Įkraunama...
Įkraunama...

lėtinis citomegalano infekcijos virusas.

zinok nuo to viruso gali visko buti bet kai jis aktyvus o ar tu tyriaisi del chlamidiju ir del toksoplazmozes nes sios dvi infekcines ligos tp duoda tokius simptomus
Papildyta:
QUOTE(Vaiduoklis1 @ 2008 03 22, 14:30)
Gydimas citomegalijai yra tai: Isoprinosine vaistas. Jis mano zmonai padejo, tik vat jo bet kokiuoj vaistinej nenusipirksi, ir apskritai be recepto nenusipirksi.

asdomejausi kad atrodo siu vaistu neptrekiaujama dabar o pries kiek laiko tai buvo
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 03 25, 10:19)
Papildyta:
asdomejausi kad atrodo siu vaistu neptrekiaujama dabar o pries kiek laiko tai buvo

manau, kad visai neseniai juo nebeprekiaujama, bent jau vienoj interneto svetainei, kur vaistais prekiauja raso, jog neteikiamas nuo 2007 07 men. bet kaip matau, sis vaistas priskiriamas antinavikiniams ir imunomoduliuojantiems g.gif kazin ar tam virusui reikalingi tokie mano akims baisus vaistai. gi manau galima ir sveikiau su juo kovot unsure.gif
Atsakyti
o ar tu jautiesi kaip nors negerai kaip ar turi temperaturos ar svaigsta galva ir akys ar yra pas tave kokiu simtomu
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 03 26, 09:21)
o ar tu jautiesi kaip nors negerai kaip ar turi temperaturos ar svaigsta galva ir akys ar yra pas tave kokiu simtomu

o kieno tu cia klausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 03 26, 15:28)
o kieno tu cia klausi  blush2.gif

zinoma taves juk paskutiniu metu juk tik mes ir rasom
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 03 26, 16:26)
zinoma taves juk paskutiniu metu juk tik mes ir rasom

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pasireiskia tik persalimu - vat ir dabar sirguliuoju, sloga, gripo simptomai, ausu uzgulimas. ir taip jau sergu nuo nauju metu 3 kartus. kaip ir daugoka, bet matyt tas virusas islenda, nes po antro gimdymo tikriausiai nusilpo imunine sistema g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 03 27, 17:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pasireiskia tik persalimu - vat ir dabar sirguliuoju, sloga, gripo simptomai, ausu uzgulimas. ir taip jau sergu nuo nauju metu 3 kartus. kaip ir daugoka, bet matyt tas virusas islenda, nes po antro gimdymo tikriausiai nusilpo imunine sistema  g.gif

o kaip tavo vaikuciai ar nesega siemet jau tokie baisus orai nes mano tai baisu ar cia to viruso pasekme nors atrodo ir visokiu vitaminu geriam niekas nepadeda
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 03 27, 19:32)
o kaip tavo vaikuciai ar nesega  siemet jau tokie baisus orai nes mano tai baisu ar cia to viruso pasekme nors atrodo ir visokiu vitaminu geriam niekas nepadeda

vaikuti tai tik viena turiu verysad.gif antros angeliukas - to citomegalo pasekme. o siaip tai man vaikas ir praeitais metais stipriai sirgo, nes pradejo eit i darza. sirgo tai pastoviai, kiekviena menesi po antibiotiku doze, o siemet ir serga, bet kol kas gydomes tik homeopatiniais vaistais ir isgyjam, bet ir vel greit susergam. problema vaiko - tai gerkle ir kosulys kartais doh.gif svarbiausia, kad jau daugiau nei puse metu tu antibiotiku nesam gere...as vis tikiuosi, jog isaugs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 03 27, 20:21)
vaikuti tai tik viena turiu  verysad.gif antros angeliukas - to citomegalo pasekme. o siaip tai man vaikas ir praeitais metais stipriai sirgo, nes pradejo eit i darza. sirgo tai pastoviai, kiekviena menesi po antibiotiku doze, o siemet ir serga, bet kol kas gydomes tik homeopatiniais vaistais ir isgyjam, bet ir vel greit susergam. problema vaiko - tai gerkle ir kosulys kartais  doh.gif svarbiausia, kad jau daugiau nei puse metu tu antibiotiku nesam gere...as vis tikiuosi, jog isaugs... g.gif

o mano tp prasideda nosis gerkle ir vaziuojam i bronchus tai jau dabar viena docente infektologe thumbup.gif is vilniaus su kuria konsultavaus del to cmv tai ji sake kad reikia isoperuoti adenoidus ir angina nes ten visas infekcijos saltinis tai dabar esam po operaciju nes labai bijau rugsejo nes pirmas vaikas i pirma kl, tai dabar ziuresim kaip po operaciju bus,.Dar noriu paklausti ar tavo vaikuciui limfmazgiai nera padideja ir ar nera tokios nenormalios temperaturos kaip37.4 ax.gif ir jei nepaslaptis kokie tie hommeopatiniai vaistai koks tai pavadinimas ar ten zirniukai kuriuos gamina vaistineje kai skiria gyd,buciau dekinga jei parasytum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 03 27, 20:50)
o mano tp prasideda nosis gerkle ir vaziuojam i bronchus tai jau dabar viena docente infektologe  thumbup.gif is vilniaus su kuria konsultavaus del to cmv tai ji sake kad reikia isoperuoti adenoidus ir angina nes ten visas infekcijos saltinis tai dabar esam po operaciju nes labai bijau rugsejo nes pirmas vaikas i pirma kl, tai dabar ziuresim kaip po operaciju bus,.Dar noriu paklausti ar tavo vaikuciui limfmazgiai nera padideja ir ar nera tokios nenormalios temperaturos kaip37.4  ax.gif ir jei nepaslaptis kokie tie hommeopatiniai vaistai koks tai pavadinimas ar ten zirniukai kuriuos gamina vaistineje kai skiria gyd,buciau dekinga jei parasytum 4u.gif

vat vat, mums ir taip pat budavo - nosis, gerkle, toliau bronchai. bet dabara tfu tfu tfu biggrin.gif gydantis homeopatiskai iki bronchu retai kada nusileidzia - tik vat neseniai pasveikom, jau buvo prikibe prie bronchu, gydytoja jau ir stipriu antibu skyre, bet as ju nedaviau, tik pasiklioviau homeopate ir isgydziau Tartephedrile lasiukais thumbup.gif kaip as sakau, ne visad tu antibijotiku reikia, kiek juos skiria iskart doh.gif adenoidai ir tonziles pas mus taip pat dideli, bet jau kol kas as esu pries sias operacija, nes jau kur internete skaiciau, tai visi homeopatai yra pries sias operacijas, nes galima ir be ju apsieit. mano tetos vaikiukas pastoviai sirgo, buvo ir didelius gumbus uzsiaugines ant kaklo - dabar jau keli metai isvis nebeserga, na kartais kokio pertusino isgeria bigsmile.gif limfmazgiai ir pas mus yra padideje ant kaklo ir kirksnyje - bent jau tik ten pastebejau, bet gydytojai, kuriu klausiau, kad zirnio dyudzio normalu. taip pat pati homeopate paziurejo, ir nieko nesake. temperaturos pas mus nera, jei ir atsiranda, tik sergant ir as labai dziaugiuosi, nes temperatura pirmas pozymis, kad organizmas kovoja su liga, bet jei jums pastoviai tokia, tada gal ir negerai.
is patirties galiu pasakyt, kad kol nevazinejom pas homeopate, tol mums tie homeopatiniai vaistukai nepadedavo, nors ir suduodavau iskart vos prasidejus slogom. tik gydantis pastoviai zirniukais skirtais homeopates, tie vaistukai mums labai siuo metu padeda ir jau 8 men, kai nesam gave jokio cheminio vaisto rolleyes.gif tfy tfu tfu, bijau issikalbet. kartais nereikia ir paciu vaistu gydantis, nes tik susirgus, homeopate liepia skambint ir pranest, tai tada ji liepia gert po kazkiek zirniuku, kelis kart per diena ir jei tada po keliu dienu nera pagerejimo arba nepasveiko, vel skambinu ir paskiria koki vaistuka. siaip as jau pati tiek prisiskaitinejau apie ligas, kosulius ir vaistus, kad net mintinai zinau mums reikalingus zirniukus ir vaistus ir visada turiu ju namie net po kelias bonkeles, jeigu staigiai susirgtu, nes dazniausiai vaikas man suserga per iseigines, arba nakti doh.gif kai homeopatine vaistine ar gydytoja nedirba.
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 03 28, 15:41)
vat vat, mums ir taip pat budavo - nosis, gerkle, toliau bronchai. bet dabara tfu tfu tfu  biggrin.gif gydantis homeopatiskai iki bronchu retai kada nusileidzia - tik vat neseniai pasveikom, jau buvo prikibe prie bronchu, gydytoja jau ir stipriu antibu skyre, bet as ju nedaviau, tik pasiklioviau homeopate ir isgydziau Tartephedrile lasiukais  thumbup.gif kaip as sakau, ne visad tu antibijotiku reikia, kiek juos skiria iskart  doh.gif adenoidai ir tonziles pas mus taip pat dideli, bet jau kol kas as esu pries sias operacija, nes jau kur internete skaiciau, tai visi homeopatai yra pries sias operacijas, nes galima ir be ju apsieit. mano tetos vaikiukas pastoviai sirgo, buvo ir didelius gumbus uzsiaugines ant kaklo - dabar jau keli metai isvis nebeserga, na kartais kokio pertusino isgeria  bigsmile.gif limfmazgiai ir pas mus yra padideje ant kaklo ir kirksnyje - bent jau tik ten pastebejau, bet gydytojai, kuriu klausiau, kad zirnio dyudzio normalu. taip pat pati homeopate paziurejo, ir nieko nesake. temperaturos pas mus nera, jei ir atsiranda, tik sergant ir as labai dziaugiuosi, nes temperatura pirmas pozymis, kad organizmas kovoja su liga, bet jei jums pastoviai tokia, tada gal ir negerai.
is patirties galiu pasakyt, kad kol nevazinejom pas homeopate, tol mums tie homeopatiniai vaistukai nepadedavo, nors ir suduodavau iskart vos prasidejus slogom. tik gydantis pastoviai zirniukais skirtais homeopates, tie vaistukai mums labai siuo metu padeda ir jau 8 men, kai nesam gave jokio cheminio vaisto  rolleyes.gif tfy tfu tfu, bijau issikalbet. kartais nereikia ir paciu vaistu gydantis, nes tik susirgus, homeopate liepia skambint ir pranest, tai tada ji liepia gert po kazkiek zirniuku, kelis kart per diena ir jei tada po keliu dienu nera pagerejimo arba nepasveiko, vel skambinu ir paskiria koki vaistuka. siaip as jau pati tiek prisiskaitinejau apie ligas, kosulius ir vaistus, kad net mintinai zinau mums reikalingus zirniukus ir vaistus ir visada turiu ju namie net po kelias bonkeles, jeigu staigiai susirgtu, nes dazniausiai vaikas man suserga per iseigines, arba nakti  doh.gif kai homeopatine vaistine ar gydytoja nedirba.

ar galetum parasyti gyd homeopates adresa ir tel.rasyk i AŽ
Atsakyti
Sveikos,pasiemiau as siandien savo tyrimus ir nieko nesuprantu,gal galit man padet susigaudyt ar yra pas mane tas citomegalo virusas ar ne,nes ant lapelio viskas angliskai(o as suprantu tik vokiskai) verysad.gif ,o as nei ribu nei rezultatu neskiriu...

CMV_G:0.0 AU/mL
Range:
Rate:50.12
Flags:
Coments:
Intrp:Negative
Dilution:Undiluted

CMV_M:0.167 Index
Range:
Rate:96.81
Flags:
Coments:
Intrp:Negative
Dilution:Undiluted

Nelabai suprantu,kad tas 50.12 ir 96.81?Labai pergyvenu,nes pas gydytoja su tyrimais tik po 2 savaiciu eisiu. verysad.gif
Padekit prasau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eura: 28 kovo 2008 - 17:36