QUOTE(Jasminete @ 2008 06 06, 17:32)
Sveikos
turiu ir as ta beda, bijau kad isprotesiu...
Man 10 savaiciu. Pasidariau tyrimukus del CMV. Apie ji nieko nebuvau girdejusi. Kai nuejau pas akusere, pasake kad nelabai geri
. Rodo, kad aktyvus
. Nieko apie ta CMV nebuvau girdejusi. Akusere sako jei tai pirmas nestumas, nereikia labai nerimauti, labai nieko ir neaiskino. Sako eik pas savo terapeute uzsiregistruok, paklausk ka ji sakys, gal duos siuntima pas infektologa. Isejau neramia sirdimi...
Tik grizusi puoliau skaitineti apie ta CMV. Puoliau i panika.
Kita diena isiprasiau be eiles pas savo terapeute. Paziurejo tyrima, Ats. tas pats. Sako, kad rodo jog esu jau persirgusi, bet yra ir aktyvaus viruso, kuris galbut kazka veikia, o gal ir ne. Israse siuntima. dar pastebejo, kad ir slapime uzdekimas, ko akusere nemate ir sake, kad viskas gerai ten
. Pikta buvo baisiausiai, kaip taip. Per kiek daktaru reikia eiti, kad pastebetu ta ka reikia ???? Kita diena pasiskaminau i ifekcine ligonine Birutes g. pas Mercinkute. Tai tik 11d priims. Nezinau kaip istverti ta laika, panika didziausia. o ir egzaminas ryt, apie kuri net negaliu galvoti.
. Labai pergyvenu del savo leliuko.
Mano tyrimai stai ka rode
:
CMV_M 0,770 POSITIVE
cmv_G 147,3 POSITIVE
turiu ir as ta beda, bijau kad isprotesiu...
Man 10 savaiciu. Pasidariau tyrimukus del CMV. Apie ji nieko nebuvau girdejusi. Kai nuejau pas akusere, pasake kad nelabai geri
Tik grizusi puoliau skaitineti apie ta CMV. Puoliau i panika.
Mano tyrimai stai ka rode
CMV_M 0,770 POSITIVE
cmv_G 147,3 POSITIVE
maziauisia tau dabar reik nervuotis,ner rezulatati blogi,viskas bus gerai