Įkraunama...
Įkraunama...

lėtinis citomegalano infekcijos virusas.

QUOTE(sonatute @ 2008 04 30, 22:04)
butinai issitirk - atsarga gedos nedaro. dar ir toksoplasmos tyrima del visa ko gali pasidaryt. jis ir yra ne is geruju virusu - taip pat kaip ir CMV pavojingas nesciosioms  unsure.gif vienu duriu pasidarysi keleta tyrimu ir bus ramu  rolleyes.gif

Aciu uz pataerima,bet del toksoplazmozes jau seniau esu issityrus,ja persirgus-tai infektologe sake,kad ji man jau nepavojinga. 4u.gif
Atsakyti
tai tada gerai, belieka tik del CMV issitirt ir gyvensi ramiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonatute: 05 gegužės 2008 - 22:13
O gal zinot apie citomegalo viruso normas.Pas mane visai neaiskiai parasyta:
PID:LAC
NAME:Mano pavarde
CMV-M 0.08 Index INTRP:NEGATIVE
RANGE: DILUTION:UNDILUTED
RATE:47.16
FLAGS:

COMMENTS:

Tiek teparasyta.Dariausi AIDS centre.
Papildyta:
Skaitau ankstesnius puslapius ir imu suprast,kad man padarytas tik CMV-M tyrimas blink.gif .O kur tada CMV-G?Negi apgavo AIDS centre blink.gif .Sumokejau uz abu.Ir dar iseinant paklausiau ar abu padare,paziurejo,sako"aisku,kad abu" blink.gif
Atsakyti
Siaip,kai man dare kraujo tyrima,tai ant lapelio kr. imti siuntimo buvo parasyta CMV-M ir CMV-G ,nes daro juos abu ,tai sudetingas tyrimas,nes tiriama is DNR.Nebent istaigos turi skirtingusaparatus,todel kitaip analites isspauzdina.
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2008 05 09, 23:28)
Siaip,kai man dare kraujo tyrima,tai ant lapelio  kr. imti siuntimo buvo parasyta CMV-M ir CMV-G ,nes daro juos abu ,tai sudetingas tyrimas,nes tiriama is DNR.Nebent istaigos turi skirtingusaparatus,todel kitaip analites isspauzdina.

Jau turiu abieju tyr.rezultatus!Abu neigiami thumbup.gif .Belieka neuzsikresti virusu per likusius nestumo menesius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 11, 18:10)
Jau turiu abieju tyr.rezultatus!Abu neigiami  thumbup.gif .Belieka neuzsikresti virusu per likusius nestumo menesius  ax.gif

thumbup.gif sveikinu tada ir saugok save - geru laiku laukiesi - vasara maziau virusiuku skraido ir lengviau pasisaugot, nesusirgt rolleyes.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 05 12, 22:24)
thumbup.gif sveikinu tada ir saugok save - geru laiku laukiesi - vasara maziau virusiuku skraido ir lengviau pasisaugot, nesusirgt  rolleyes.gif sekmes  mirksiukas.gif

Aciu! :4u:Ir jums sekmes! 4u.gif
As ir pamaniau,kad vasara gal mazesne galimybe uzsikrest,ir sunaus darzelin neleisiu-tai maziau virusu is jo parnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 13 gegužės 2008 - 08:34
sveikos,vakar gavau citomegalo atsakymus,kuriuos dariausi aids centre, CMV M rodo neigiama,o CMV G rodo teigiama,tei ar cia labai baisu,taip ir nieko nesupratau ?
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 05 21, 07:31)
sveikos,vakar gavau citomegalo atsakymus,kuriuos dariausi aids centre, CMV M rodo neigiama,o CMV G rodo teigiama,tei ar cia labai baisu,taip ir nieko nesupratau ?

Tai reiškiasi, kad esi persirgusi CMV. Ir jeigu nėštumo metu ši infekcija vėl atsinaujintų, tai žalos vaisiui nebus, ar bus l. nedidelė.
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2008 05 21, 15:10)
Tai reiškiasi, kad esi persirgusi CMV. Ir jeigu nėštumo metu ši infekcija vėl atsinaujintų, tai žalos vaisiui nebus, ar bus l. nedidelė.

aciu,truputi apraminai,darysiuos ta tyrima kas kiek laiko kad buciau rami,ir tikiuos kad neatsinaujins smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

turiu ir as ta beda, bijau kad isprotesiu...

Man 10 savaiciu. Pasidariau tyrimukus del CMV. Apie ji nieko nebuvau girdejusi. Kai nuejau pas akusere, pasake kad nelabai geri doh.gif . Rodo, kad aktyvus doh.gif . Nieko apie ta CMV nebuvau girdejusi. Akusere sako jei tai pirmas nestumas, nereikia labai nerimauti, labai nieko ir neaiskino. Sako eik pas savo terapeute uzsiregistruok, paklausk ka ji sakys, gal duos siuntima pas infektologa. Isejau neramia sirdimi...
Tik grizusi puoliau skaitineti apie ta CMV. Puoliau i panika. verysad.gif Kita diena isiprasiau be eiles pas savo terapeute. Paziurejo tyrima, Ats. tas pats. Sako, kad rodo jog esu jau persirgusi, bet yra ir aktyvaus viruso, kuris galbut kazka veikia, o gal ir ne. Israse siuntima. dar pastebejo, kad ir slapime uzdekimas, ko akusere nemate ir sake, kad viskas gerai ten verysad.gif . Pikta buvo baisiausiai, kaip taip. Per kiek daktaru reikia eiti, kad pastebetu ta ka reikia ???? Kita diena pasiskaminau i ifekcine ligonine Birutes g. pas Mercinkute. Tai tik 11d priims. Nezinau kaip istverti ta laika, panika didziausia. o ir egzaminas ryt, apie kuri net negaliu galvoti. verysad.gif . Labai pergyvenu del savo leliuko.
Mano tyrimai stai ka rode verysad.gif :
CMV_M 0,770 POSITIVE
cmv_G 147,3 POSITIVE
Atsakyti
Nesinervink taip stipriai,cmv 147,3 kiek zinau nera taip daug.Buna 500 ir priskaiciuojama iki keliu tukstanciu,tuomet jau reikia nerimauti.Viskas bus gerai mirksiukas.gif .
Atsakyti