QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 26, 17:31)
As tai kartais nubegu i pasimatymus su draugais

bet kai jau pradeda kalbeti apie kazka daugiau - dingstu.. zinau kad negerai darau.. bet darau..
Tai gal ir nėra blogai. Kaip tik gal gerai - prasiblaškai, neužsisėdi ir pan. Na tiesiog man tas ėjimas į pasimatymus atrodo pakankamai įpareigojantis reikalas.

Įsipareigojusi jaučiuosi turbūt labiau prieš save, nei prieš vaikiną. Atrodo jei eičiau su bet kuo dažnai į pasimatymus, tai jausčiausi kažkaip keistai kas kartą gryžusi iš susitikimo vis su kitu žmogumi. Ir paskui sutiktum jį kažkur gatvėje ir jis kokiam draugui pasakytų - va buvau su ta pasimatyme

O plius, labai nekenčiu tų pradžių - ką tu veiki, ką mėgsti, nanana, blablabla.. O jau matau iš karto kad nepatinka - tai kam pasakot... Bet pokalbio palaikymui visitiek tenka.. O man toks tada beprasmiškas laiko švaistymas atrodo

Todėl geriau išvis neinu... Kaip ir telefonų dabar jau stengiuosi nebedalinti.. Nes būdavo kad duodu, o kai skambina - neatsiliepiu arba išsisukinėju vis nuo susitikimo...
Tai kam duoti tą numerį - jei iš karto matai kad žmogus NE TAS.
Nors man ir draugės kartoja - juk ne į lovą tau su juo gultis, nueik pabūti ir tiek. Bet na kažkaip netraukia manęs.. Kiek ėjau gyvenime į pasimatymus, tai bent kažkuo tas žmogus buvo įdomus, traukė ir norėjosi labiau pažinti. Žinoma buvo, kad nueini į keletą pasimatymų ir jau pamatai, kad niekam tikęs tipas, tačiau vistiek visus kartus ėjau su tikslu - O GAL JIS TAS

O ne su tikslu - tiesiog praleisti laiką... Nors gal ir reikėtų išmokti mažiau galvoti.. Ale aš romantinkė..

Noriu išlaukti to, kuris vertas to mano laukimo...
Va kai tikrai patiks žmogus, norėsiu aš jį geriau pažinti, tada ir nueisiu.. O vien todėl kad užmušti penktadienio vakarą - tai ne... Geriau jau SM, knyga arba telikas man bus šį vakarą draugas
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 26, 17:52)
Tai ką mergaitės išdykaujat?
Mažuli, negražu draugus kadrint. Draugai yra draugai...

Nu, bet kaip keista, kad tokiu metu Abžorytė prie kompiuterio... keistumynai kažkokie. Einu skaityti ką pripliurpėt per pora valandų.
Mes gyvenam aukštyn kojom, mes gyvenam aukštyn kojom
Aš dar darbe

Pusvalandis liko
Pakeliui namo užsuksiu dar į Megą pasivalkosiu na ir namučio.. Ryt laukia linksmas vakarėlis Vilniaus Latino..
Hm.. Gal kokią bliuskę naują reikėtų nusipirkti

Bet tada ir batų naujų noriu, ir džinsų naujų noriu, ir diržo naujo noriu