Įkraunama...
Įkraunama...

lėtinis citomegalano infekcijos virusas.

kirke,galiu papriestarauti ax.gif herpes yra daug tipu is ju pagrindiniai yra 8 nukopinsiu,nes skubu i darba blush2.gif ВПГ 1 типа – Простой герпес
ВПГ 2 типа – Генитальный герпес
ВГЧ 3 = ВЗВ (Varicella Zoster virus)
Ветряная оспа +опоясывающий герпес

ВГЧ 4 =ВЭБ (вирус Эпштейн-Барра)
Инфекционный мононуклеоз

ВГЧ 5 =ЦМВ Цитомегаловирусная инфекция

ВГЧ 6 типа - Инфекционные розеолы
(внезапная экзантема)
ВГЧ 7 типа – Синдром хронической усталости
ВГЧ 8 типа - Саркома Капоши
tai ta musu pusleline tai 1 gerpes tipas,pats lengviausias geros dieneles visoms smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gutute @ 2010 01 07, 09:25)
kirke,galiu papriestarauti ax.gif  herpes yra daug tipu is ju pagrindiniai yra 8    nukopinsiu,nes skubu  i darba blush2.gif    ВПГ 1 типа – Простой герпес 
ВПГ 2 типа – Генитальный герпес
ВГЧ 3 = ВЗВ (Varicella Zoster virus)
        Ветряная оспа +опоясывающий герпес

ВГЧ 4 =ВЭБ (вирус Эпштейн-Барра)
        Инфекционный мононуклеоз

ВГЧ 5 =ЦМВ Цитомегаловирусная инфекция

ВГЧ 6 типа -  Инфекционные розеолы
      (внезапная экзантема)
ВГЧ 7 типа – Синдром хронической усталости   
ВГЧ 8 типа -  Саркома Капоши
tai ta musu pusleline tai 1 gerpes tipas,pats lengviausias    geros dieneles visoms smile.gif

papildysiu,kam neaiskus 6 tipas-tai naujagimiu triju dienu karstine
Atsakyti
gutute, ačiū, kad taisai. 4u.gif
Aš labai nesigilinau, kokiam tipui priklauso CMV. Tiesiog nebuvo tam laiko. Pūslelinė , pagal tavo info, priklauso I tipui ir manau, kad daugelis jį turi, tik nevisiems ir nevisada ji pasireiškia. Mano atveju, CMV suaktyvėjimą parodo arba prasidedanti pūslelinė arba "a lia peršalimas". cool.gif
Atsakyti
na kas cia sake, jog CMV yra niekis blink.gif jau tikrai geriau pasiskaityciau - pati dukryte praradau 25 savaiteliu - pas ja organiukai viduj visai susidarke, ne savo vietoj buvo, o 18 savaitej echo viska gerai rode - gydytoju nuomone infekcija kalta, o ir genetike nepaneige, kad tai galejo but ir del CMV, nes praejus po gimdymo keliems menesiams pasidariau tyrimus, ir CMV jau buvo "miegantis", bet pagal skaiciukus matesi jog nesenai jis buvo aktyvus...dabar va, turiu suneli antra ir ACIU DIEVUI jam viskas gerai, pries nestuma pasitikrinau, CMV "miegojo". taip kad tikrai nera jis toks nekaltas virusas unsure.gif
Atsakyti
taip ,1 tipo gerpesa labai daug kas turime,o sita dovanele eina is kartos i karta,tik priklauso jau nuo musu imuniteto kokiu budu jis salinasi kazkiek is savo organizmo,o "grozis " ant lupu ir nosies tai tik irodo kad sis virusas neuzsisedi giliai organizme o imunitetas sugeba dali pasalint jo i isore.blogiau,kai jis nesisalina,pamenu ,kai vienas zydelis daktaras senukas sake,kad moteris kuriai niekada nebuna puslelines yra tikmybe susirgt gimdos veziu.jei turi puslialine tai maza tikimybe sirgt genitaliniu gerpesu...na,cia jo pamastymai tokie buvo..
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 01 07, 23:38)
na kas cia sake, jog CMV yra niekis  blink.gif jau tikrai geriau pasiskaityciau - pati dukryte praradau 25 savaiteliu - pas ja organiukai viduj visai susidarke, ne savo vietoj buvo, o 18 savaitej echo viska gerai rode - gydytoju nuomone infekcija kalta, o ir genetike nepaneige, kad tai galejo but ir del CMV, nes praejus po gimdymo keliems menesiams pasidariau tyrimus, ir CMV jau buvo "miegantis", bet pagal skaiciukus matesi jog nesenai jis buvo aktyvus...dabar va, turiu suneli antra ir ACIU DIEVUI jam viskas gerai, pries nestuma pasitikrinau, CMV "miegojo". taip kad tikrai nera jis toks nekaltas virusas  unsure.gif

Labukas
O gal gali parasyti kokie skaiciukai buvo pas tave? As vaikeli praradau 15 sav. Tai vasari vel darysiu tyrima ir ziuresim kaip tie skaiciai ar dideja, ar ne
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 12 14, 12:35)
as turiu teigiama i citomegalos virusa. pasigimdziau jau du lelius, bet nieko. intikr apie si virusa raso bjauriai. bet realybeje, tai gal net mitas. mano ginekologe sake, kad paskutiniais duomenimis, tai visiskas briedas. manes net nebetyre antra karta kai laukiausi, sako nera cia ko ir tirti.  viskas buvo gerai.

Mano gydytojas irgi patarė nesidaryti šio "madingo" tyrimo (vaikštau privačiai, už visus tyrimus moku). Dabar supratau kodėl - užteko bereikalingų nervų ir isterijos su toxoplazmoze. Tyriausi tik todėl, kad namie katinas. Ir ką - abu teigiami ( IgM - 1,75; norma 0,6 bei IgG >650, norma 1). Gydytojas ramiai paaiškino, kad neverta nerimauti. Bet aš, apimta panikos nulėkiau į infekcinę, dariausi papildomus tyrimus, viso - 5 vizitai (3 savaičių bėgyje). O istorijos finalas - tiesiog ligos, kuria galbūt užsikrėčiau daugiau nei prieš pusę metų, galas.

Nervai, ašaros, nerimas lialiui tikrai ne į naudą. Ypač kai daugelis turime šį virusą. Kaip pasakė laborantė, ėmusi kraujo tyrimą - dirbu daug metų, mačiau baisesnių skaičių nei tavo, bet nė vieno apsigimusio kūdikio.
Atsakyti
Merginos, kas kiek laiko kartojate tyrimus planuodamos nestuma? g.gif Mano Ig G teigiamas -222. verysad.gif Jau 2 kartus dariausi tyrimus kas 3 menesius. Taip sunku islaukti tuos 3 menesius.. unsure.gif Kaip jus stiprinate imuniteta? Taip baisu, kad tas kosmaras nepasikartotu...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 01 14, 23:00)
Mano gydytojas irgi patarė nesidaryti šio "madingo" tyrimo (vaikštau privačiai, už visus tyrimus moku). Dabar supratau kodėl - užteko bereikalingų nervų ir isterijos su toxoplazmoze. Tyriausi tik todėl, kad namie katinas. Ir ką - abu teigiami ( IgM - 1,75; norma 0,6 bei IgG >650, norma 1). Gydytojas ramiai paaiškino, kad neverta nerimauti. Bet aš, apimta panikos nulėkiau į infekcinę, dariausi papildomus tyrimus, viso - 5 vizitai (3 savaičių bėgyje).  O istorijos finalas - tiesiog ligos, kuria galbūt užsikrėčiau daugiau nei prieš pusę metų, galas.

Nervai, ašaros, nerimas lialiui tikrai ne į naudą. Ypač kai daugelis turime šį virusą. Kaip pasakė laborantė, ėmusi kraujo tyrimą - dirbu daug metų, mačiau baisesnių skaičių nei tavo, bet nė vieno apsigimusio kūdikio.

na taip, nemate, o nemate del to kad manau dauguma moteru neisnesioja paprasciausiai. o be to, kaip gali sakyt laborante jog nemate - juk niekas jau tu vaiku neatnesa ir neparodo, va, man buvo teigiamas ir mano vaikui dabar tas ir anas. kazi kodel jau tie tyrimai jau tokie nereikalingi - na mano atveju, gydytoja tik po nelaimes pasiule iskart juos pasidaryt g.gif , nes paaiskejus jog vaikelis negyvens Kauno kliniku gudytojai pasake kad tikriausiai infekcija. tai jei butu anskciau nestumo metu, gal sugerus kokius vaistus but galeje padet, o dabar po visko jau nieko nebepadarysi. o va, kad issitirt tai labai gera, juk kai zinai, stengies stiprint imuniteta, kad veliau nebut tokiu dalyku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 01 15, 17:57)
na taip, nemate, o nemate del to kad manau dauguma moteru neisnesioja paprasciausiai. o be to, kaip gali sakyt laborante jog nemate - juk niekas jau tu vaiku neatnesa ir neparodo, va, man buvo teigiamas ir mano vaikui dabar tas ir anas. kazi kodel jau tie tyrimai jau tokie nereikalingi - na mano atveju, gydytoja tik po nelaimes pasiule iskart juos pasidaryt  g.gif , nes paaiskejus jog vaikelis negyvens Kauno kliniku gudytojai pasake kad tikriausiai infekcija. tai jei butu anskciau nestumo metu, gal sugerus kokius vaistus but galeje padet, o dabar po visko jau nieko nebepadarysi. o va, kad issitirt tai labai gera, juk kai zinai, stengies stiprint imuniteta, kad veliau nebut tokiu dalyku  unsure.gif

Tiesą pasakius, aš irgi stebiuosi, kodėl šie tyrimai nėra privalomi ir kompensuojami valstybės. O kas būtų, jei aš neturėčiau pinigų išsitirti? Avidiškumo tyrimas (nusakantis, kaip seniai užsikrėtei), kainuoja 110 Lt 20 ct.

Kas dėl laborantės, aš pilnai tikiu jos žodžiais, nes ir pati gydytoja apie tai užsiminė. Nes gydymas trunka ne vieną mėnesį, deja. Ir mamos pasidalija tyrimų rezultatais.

Mes visos sutiksime, kad bet kuriuo atveju, planuojant nėštumą, imunitetą stiprinti būtina. Ir ne tik dėl CMV, bet ir norint išvengti gripo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2010 01 15, 11:17)
Kaip jus stiprinate imuniteta? Taip baisu, kad tas kosmaras nepasikartotu...

Vartoju Engystolį (homeopatinis, Heel firmos, perku vaistinėje) ir homeopatinį kompleksą imunitetui stiprinti (gaminamas homeopatinėse vaistinėse, aš perku kauno Muziejaus vaistinėj).
Poveikis yra, nors nevartoju jokių vitaminų.
Atsakyti
as,ir visa musu seima stiprinam imuniteta transferfaktor papildais,kurie yra nukreipti i visas organizmo funkcijas. Remiantis tyrimu rezultatais irodyta kodel mes sergame:
50%-priklauso nuo musu gyvenimo budo
20%-nuo aplinkos veiksniu
20%-nuo genetiniu organizmo ypatumu
10%-nuo sveikatos apsaugos,socialiniu ir kt.salygu
Atsakyti
Turim jau dukrytę, dabar laukiam jos tyrimų atsakymų. Kaip sakė naujagimių gydytoja, CMV kūdikiams sudaro galvytėje kalcinatinius kamščius. Kaip suprantu, tai būtų kažkas panašaus į kraujagyslių užkalkėjimą. (nepaklausiau tiksliau). Darė galvytės echoskopiją, jokių pakitimų nerado thumbup.gif Dabar tik reikia sulaukti CMV DNR, IgG ir IgM tyrimų.
Atsakyti