Įkraunama...
Įkraunama...

lėtinis citomegalano infekcijos virusas.

Sveikutes,

NA, as irgi turiu CMV aktyvia forma jau virs 2 m. , niekaip ta aktyvi forma nenyksta, taciau kai padare DNR, tai ten nerado, tai biski ramiau...

Siuo metu laukiuosi, taciau visi ginekologai (tike poliklinikos, tiek KMUK) nesiule nestumo metu darytis tyrimu, akcentuojant,kad nera tikslo, nes nieko nepakeisi ir gydymo nera...

Taigi, turint sunku nestuma ir dar kitokiu problemu, tai visai ir pamirsom apie ta CMV, tikiuosi nieko blogo jis ten nepridare.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 10 26, 17:42)
Sveikutes,

NA, as irgi turiu CMV aktyvia forma jau virs 2 m. , niekaip ta aktyvi forma nenyksta, taciau kai padare DNR, tai ten nerado, tai biski ramiau...

Siuo metu laukiuosi, taciau visi ginekologai (tike poliklinikos, tiek KMUK) nesiule nestumo metu darytis tyrimu, akcentuojant,kad nera tikslo, nes nieko nepakeisi ir gydymo nera...

Taigi, turint sunku nestuma ir dar kitokiu problemu, tai visai ir pamirsom apie ta CMV, tikiuosi nieko blogo jis ten nepridare.... smile.gif

tikrai netiesa.gydymas tikrai yra ..tik musu gydytojai akli ir kurti-nesidomi naujovem..
Atsakyti
Gutute,

Nestumo metu irgi yra gydymas? Hmm, nes net KMUk infekcionistai man nesiule gydymo, sake nebent DNR butu rade, tada tik antivirusiniai...

pasidalink patirtimi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2009 10 09, 11:23)
laba visom,zinau kad ne is sportinio intereso cia susirinkot,o tik ieskodamos pagalbos.. as ne siaip rasau,jusu bedos man buvo labai artimos,esu praradus pirmame nestumo trumestre leli sio bjauraus viruso deka,paskui dariausi tyrimus irtada pasake kad turiu citomegala neaktyvu,bet susilpnejus imunitetui jis suaktyveja ir padaro juoda darba..o tada pamenu labai sirguliavau.. rasoma kad tas virusas nepagydomas,bet tai tikrai netiesa, imesiu nuoroda i straipsni kur rusijoj sergancios sia liga isnesioja sveikus naujagimius.  http://www.immunity-...com/popul5.html ir tas gydymas visom prieinamas.yra daug informacijos tik nevisi mokam susirast,o konkretus atvejai labai padeda..  as esu labai supykusi ant gydytoju kad tai ligai gydyti priskiria nezmonisko brangumo vaistus, ka gali padaryt 2 kapsules kurios kainuoja per 200 lt??ir kokia zala jos padaro kitiem organam? as kalbu kai man buvo skirtas gydymas po abrazijos kai dariausi tyrimus del virusu,siunte i ivairias laboratorijas kurios su gydytojais ranka ranka plauna.. kodel gydytojai nepasako kad siandienine medicina nuslopina tik simptomus bet priezasties nepasalina??  ir taip skaudu skaityt tuos jusu pasisakymus, taip gaila tu maziu negimusiu..linkiu stiprybes ir sekmes visoms!

rasiau ankstesniame poste,matyt patingejot paskaityt mirksiukas.gif
Papildyta:
sis virusas dazniausiai ir sedi dnr...nes ji paveldime..arba pasigauname vaikysteje labai anksti.
Atsakyti
Aciu... 4u.gif Informacijos tikrai nebus per daug, kuo daugiau zinosim, tuo daugiau galimybiu turesime...O kad daktarams kai kuriems truksta kompetencijos, tai pritariu Gututei...nes pati susiduriau kaip infekcinej ligoninej gydytojai prie manes pasieme knyga skaite apie si virusa ir ciut ne man dave pasiskaityti blink.gif
Atsakyti
jei kam liudnokai su rusu kalba,po keliu dienu imesiu liet kalba,bus daug aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 19, 15:01)
Siūlyčiau nusipirkt kordicepsą, kad ir lietuvišką ir pagert po 2-3 kapsules per dieną, kokias 4-5 dienas. Po to po vieną kapsulę per dieną, kokį mėnesiuką.

Neveiksmingas tas lietuviškas kordicepsas, bent jau man. Pirmą kartą vartojant, maniau, kad čia tik pasirodė. Bet ir antrą kartą, - nesuveikė taip kaip turi suveikti imunostimuliatorius.
Vakar buvau pas Marcinkutę. Džiugina tai, kad Ig M ir IgG sumažėjo nuo nėštumo pradžios, nors virusas vis tiek aktyvus. Dabar vartojau Limfozilį ir homeopatinį kompleksą imunitetui stiprinti Complex Echinacea. Kadangi jaučiuos kaip peršalus, tai Marcinkutė prie visų šitų dar liepė vartoti Engystolį (irgi homeopatinis) ir po mėnesio pasirodyti. Taip sakant kontrolei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 27, 14:30)
Neveiksmingas tas lietuviškas kordicepsas, bent jau man. Pirmą kartą vartojant, maniau, kad čia tik pasirodė. Bet ir antrą kartą, - nesuveikė taip kaip turi suveikti imunostimuliatorius.
Vakar buvau pas Marcinkutę. Džiugina tai, kad Ig M ir IgG sumažėjo nuo nėštumo pradžios, nors virusas vis tiek aktyvus. Dabar vartojau Limfozilį ir homeopatinį kompleksą imunitetui stiprinti Complex Echinacea. Kadangi jaučiuos kaip peršalus, tai Marcinkutė prie visų šitų dar liepė vartoti Engystolį (irgi homeopatinis) ir po mėnesio pasirodyti. Taip sakant kontrolei  smile.gif

siaip nesciom reiktu atsargiai su tais grybais...kad per daug nesustimuliuotu..ju labai platus poveikio spektras,o cia daugiau reik nukreipt i infekcija
Atsakyti
Kirke, o kiek tau savaiciu? Ir nuo kada pas tave IGM laikosi? O DNR'e irgi rado?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 28 spalio 2009 - 11:01
QUOTE(VaidaI @ 2009 10 28, 12:00)
Kirke, o kiek tau savaiciu? Ir nuo kada pas tave IGM laikosi? O DNR'e  irgi rado?

Sveika,
dabar 28 savaitė. Ryt dar einu pas genetikę į Santariškes. Jau ko gero paskutinei apžiūrai. IgM laikosi nuo pat nėštumo pradžios. Tik gerai tai, kad IgG sumažėjo nuo 168 iki 100, o IgM nuo 6 iki, 3,5. Vaisiaus vandenyse DNR nerado, todėl didelė tikimybė, kad vaisius bus neužkrėstas CMV. O mano šlapime CMV DNR nerado. Va čia tai įdomiai. Marcinkutė tik tiek pasakė, kad gerai, jog nerado. O aš kažkaip ir nesusiprotėjau jos paklausti išsamiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 28, 11:14)
Sveika,
dabar 28 savaitė. Ryt dar einu pas genetikę į Santariškes. Jau ko gero paskutinei apžiūrai. IgM laikosi nuo pat nėštumo pradžios. Tik gerai tai, kad IgG sumažėjo nuo 168 iki 100, o IgM nuo 6 iki, 3,5. Vaisiaus vandenyse DNR nerado, todėl didelė tikimybė, kad vaisius bus neužkrėstas CMV. O mano šlapime CMV DNR nerado. Va čia tai įdomiai. Marcinkutė tik tiek pasakė, kad gerai, jog nerado. O aš kažkaip ir nesusiprotėjau jos paklausti išsamiau.  unsure.gif

O kada tu uzsikretei nezinai? Nes as tai jau 2 m. turiu aktyvu...taciau siuo nestumu man siule netirti ir nevarginti saves, nes nelabai kazka pakeisi....taip pat kraujo DNR nerado, ir plius jau tiek laiko jis laikosi, tai kaip infektologai aiskino, tiesiog uodegele laikosi, ir taip organizmas i ja reaguoja.....
Nu tikiuosi,kad taip ir yra....o gimus leliuka vistiek tirs ar pasigavo ji sta bruda, ar ne...

O tai jeigu rastu vaisiaus vandenyse? ir ka jie siulytu tokiu atveju,juk vaisiu jau nemazas?
O kokios pas tave normos IGM, pagal tavo labaratorija? nes jos skirtingos....nes KMUK, tai turi buti nuliukas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 29 spalio 2009 - 09:42
QUOTE(VaidaI @ 2009 10 29, 10:38)
O kada tu uzsikretei nezinai? Nes as tai jau 2 m. turiu aktyvu...taciau siuo nestumu man siule netirti ir nevarginti saves, nes nelabai kazka pakeisi....taip pat kraujo DNR nerado, ir plius jau tiek laiko jis laikosi, tai kaip infektologai aiskino, tiesiog uodegele laikosi, ir taip organizmas i ja reaguoja.....
Nu tikiuosi,kad taip ir yra....o gimus leliuka vistiek tirs ar pasigavo ji sta bruda, ar ne...

O tai jeigu rastu vaisiaus vandenyse? ir ka jie siulytu tokiu atveju,juk vaisiu jau nemazas?
O kokios pas tave normos IGM, pagal tavo labaratorija? nes jos skirtingos....nes KMUK, tai turi buti  nuliukas.....

Įtariu, kad užsikrėčiau beveik prieš 2 metus, tik neįsivaizduoju, nei kur nei kaip. unsure.gif Dėl to ir persileidau, tik tuomet dar nežinojau, kad turiu šį virusą. Kad išsiaiškinčiau kur problema, nes buvo žiauriai nusilpęs imunintetas, užtruko beveik 1,5 m. Kad turiu CMV sužinojau per dabartinį nėštumą.
Jei būtų radę vaisiaus vandenyse CMV, būtų buvę 2 išeitys. Jei vaisiui echoskopas ir kraujo tyrimas nebūtų rodę apsigimimių, o CMV būtų radę - beliktų tikėtis, kad nors ir užsikrėtęs, bet vaisius bus sveikas. Jei būtų radę genetinių apsigimimų - būtų likusi viena išeitis - abortas. Beje, apie tai buvom su vyru kalbėje ir visas išeitis apmąstę. Laimei, chromosomų, vaisiaus vandenų tyrimas ir echoskopas jokių grėsmių nerodo. Belieka tik tikėtis, kad vaikutis bus sveikas.
Kraujo tyrimus dėl CMV darausi Santariškėse. Pagal juos CMV IgG riba yra 6,0, CMV IgM - riba - 0,85. Pas mane to "gero" žymiai daugiau... verysad.gif
Atsakyti