Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 23, 11:21)
Khe..o aš pagyrom niekad neturėjau ir neturiu kada pasidžiaugt.. niekad jų nebuvo ir nėra smile.gif bet gyvent gi reikia.. užsimerki ir eini..nors kartais prasimerki netyčia ir..
Labas rytas visom  bigsmile.gif

Nesąmonė!
Vieną dieną Drugelis apie tave parašė nuostabius žodžius! Ir jai mes labai pritarėm mirksiukas.gif
Ir apskritai, tavo humoro jausmas - nuostabus! Esi labai šiltas ir draugiškas žmogutis. Sakiau tą jau ne kartą biggrin.gif Taip kad, nepavyks gauti to paskutinio pyragiuko kąsnelio į kurį labai norėjai pretenduoti lotuliukas.gif (scena iš Nothing Hillo - kur labiausiai nuskriaustam turėjo atitekti paskutinis pyragėlis)
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 23, 11:41)
Nesąmonė!
Vieną dieną Drugelis apie tave parašė nuostabius žodžius! Ir jai mes labai pritarėm  mirksiukas.gif
Ir apskritai, tavo humoro jausmas - nuostabus! Esi labai šiltas ir draugiškas žmogutis. Sakiau tą jau ne kartą biggrin.gif Taip kad, nepavyks gauti to paskutinio pyragiuko kąsnelio į kurį labai norėjai pretenduoti  lotuliukas.gif  (scena iš Nothing Hillo - kur labiausiai nuskriaustam turėjo atitekti paskutinis pyragėlis)

ačiū, mergyt 4u.gif
likau be žodžių.. blush2.gif
bet pyragėlio noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 23 spalio 2007 - 10:46
Kažkaip mane šiandien viskas biesina. SM taip pat. Lendu lauk iš čia.
Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 23, 11:49)
Kažkaip mane šiandien viskas biesina. SM taip pat. Lendu lauk iš čia.
Iki 4u.gif

Aš irgi jaučiuosi lyg lengvai trenkta su maišu šiandien. Nors šių dienų horoskopai man sako, kad visos žvaigždės čiut ne į mane atsisuko biggrin.gif Kažkaip nesijaučia biggrin.gif Darbe chaosas. Noriu miego. Einu padirbėti geriau ir aš 4u.gif
Atsakyti
Liudna man siandien... truksta vyrisko demesio...oj kaip truksta.... sad.gif sad.gif
Erzina viskas ir visi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 23 spalio 2007 - 12:06
Sveikutes,

Vilte, neliudek bus to demesio ne karo metas....cia gal ruduo tas taip veikia...

GV, mergyt nu su jo mama kazkas tikrai netaip g.gif bet suauges vyras tikrai gali pasajyt kad jis jau nebemazas berniukas...kazkaip idomiai cia....

Qwertama, tikrai fainas toks demesys.....bet nzn....daug sumaisties ir t.t.

Abzoryte, zaviuosi tavimi kad soki ir siaip tavo mintys super...O kokios sokius lankai?latino? ir kokiam klube?

Crazysun kaip darbai?
powerpuff, normalu kad nerimauji prie s kelione bet manau viskas bus ok 4u.gif pamatysi...

O as jauciuosi pavargus, noriu poilsio, lekiu lekiu nzn kada paiilsesiu gal kai numirsiu.... unsure.gif

Geros dienos iki
Atsakyti
Dolce, man atrodo, kad tu tikrai pailsėsi tik tada kai numirsi biggrin.gif Nes tu kaip ir aš, jei imi ilsėtis tai tave pradeda graužti sąžinė, kad dar tiek ir tiek nepadarei, o guli čia ir tinginiauji tongue.gif (man tas pats)

abzoryte, kokius šokius lankai?? Labai idomu, sakau gal kokiam teatre šoki bigsmile.gif

G_V
mesk tą senį, nes tokie mamyčiukai tai tiesiog kryžius kiekvienai moteriai. doh.gif (kalbu iš savo patirties)
O visom, kurios sakė, kad jis turėtu nutraukti bambagyslę , reik suprasti, kad jis nenori to padaryti. Nes jo mamytė jam laaaaabai gera. Aišku, jis ir GV nori (vis dėlto vyras yra), bet... kas jam kotletus paduos?, rūbus išskalbs??? Ir net jei GV, imtusi viso šito, jam būtu negerai, nes vis tiek būtu kas nors ne taip kaip pas mama. doh.gif

CrazySun, man labai gražus tavo nikas smile.gif
Atsakyti
žiūriu, mes čia taip susigyvenom, kad net nuotaikos vienodos biggrin.gif mergaitės, keliam nosius ir neliūdim,neliūdim bigsmile.gif
aš pradedu pirma - o gera nuotaika juk užkrečiama ar ne? bigsmile.gif

ką tik gavau komplimentą, kad esu ideali boba lotuliukas.gif

..Populi, ačiū 4u.gif šiaip man jis labai tinka, nes gerokai kvaištelėjus esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 23 spalio 2007 - 12:45
Prisidedu prie CrazySun akcijos atrakcijos- nosis aukštyn visos, o tai užkutensiu user posted image Ar supratot, mane Dolce, Abzoryte, Vilte? biggrin.gif

Populi, senuko situacijoje sakyčiau ten mamytė niekaip nesupranta, kad sūnui jau senai barzda auga. Pats jis tvarkosi ir man priekaištų neteko nei vieno girdėti (to dar betrūko). Jis tik negali visiškai nuo jos atsiriboti, o ta sėkmingai tuo naudojasi ir planuoja išėjusi į pensiją persikelti pas savo sūnelį, o savo butą išnuomoti user posted image. Vienu žodžiu, abu labu toki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 23 spalio 2007 - 13:04
GV, o tu nemanai,kad tai mamytei kokio dedulės reikia??? lotuliukas.gif Tada nelakstytų paskui sūnelį. Tavo užduotis-ieškok uošvienei vyro lotuliukas.gif
Atsakyti
tokia niūri diena šiandien, šalta. liūdesiukas šioks toks užklupo...
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 23, 14:22)
GV, o tu nemanai,kad tai mamytei kokio dedulės reikia??? lotuliukas.gif Tada nelakstytų paskui sūnelį. Tavo užduotis-ieškok uošvienei vyro lotuliukas.gif

user posted image
Mirsiu iš juoko. Jau kai pasakei.. Tokios net su maišu ant galvos neiškiši. Nesu gera marketingo žinovė. Jau lengviau man pačiai naują berną susirasti.

QUOTE(Kaila @ 2007 10 23, 14:25)
tokia niūri diena šiandien, šalta. liūdesiukas šioks toks užklupo...

user posted image
Neliūdėk...
Atsakyti