Kalbat čia taip intriguojančiai apie tuos vitaminus
O kokios kainos?
Visi vitaminai yra natūralūs,be cheminių dažiklių,be konservantų
Aš seminaruose Amway lankausi,labai daug girdėjau apie juos,o kaip pasižiūri dokumentinius filmus apie tai,kaip auginami augalai,iš kurių gaminami vitaminai ir maisto papildai,kaip jie gaminami,kokius testus laboratorijose praeina,tai vaistinėj visai pirkti nebesinori...
O kaina atitinka kokybę
QUOTE(ADA @ 2008 01 07, 10:02)
Žiūrint kokie domina
Dar vieną nesąmonę girdėjau (gavau patarimą
)esant slogai LOC'ą lašint į nosį ir dar vaikui
Iš kur toks žmonių durnumas ar čia kaip sektos užburti
arba -dušo želė Body series-nuo strijų
(čia ta pati protinga konsultantė sakė)
apie ta nuo striju niek nzn, bet loc nuo slogos
QUOTE(aiskauda @ 2008 01 06, 20:53)
Pati neplatinu, bet geriu acerolą (vitaminą c). Iš pražių gėriaus kasdien po vieną. Paskui kai pradėjo kibt visokie peršalimai, draugė, kuri platina, patarė gert po tabletę kas dvi valandas. Geriausia sučiulpti tą tabletę, bet kad ji labai karti ir neskani, tai man nepavyko....
Ir peršalimas atsitraukė. Ir dabar visad taip: nuolat negeriu, bet kai pajuntu, kad pradeda skaudėti gerklę ar užgula nosį, pageriu keletą dienų ir nieko. Nežinau, ar tai sutapimas, bet yra kaip yra... 
dėl acerolos tai lux reikalas tik mes jos nečiulpiam o prarijam ir užgeriam vandeniu. Maniškiui kai visai riesta būna, jaičia kad peršalimas į draugus peršasi tai as 30min po tabletę geria. Kiek asmeninė patirtis leidžia sakyti, tai daugiau 3 tablečiu geriant kas 30min nereikėjo nė karto... Man pačiai 2 tab kas 30min per akis...
Patikimi šaltiniai pasakojo, kad acerola geriant su česnako tabletėmis labai geras efektas nuo visų peršalimų. Patys dar neišbandėm, nes mums dar ir acerolos gana
QUOTE(Baronka @ 2008 01 10, 00:02)
turim mes Body series dušo želę, bet kažko stebuklingo ji nedaro... O dėl LOC tai čia iš fantastikos srities tie gydymai...
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 10, 18:34)
turim mes Body series dušo želę, bet kažko stebuklingo ji nedaro... O dėl LOC tai čia iš fantastikos srities tie gydymai... 
Niekaip nesuprantu,kokių stebuklų jūs tikites
QUOTE(namiseda @ 2008 01 11, 10:31)
Niekaip nesuprantu,kokių stebuklų jūs tikites
Niekas apie stebuklus ir nekalba
Vienintelis "stebuklas" yra tas,kas produktai yra pagaminti iš natūralių medžiagų ir juose yra mažai chemikalų
Man yra labai didelis skirtumas tarp Fairy ir Dish Drops
Niekada negrįžčiau prie Fairy,net jeigu dalintų nemokamai 
aš labai pritariu
beje, kūdikiams loc ir aš nelašinčiau, bet pati sėkmingai naudoju, o jei jums tai nepriimtina, jūs nenaudokit, gavot informacija ir jau jūsų asmeninis reikalas kaip toliau elgsitės