QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 23, 10:45)
Nors šiaip ilgų pasisakymų neskaitau, bet kadangi Jūs taip pradėjot girti Abzorytės naktinį parašymą, perskaičiau ir štai kokios mintys kylo:
Nuo vidurinės laikų girdžiu pasakymus kokia tu žavinga, kaip su tavim gera, kokia šilta tavo šypsena, kokia tu gera draugė ir t.t. Bet tai jei aš tokia gera, tai pagal šitas mintis turėčiau būti tikra Supermylimiausia... bet...
Kad Abzorytė šaunuolė sutinku
Labukas visoms
pirmiausia tai noriu pasakyti, kad manęs tikrai nereikia girti... aš juk sakiau jau ne kartą, kad mano didieji rašymai prasideda tuomet, kai jaučiu jog kažkam skauda.. arba skauda pačiai..
Gal ir nereikėjo čia vakar tiek daug plėstis, gal Vakarė ir Qwertama visai taip nelaipioja sienom kaip laipiojau aš.. Tačiau, jei jos tikrai išgyvena tą patį ką aš patyriau - tai žinau, kad palaikymas iš tos, kuri patyrė tą patį - tuo metu yra geriausias..
Todėl tų didelių rašymų tikrai nebūtina skaityti toms, kurioms gera nuotaika arba moka išbristi iš savo liūdesio savais metodais.
O kas liečia tuos pagyrimus, GV, aš lygiai taip pat nuo mokyklos esu giriama, geidžiama ir visokia kitokia. Visos klasiokės, kurios sėdėjo kaip pelytės po šluota šiuo metu su dviem vaikais, o aš viena

Bet ne tame čia esmė. Ir kad viena aš nei kiek neaimanuoju šiuo metu. Ne visiems vienodai susiklosto gyvenimas ir tiek. Aš turiu galimybę šokti šiuo metu - o tai yra ne vienos iš tų mamyčių neišsipidžiusi svajonė. Tai neaišku kam labiau nepasisekė. Ar toms, kurioms santykiai susiklostė dar būnant 20-ies, ar toms kurios ištekės 30-ties.
Apie pagyrimus užsimindama aš norėjau pabrėžti tą laikotarpį, kurio metu labai kenti dėl savo meilės praradimo. Tuo metu vargu ar girdi kokia tu nuostabi. Tuomet kaip tik atrodo, kad visas pasaulis nuo tavęs nusisuko, o tu niekam tikusi.
Bet tu GV, kitaip elgiesi su vyrais, kitaip su jais nutrauki santykius ir kitaip į viską reaguoji. Todėl tau gal ir keista, kaip galima 3 mėnesius depresuoti ir būti nepanašiai į žmogų.
Bet taip būna. Deja ir ilgiau. Todėl ir norėjau joms pasakyti, kad jos tikrai yra žavios ir nuostabios, tiesiog šiuo metu liūdesys tai užgožia, o kai atsistos ant kojų ir pradės išgirsti vėl iš žmonių pagyrimus, dar labiau įsitikins savo verte.
Geros dienos visoms