Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

Labas rytas mergaitės 4u.gif
Abžoryte, tavo žodžiai net graudina. Būčiau ne darbe,tai tikrai pravirkčiau.
Kaip tu moki rašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 23, 00:46)
Sveikutės mielosios  4u.gif

P.S. Galbūt ir ne visai į temą. Bet šiandien, nors ir kokia buvo bjauri diena darbe, šiek tiek susirašinėjom su grupiokais apie praėjusį meetą ir tas vienas parašė man "tu kaip visada žavinga..". Prieš tris mėnesius man niekas negalėjo to pasakyti, nes tas liūdesys ir nepasitenkinimas gyvenimu pas mus ant kaktos užrašytas.  doh.gif  O šalia linksmų žmonių gera būti visiems - tiek mūsų visiems ex, tiek apskritai visiems žmonėms.. Gera būti šalia tokių, kurie dovanoja kitiems džiaugsmą nieko už tai atgal neprašydami smile.gif Todėl, kad ir kaip skaudu būtų stotis ant kojų vienai pačiai - vėliau tas dėmesys ar net tokie smulkūs pagyrimai tik įrodo, kad tu tikrai turi dar nuostabių savybių, kurias kiti labai vertina ir kurios tave kažkuo išskiria iš kitų. O išsiskyrimas iš kitų - Kažkuriam vaikinukui gali pasirodyti labai ypatingas.. Nes jis būtent tokios ir ieškojo visą savo gyvenimą...  4u.gif

Žinau, kad dabar labiausiai norisi, kad ateitų tas išsvajotasis žmogus ir nušluostytų ašaras.. Apkabintų.. Prisiglaustų.. Pasakytų - aš čia šalia.. Būk rami.. Niekada tavęs nepaliksiu...

Tačiau turime susitaikyti su tuo.. Kad tuos žodžius išgirsime tik tuomet, kai jau būsim išbridusios iš tų kančių ir gailėjimosi savęs.. Tik tuomet, kai džiaugsimės gyvenimu ir mums bus visai gerai ir vienoms.. Net nekviestas atsiras žmogus, kuris apkabins ir pasakys - ir kas per kvailys galėjo tave TOKIĄ palikti smile.gif Paminėsit dar mano žodžius  drinks_cheers.gif

Daug prirašiau.. Bet labai tikiuosi kad nors kiek pavyko įkvėpti jūsų nuvargusias širdutes...  4u.gif

Visoms saldaus miegelio ir pabudusios vykdykite abžorytės terapiją:
Pasileidžiam gerą muziką, išsičiustinam, nusišypsom ir besišypsodamos su muzika važiuojam į darbus! Tiesiog pabandykit įsivaizduoti, kad esate labai laimingos.. Patikėkite, vaizduotė gali stebuklus! Ir tik tie, kurie savo vaizduotėje mato milžinus, gali užsiropšti jiems ant pečių  friends.gif

abžoryte 4u.gif
kaip čia viskas teisingai ir gerai..parašei tikrai taip, kaip būna smile.gif tik per tuos rūpesčius ir visas emocijas pamirštam džiaugtis SAVO gyvenimu, gėrėtis kasdiena bigsmile.gif
šaunuolė Tu kaip visad drinks_cheers.gif
Atsakyti
GV , nesuvokiu,kad tokių mamų būna. O jis irgi keistas, pasakytų mamai,kad SUAUGO jau ir kad turi savo gyvenimą. Sunkiai tokia mamulė supras, pyks, bet su laiku susitaikys su tuo.
Kvailas jis, kad taip elgiasi.
Atsakyti
G_V, taip supratau padejai taska santykiuose???? unsure.gif blink.gif Ir vel del jo mamaytes ??? biggrin.gif biggrin.gif
Gi gal galima kaip nors su ja "susidoroti" biggrin.gif nebent "senukas" mamyciukas labai biggrin.gif tada jau tikrai nieko nepakeisi
Atsakyti
Nors šiaip ilgų pasisakymų neskaitau, bet kadangi Jūs taip pradėjot girti Abzorytės naktinį parašymą, perskaičiau ir štai kokios mintys kylo:
Nuo vidurinės laikų girdžiu pasakymus kokia tu žavinga, kaip su tavim gera, kokia šilta tavo šypsena, kokia tu gera draugė ir t.t. Bet tai jei aš tokia gera, tai pagal šitas mintis turėčiau būti tikra Supermylimiausia... bet...

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 23, 10:10)
šaunuolė Tu kaip visad  drinks_cheers.gif

Kad Abzorytė šaunuolė sutinku smile.gif

Vilte, Dominyyka, taip padėjau tašką. Visą Puntuką atridenau. Nieko ten nepakeisi- prarastas reikalas. Nėra senukas tipinis mamyčiukas. Tik jo mamytė, tai nesudorojama. Ir kam nervus gadintis dėl jos? Vakar kai senukas paprašė jos apleisti patalpas- ji pradėjo alpti, kaltinti mane, kad aš griaunu jos ir sūnaus santykius. Apsisukau ir išėjau. Naktį pas mane atvažiavo senukas mamytę nuraminęs ir tada kilo buitinis konfliktas. Net kaimynai per radiatorius pradėjo groti biggrin.gif Senuko, nuomone, ji šiek tiek persisitengia, bet šiaip ji gera moteris.
Vienu žodžiu, susipykom juodai.
Nors šiandien ryte gavau jo sms su padėka, jog mano dėka pamatė, kad ne tokia auksinė ta jo gimdytoja. Jei jis tikrai suprato kas yra kas, tai kita jo mergina bus pati laimingiausia. Taip jam ir parašiau.
Viskas. Gana eterį teršti.
Ačiū, kad esate ir ačiū už galimybę pasisakyti smile.gif
Papildyta:
Kaip Jums sekasi? Kokios nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 23 spalio 2007 - 09:44
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 23, 10:45)
Nors šiaip ilgų pasisakymų neskaitau, bet kadangi Jūs taip pradėjot girti Abzorytės naktinį parašymą, perskaičiau ir štai kokios mintys kylo:
Nuo vidurinės laikų girdžiu pasakymus kokia tu žavinga, kaip su tavim gera, kokia šilta tavo šypsena, kokia tu gera draugė ir t.t. Bet tai jei aš tokia gera, tai pagal šitas mintis turėčiau būti tikra Supermylimiausia... bet...

Labukas visoms 4u.gif

pirmiausia tai noriu pasakyti, kad manęs tikrai nereikia girti... aš juk sakiau jau ne kartą, kad mano didieji rašymai prasideda tuomet, kai jaučiu jog kažkam skauda.. arba skauda pačiai..
Gal ir nereikėjo čia vakar tiek daug plėstis, gal Vakarė ir Qwertama visai taip nelaipioja sienom kaip laipiojau aš.. Tačiau, jei jos tikrai išgyvena tą patį ką aš patyriau - tai žinau, kad palaikymas iš tos, kuri patyrė tą patį - tuo metu yra geriausias..
Todėl tų didelių rašymų tikrai nebūtina skaityti toms, kurioms gera nuotaika arba moka išbristi iš savo liūdesio savais metodais.

O kas liečia tuos pagyrimus, GV, aš lygiai taip pat nuo mokyklos esu giriama, geidžiama ir visokia kitokia. Visos klasiokės, kurios sėdėjo kaip pelytės po šluota šiuo metu su dviem vaikais, o aš viena smile.gif Bet ne tame čia esmė. Ir kad viena aš nei kiek neaimanuoju šiuo metu. Ne visiems vienodai susiklosto gyvenimas ir tiek. Aš turiu galimybę šokti šiuo metu - o tai yra ne vienos iš tų mamyčių neišsipidžiusi svajonė. Tai neaišku kam labiau nepasisekė. Ar toms, kurioms santykiai susiklostė dar būnant 20-ies, ar toms kurios ištekės 30-ties.

Apie pagyrimus užsimindama aš norėjau pabrėžti tą laikotarpį, kurio metu labai kenti dėl savo meilės praradimo. Tuo metu vargu ar girdi kokia tu nuostabi. Tuomet kaip tik atrodo, kad visas pasaulis nuo tavęs nusisuko, o tu niekam tikusi.
Bet tu GV, kitaip elgiesi su vyrais, kitaip su jais nutrauki santykius ir kitaip į viską reaguoji. Todėl tau gal ir keista, kaip galima 3 mėnesius depresuoti ir būti nepanašiai į žmogų.
Bet taip būna. Deja ir ilgiau. Todėl ir norėjau joms pasakyti, kad jos tikrai yra žavios ir nuostabios, tiesiog šiuo metu liūdesys tai užgožia, o kai atsistos ant kojų ir pradės išgirsti vėl iš žmonių pagyrimus, dar labiau įsitikins savo verte. 4u.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 23 spalio 2007 - 10:07
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 23, 10:45)

Vilte, Dominyyka, taip padėjau tašką. Visą Puntuką atridenau. Nieko ten nepakeisi- prarastas reikalas. Nėra senukas tipinis mamyčiukas. Tik jo mamytė, tai nesudorojama. Ir kam nervus gadintis dėl jos? Vakar kai senukas paprašė jos apleisti patalpas- ji pradėjo alpti, kaltinti mane, kad aš griaunu jos ir sūnaus santykius. Apsisukau ir išėjau. Naktį pas mane atvažiavo senukas mamytę nuraminęs ir tada kilo buitinis konfliktas. Net kaimynai per radiatorius pradėjo groti biggrin.gif  Senuko, nuomone, ji šiek tiek persisitengia, bet šiaip ji gera moteris.
Vienu žodžiu, susipykom juodai.
Nors šiandien ryte gavau jo sms su padėka, jog mano dėka pamatė, kad ne tokia auksinė ta jo gimdytoja. Jei jis tikrai suprato kas yra kas, tai kita jo mergina bus pati laimingiausia. Taip jam ir parašiau.
Viskas. Gana eterį teršti.
Ačiū, kad esate ir ačiū už galimybę pasisakyti smile.gif
Papildyta:
Kaip Jums sekasi? Kokios nuotaikos?

Na tu juokdarė lotuliukas.gif Sėdžiu ir krizenu iš tavęs lotuliukas.gif
Mamičiukas,kaip kitaip. Senai būt padėjęs tašką, neduotų jai raktų. Juk yra būdų. Mano tėvai irgi labai norėtų man vadovaut,padėt,jiems visad vaikas,bet reikia laiku nutraukt tą bambagyslę, kad ir kaip jiems būtų sunku.
Atsakyti
abzoryte, G_V del tu pagyru visokiu smile.gif
As daugiausia ju susilaukiau kai mama tapau...visi sakydavo uau! tu tokia ir dar tokia ir kaip tas vyras gali taves nemyleti biggrin.gif
O anksciau tai nelabai kas manim zavedavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 23, 11:11)
Na tu juokdarė  lotuliukas.gif Sėdžiu ir krizenu iš tavęs lotuliukas.gif

Svetimo skausmo nebūna, ane? lotuliukas.gif Juokis juokis tongue.gif

Abzoryte, kiekvieną žmogų galima ir reikia girti. Taip, kad neaiškink, kiek norėsiu tiek tave ir kitas pagirsiu, kai bus reikalas biggrin.gif tongue.gif
Geros dienos ir tau smile.gif
Atsakyti
Khe..o aš pagyrom niekad neturėjau ir neturiu kada pasidžiaugt.. niekad jų nebuvo ir nėra smile.gif bet gyvent gi reikia.. užsimerki ir eini..nors kartais prasimerki netyčia ir..

Labas rytas visom bigsmile.gif
Atsakyti
GV, aš nesišaipau smile.gif Aš stebiuosi kokia tu šaunuolė 4u.gif
Aš taip negalėčiau. Pasimesčiau pamačiusi mamytę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 23, 11:32)
GV, aš nesišaipau smile.gif

Suprantu, kad nesišaipai. Viskas Ok.
Kažkaip man pačiai juokingai graudi situacija.

Atsakyti