dalykais 4u.gif
tai kosmetika labai gera,as pati jos nenaudoju,bet mamos oda ideli veido,o ji daug metu naudoja,vitaminus geriam,as geriu kalci,cesnaka,nagus ragus,kartais b,omega,zodziu esu toks zmogus,kuri pamirsta naudoti ax.gif skalbimo priemones aisku jau 10 metu naudojam ir visus ploviklius valiklius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 01 11, 17:01)
kai išsiskalbs seni milteliai ir pradės veikti šitie mirksiukas.gif Tai bus po kokių 5 kartų.

Cia jau irgi is fantastikos srities, nors suprantama, penkis kartus praskalbus, skalbiniai tikrai bus svaresni ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2008 01 12, 01:42)
Cia jau irgi is fantastikos srities, nors suprantama, penkis kartus praskalbus, skalbiniai tikrai bus svaresni  ax.gif .

lotuliukas.gif ne is fantastikos.. jie tikrai pradeda veikt tik tada, kai rubuose ir skalbimo masinoj nebelieka senuju milteliu, tai ir yra mazdaug po 5 skalbimu. bet tai nereiskia, kad tuos pacius rubus praplaunam is kart 5 kartus lotuliukas.gif lyg ir aiskiai namiseda buvo parasius.. biggrin.gif

taip, isislasinu loc ir sau ir tevams ir seses vaikams, bet ne mazajam kudikeliui smile.gif nu ir nenumirem dar, bet cia turbut tik del vitaminu biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Leandra @ 2008 01 11, 22:27)
Galbūt įsigysiu ir baliklį.

būtinai įsigyk, jis tikrai super veikia drinks_cheers.gif

QUOTE(Baronka @ 2008 01 12, 10:06)
nu ir nenumirem dar, bet cia turbut tik del vitaminu biggrin.gif:D:D

baronka malačius thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
LOc į nosį nelašinau ir nesiruošiu, Strijų su dušo žele nesigdau... Naudoju produktus pagal pirminę jų paskirtį ir kaip rekomenduojama juos naudoti.
Atsakyti
Norėčiau paklausti, girdėjau, kad amway produkcija būna dviejų tipų, lenkiška ir vokiška. Vokiška tipo brangesnė, bet, savaime suprantama, geresnė. Ar teisybė?

Taip pat jei galima norėčiau informacijos, kaip galima patapti amway platintoja, kokios sąlygos? Norėčiau sau pigiau pirkti, ar apsimoka tapti platintoja, kad pirkčiau tik sau? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jucy,

mano galva vokiška yra brangesnė, nes jos atvežimas iki LT trunka ilgiau ir daugiau kainuoja. Dėl platinimo tai nežinau kokios sąlygos, nes visokių organizacijų būna, teko girdėti apie įvairias peiwvoles ir pan. Mes turime licenciją kaip paprasti vartotojai, t.y. perkamės tik sau ir savo šeimai: nėra jokių normų, kiek reikia nupirkti kas mėnesį, nėra jokių varžančių sąlygų. Turėti licenciją yra patogu, nereikia vaikytis tų vadinamų platintojų ir galima nusipirkti pigiau negu kad parduoda platintojai.

Prisijungimo prie Amway sąlygos priklauso nuo to į kokią organizaciją papulsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 12, 14:37)
būtinai įsigyk, jis tikrai super veikia drinks_cheers.gif
baronka malačius thumbup.gif  lotuliukas.gif

Vakar vėl nusivyliau skalbimo milteliais, skalbiau vyr. marškinius, o apykaklės atrodo kad išvis nebūtų skalbtos...........nors jau skalbiu tikrai ne pirmą ir ne antrą kartą.......... Na o tas baliklis, ar jis tinka visokių spalvų drabužiams?
Atsakyti