Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

po darbo sportas thumbup.gif o paskui pasimatymas laukia... blush2.gif
o ka tu abzoryte? ir is vis kas ka zadat veikti, nes tikiu kad yra tokiu, kas net neisivaizduoja ka veikti, tai gal kam kiltu geru minciu g.gif

Papildyta:
ka veikti lotuliukas.gif
ai, cia penktadienis jau taip veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai namie praleisiu vakarą ir niekur nenoriu eiti net biggrin.gif Noriu ramybės šį vakarą, nes savaitėlė buvo oioioi biggrin.gif O rytoj dar į Vilnių trenktis, į draugės gimtadienį. bigsmile.gif

O į pasimatymus neturiu su kuo vaikščiot verysad.gif Niekaip nesutinku to, su kuriuo norėčiau vaikščioti ax.gif

O tu, mažuli, jau draugauji su kažkuo ar dar tik šiaip kažkokia naujai besimezganti pažintis? blush2.gif
Atsakyti
Cia net nepazintis nauja tuo labiau 4u.gif pazistami mes aju kokie 7 metai... ir dabar jis nusprende, kad mes galim draugauti kitaip nei vien pazisistami... ax.gif as kol kas taip negalvoju.. bet varau, o ka veikti vienai namuose...
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 26, 17:01)
Cia net nepazintis nauja tuo labiau  4u.gif  pazistami mes aju kokie 7 metai... ir dabar jis nusprende, kad mes galim draugauti kitaip nei vien pazisistami...  ax.gif  as kol kas taip negalvoju.. bet varau, o ka veikti vienai namuose...

Tai jis tau tik kaip draugas ane?
O visai netruaukia kaip vyras tavęs? ax.gif

Ale bet faina, aš irgi norėčiau su kokiu simpatija ar bent jau draugu nueiti į kokį filmą wub.gif
Įtariu pilnatis pradeda ir mane įtakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 26, 17:05)
Tai jis tau tik kaip draugas ane?
O visai netruaukia kaip vyras tavęs?  ax.gif

Ale bet faina, aš irgi norėčiau su kokiu simpatija ar bent jau draugu nueiti į kokį filmą  wub.gif
Įtariu pilnatis pradeda ir mane įtakoti  lotuliukas.gif

aha, netraukia visai jis manes blink.gif nu bet vistiek varau ax.gif
o tai nera kokio seno gero pazistamo? gerai permastyk visus, gal atsiras koks ir pati pasiulyk nueiti i kina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 26, 17:11)
aha, netraukia visai jis manes  blink.gif  nu bet vistiek varau  ax.gif 
o tai nera kokio seno gero pazistamo? gerai permastyk visus, gal atsiras koks ir pati pasiulyk nueiti i kina  blush2.gif

Nea, nemėgstu aš eiti su tais kurie man nelabai patinka... Pakviesti tai būtų ką - bet jei jau nepatinka man tas žmogus kaip vyras - tai negaliu eiti vienas ant vieno susitikti - nu vat taip yra man ir tiek biggrin.gif

Bet pas tave kita situacija. Aš irgi turiu vieną draugą vyrą. Tiksliau anksčiau buvome labai geri draugai. Tai su tokiu žmogumi laisvai nueičiau ir būtų smagu, tik kad jis dabar jau vedęs - tai tokių pasivaikščiojimų į filmus neliko - o ir normalu kad neliko.

Tai va. Palauksiu aš dar kol ateis šventė į mano kiemą biggrin.gif
Atsakyti
As tai kartais nubegu i pasimatymus su draugais biggrin.gif bet kai jau pradeda kalbeti apie kazka daugiau - dingstu.. zinau kad negerai darau.. bet darau.. ax.gif
Atsakyti
Tai ką mergaitės išdykaujat?
Mažuli, negražu draugus kadrint. Draugai yra draugai... tongue.gif
Nu, bet kaip keista, kad tokiu metu Abžorytė prie kompiuterio... keistumynai kažkokie. Einu skaityti ką pripliurpėt per pora valandų.
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 26, 17:31)
As tai kartais nubegu i pasimatymus su draugais  biggrin.gif  bet kai jau pradeda kalbeti apie kazka daugiau - dingstu.. zinau kad negerai darau.. bet darau..  ax.gif

Tai gal ir nėra blogai. Kaip tik gal gerai - prasiblaškai, neužsisėdi ir pan. Na tiesiog man tas ėjimas į pasimatymus atrodo pakankamai įpareigojantis reikalas. doh.gif Įsipareigojusi jaučiuosi turbūt labiau prieš save, nei prieš vaikiną. Atrodo jei eičiau su bet kuo dažnai į pasimatymus, tai jausčiausi kažkaip keistai kas kartą gryžusi iš susitikimo vis su kitu žmogumi. Ir paskui sutiktum jį kažkur gatvėje ir jis kokiam draugui pasakytų - va buvau su ta pasimatyme biggrin.gif
O plius, labai nekenčiu tų pradžių - ką tu veiki, ką mėgsti, nanana, blablabla.. O jau matau iš karto kad nepatinka - tai kam pasakot... Bet pokalbio palaikymui visitiek tenka.. O man toks tada beprasmiškas laiko švaistymas atrodo doh.gif Todėl geriau išvis neinu... Kaip ir telefonų dabar jau stengiuosi nebedalinti.. Nes būdavo kad duodu, o kai skambina - neatsiliepiu arba išsisukinėju vis nuo susitikimo...
Tai kam duoti tą numerį - jei iš karto matai kad žmogus NE TAS.

Nors man ir draugės kartoja - juk ne į lovą tau su juo gultis, nueik pabūti ir tiek. Bet na kažkaip netraukia manęs.. Kiek ėjau gyvenime į pasimatymus, tai bent kažkuo tas žmogus buvo įdomus, traukė ir norėjosi labiau pažinti. Žinoma buvo, kad nueini į keletą pasimatymų ir jau pamatai, kad niekam tikęs tipas, tačiau vistiek visus kartus ėjau su tikslu - O GAL JIS TAS biggrin.gif O ne su tikslu - tiesiog praleisti laiką... Nors gal ir reikėtų išmokti mažiau galvoti.. Ale aš romantinkė.. doh.gif Noriu išlaukti to, kuris vertas to mano laukimo... wub.gif

Va kai tikrai patiks žmogus, norėsiu aš jį geriau pažinti, tada ir nueisiu.. O vien todėl kad užmušti penktadienio vakarą - tai ne... Geriau jau SM, knyga arba telikas man bus šį vakarą draugas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 26, 17:52)
Tai ką mergaitės išdykaujat?
Mažuli, negražu draugus kadrint. Draugai yra draugai... tongue.gif
Nu, bet kaip keista, kad tokiu metu Abžorytė prie kompiuterio... keistumynai kažkokie. Einu skaityti ką pripliurpėt per pora valandų.

Mes gyvenam aukštyn kojom, mes gyvenam aukštyn kojom user posted image

Aš dar darbe biggrin.gif Pusvalandis liko ax.gif
Pakeliui namo užsuksiu dar į Megą pasivalkosiu na ir namučio.. Ryt laukia linksmas vakarėlis Vilniaus Latino.. user posted image
Hm.. Gal kokią bliuskę naują reikėtų nusipirkti mastau.gif
Bet tada ir batų naujų noriu, ir džinsų naujų noriu, ir diržo naujo noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dainuojam ir svajojam tik aukštyn kojom...
Tik aukštyn kojom mmmmm aaaaaaa tongue.gif
user posted image

Vilte, aišku, kad susirasi darbuką smile.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 26, 14:04)
Vakare, o kaip tu? Praėjo paras jau?  4u.gif

Abžoryte, praėjo, bet šiandien nauja parkė doh.gif Nesuprantu kas vyksta - visiškai ne PMS metas, iki PMS dar toli, nu doh.gif doh.gif doh.gif
Bet šiandien ne taip blogai - tai viekiau ne parkė, o nervingumas ir skubėjimas - tokia energija - dirbau taip įsijautus kaip jau seniai nebuvo. Dabar irgi tokia visa lekianti, bet nieko, tuoj i jogą - viskas susitvarkys. Labai seniai buvau, tai turbūt man dėl to čia taip.
Kaip tu gyvuoji? mirksiukas.gif

GV, SVEIKINIMAI!!! drinks_cheers.gif

nespėjau visko perskaityt, dar grįšių po visų baseinų rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mergaitės smile.gif Aš vakarosiu namie, mane gal irgi mėnulis veikia, nes nuotaika labai bloga, išgėriau net raminančią tabletę, nes noras verkti. Nesuprantu kas darosi, lyg nėra pagrindo , nieko blogo nevyksta, tačiau ir kažkokių gražių permainų nėra. Paslampinėjau knygyne, tačiau tokia nuotaika buvo,kad varčiau knygas, o ką nemačiau, tik kad slampinėjau.
Kažkokie apmastymai apie marsiečius. Nesuprantu jų visai. Kiek sutinku, tiek visi keisti ir net labai. Gal problema manyje, tačiau kaip sako Abžorytė, jei nėra TO, tai nesinori su kažkuo tik draugiškai kur eit. Vakar kažkoks sumautas vakaras-guodėjos vaidmuo, lyg aš psichologė šiandien dar vienas marsietis telefonu dėstė kokie aplink žmonės, tas blogai,anas blogai, bandžiau sakyt,kad turim atleist, suprast kad pykčio nelaikyt, o jis iškvailino mane ir mintis viena-padėt ragelį telefono, nes man tai neįdomu. Sakyčiau man kažkas negerai,kad taip viskas vyksta. Sėdžiu namie ir nieko nenoriu verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti