Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(milima @ 2007 10 23, 16:17)
gal kuri esat gerusi estrogenus ir gestagenus ciklui suformuot?klausiu nes bijau kad nesugalvotu KT paskirt pagert kuri laika  g.gif , nes siaip jie yra siu hormonu pagrindu suformuoti, o tada iseitu kad stimuliacijas nukels  doh.gif , o gal yra kitokiu vaistu ne tik KT unsure.gif ?

Zinok man atrodo kad estrogenus ir gestagenus ciklui suformavimui yra skiriamos KT, bet siaip manau galima skirti hormonus atskyrai kad ovuliacijos neslopintu. Va va cia tik daktaryte pasakus,nes as nesu tikra del to. Jau geriau maldauk kad mmm ateitu.
Klausimai praeina vien del to kad niekas tiksiai negali pasakyt.

Zinokit mergytes mane siandien vis tiek folikulai pleso pusiau. Prie darbo kompiuterio negaliu susilenkus pasedet. Bijau kad dar ne vienas neovuliavo schmoll.gif Nors gal ir gerai si vakara vel darbuosimes. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 23 spalio 2007 - 15:32
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 23, 07:10)
Beje,Amade,koks aš paršas ax.gif -tavęs nepasveikinau blush2.gif Sveikinu tave labai labai ir saugokis,mieloji-kad tik netektų patirti kažko panašaus wub.gif
Labas rytas visoms 4u.gif

Sveikutes, aciu Murauske uz sveikijimus. flirt.gif Na, as stengiuosi nepersistengt isijaust i nestuke.gif: vaidmeni. Nes zinau, kad dar viskas labai jau trapu... Bet vis tiek, glostau pilviuka ir tikiu, kad jis augs iki Joniniu...

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 23, 09:27)
pvz labai paprastas....kai jus po stimuliacijas sulaukiat mmmm , visada sulaukiat palaikymo, kita syki pasiseks.....o cia dabar, vakar tegirdejau nedek vilciu, nieko nebus...ir taip nelengva...o cia dar tokie zodziai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nededu as vilciu, supratau kad testai primelavo...pati ta suprantu....bet tikrai tikejausi ne tokie zodziu  verysad.gif
vienintele blndz ir Saruniukas berods parase palaikymo zodelius - aciu jom uz tai didelis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zuika, kodel tu taip supykai? Nejaugi tau butu buve geriau, kad zinodamos, jog 1.99 HCG 8 DPO po Ovitrelio gali reiksti nestuma? Je visos zinom, kad nuo siu vaistu liekanu rodo HCG ir galbut vaiduokliuka? Na, tikrai gaila, kad nepavyko, geriau palinket kito vaisingo ciklo. mirksiukas.gif Na, bent jau as tai tikrai nenoriu bereikalingu tusciu vilciu. Ir geriausias palaikymas yra vieninga merginu nuomone, jei man neaisku ir palaikymas, kad viena diena viskas bus ok.gif
Cia niekas neskirsto i naujokes ir nenaujokes. Pamenu, neseniai meskute, aile, christel buvo naujokes, bet greitai prilipo.mirksiukas.gif aip kad nesiparink, viskas bus gerai, ir viena diena visms pasiseks. Reikia tiket, atsipalaiduot. Gal pakeist darba, gal isvaziuot i kelione... Na, tiesiog, tai ivyksta tikrai, kai to nuosirdziai maziausiai tikiesi.
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 10 23, 16:17)
gal kuri esat gerusi estrogenus ir gestagenus ciklui suformuot? [/color], klausiu nes bijau kad nesugalvotu KT paskirt pagert kuri laika  g.gif , nes siaip jie yra siu hormonu pagrindu suformuoti, o tada iseitu kad stimuliacijas nukels  doh.gif , o gal yra kitokiu vaistu ne tik KT unsure.gif ?

na as vartodavau estrofem'a dideliais kiekiais, bet jis man buvo skiriamas kad gimdos gleivine augtu...
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 10 23, 12:29)
Imkim visos is Amades pavyzdi. Kentejo iki paskutinio kaip Maryte Melnikaite ir va tau rezultatas  lotuliukas.gif
O TB tirtas?

mastau.gif o kaip as tylejau iki paskutinio? unsure.gif as testuka vis bijau per anksti daryt. Matuoju BT ir 18 DPO jei nera mmm darau, nes tada jau ir taip didele tikimybe, kad esi nestuke.gif Ir siaip, nenoriu vis per anksti suzinot. Jei neigiamas, mmm ir taip ateis, o jei teigiamas tai siaip, maziau laiko trizniojimams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 23, 16:41)
Na, tiesiog, tai ivyksta tikrai, kai to nuosirdziai maziausiai tikiesi.

ai zinok nebutinai, as kazkaip labai tikejausi ir kai K islydejo po ovuliacijos darbuotis ir pasake ateit arba 10 ciklo diena arba 12 d po teigiamo testo, kazkaip gal vojau kad sikart tikrai su testu ateisiu smile.gif
Atsakyti
Laba dienelė
matau, daug diskusijų užvirė... Man kažko šonus maudžia... turbūt čia taip turi būti. Ale vakar buvau jogos užsiėmime, tai bedarant pratime taip šonuką dūrė, kad nepadariau pratimo... gal dar koks užsilikęs folikulas? g.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 10 23, 08:10)
Žodžiu,gyvenimas nesustoja...Po juodų dienų vėl ateina šviesios

šaunuolė, kad laikaisi pozityvaus požiūrio thumbup.gif

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 23, 10:27)
pvz labai paprastas....kai jus po stimuliacijas sulaukiat mmmm , visada sulaukiat palaikymo, kita syki pasiseks.....o cia dabar, vakar tegirdejau nedek vilciu, nieko nebus...ir taip nelengva...o cia dar tokie zodziai  nededu as vilciu, supratau kad testai primelavo...pati ta suprantu....bet tikrai tikejausi ne tokie zodziu

mergyt, nenusimink. Laukiam toliau kartu 4u.gif Čia, šiame skyrelyje, mergytės realistės, todėl nepučia tuščių vilčių. Man pačiai dar kaip tik reikėtų pasimokyti to realybės jausmo, nes taip sunku būna prisisvaigus

QUOTE(Aile @ 2007 10 23, 11:10)
vakar vakare MB suleido progdinacius. Siandien ant tiek sukiles smileysex.gif troskimas kad net baisu. Jau nakti mane jei brangus ranka paglosto mane iskrat sustingstu. Ak ta ovuliacija bus matyt kaip MB atlaikys. Man tai is vis darbo nera as jau savo darba padariau pirmoj ciklo pusej.

na tai linkiu sėkmingų darbukų. matai, net kaip jauti tuos vaistukus... aš kažkaip nieko ypatingo nejutau... g.gif
o prastoms nuotaikos nepasiduok. geriau daugiau dirbk biggrin.gif Aš kai dirbu, tai man laikas greit pralekia ir vis kai tarp žmonių, vis reikia bendrauti, tai nelieka laiko apie save galvoti. O dabar kai paskaičiau, kad po tokių vaistų tyrimus darytis reikia tik kokia 16 dienų praėjus, tai dabar kalendoriuke dienas braukau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kozete @ 2007 10 23, 11:35)
Ar yra kurią nors iš jūsų stimuliuoti pradėjęs gyd. nuo 12c.d.?
Man yra stimuliavę folikulų augimą nuo 2c.d. Clostildegitu.
Dabar gyd. paskyrė 12c.d. gonalio ampulę, ir 13c.d. dar vieną ampulę. Ar turi įtakos folikulų augimui tokia vėlyva stimuliacija?

sveikutė 4u.gif atsakymų nežinau į šiuos klausimus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 23, 16:42)
na as vartodavau estrofem'a dideliais kiekiais, bet jis man buvo skiriamas kad gimdos gleivine augtu...

Tai kad yra mmm. MMM tai gleivines atsidalijimas. Jei nera hormonu kas ja augina tai ir mmm neateina.
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 23, 11:50)

o pasmane kazkoks paradoksas  doh.gif  kai as noriu labai lialiaus, tai MB nedega noru, vakar as jau parasiau, kad isvis keliem men galiu ramiai atideti tuos planavimus, o MB grizes vakar is keliones tiesiogine ta zodzio prasme kojas man buciavo!  ir sake kad laaabai nori lialiaus  ot keistas tas gyvenimas...... 

wub.gif wub.gif

QUOTE(vario @ 2007 10 23, 11:55)
MMM mano visai mane į kapus nuvarys. Tai 4 mėnesius jų visai nėra, tai šiandien naktį visas paketų atsargas sunaudojau
Vos paršliaužiau namo iš praktikos  Mokytoja išvarė, sako eik, bo jau matė iš manęs, kad negaliu ne stovėt nei sėdėt. taip kraujuoju, kad net šakės  Gyvenime taip nebuvo. O skausmelis koks 
Vsio, nepykit, pasiguodžiau, einu gult 

laikykis 4u.gif tai gal nuo skausmo vaistukai padėtų?

QUOTE(Murauskė @ 2007 10 23, 15:49)
Niu,mergičkos,užsiregistravau penktadieniu pas ginęTik va,abidna,vėl teks išsiprašinėti iš darbo-jau taip nebepatogu darosi  Išleisti išleidžia,bet jau pati jaučiuosi nebesmagiai,bet iš kitos pusės žiūrint,kitaip man neišeina,nes ten labai jau laiko nepasirinksi-reikia džiaugtis ir taip,kad priima

baisiai nemalonus dalykas doh.gif na bet reikia - toks gyvenimas... laikykis 4u.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 23, 15:52)
O mums penktadieniais padarė laisvą grafiką thumbup.gif svarbu per dieną atidirbt 8val bet kokiu laiku smile.gif

jums gerai... smile.gif

QUOTE(Amade @ 2007 10 23, 16:46)
o kaip as tylejau iki paskutinio?  as testuka vis bijau per anksti daryt. Matuoju BT ir 18 DPO jei nera mmm darau, nes tada jau ir taip didele tikimybe, kad esi  nestuke.gif  Ir siaip, nenoriu vis per anksti suzinot. Jei neigiamas, mmm ir taip ateis, o jei teigiamas tai siaip, maziau laiko trizniojimams 

man reikėtų tokios kantrybės doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darule @ 2007 10 23, 17:04)
Laba dienelė
matau, daug diskusijų užvirė...  Man kažko šonus maudžia... turbūt čia taip turi būti. Ale vakar buvau jogos užsiėmime, tai bedarant pratime taip šonuką dūrė, kad nepadariau pratimo... gal dar koks užsilikęs folikulas?  g.gif

nezinau, bet man asmeniskai per stimuliacijas daktariukas liepe nesportuot (nes priaugo daug folikulu, tai kad kiausides nesprogtu) Gal tu irgi pasiklausk saviskio - ar galima ar geriau nereikia...
Atsakyti
Darule ar matuoji BT?
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2007 10 23, 17:09)
nezinau, bet man asmeniskai per stimuliacijas daktariukas liepe nesportuot (nes priaugo daug folikulu, tai kad kiausides nesprogtu) Gal tu irgi pasiklausk saviskio - ar galima ar geriau nereikia...

Man gine sake kad cia folikulai dideli galiu jaust diskonforta. Vakar tai tik desini skaudejo. O siandien abu. Sedziu prie kompo pusiau gulomis. Juokingai atrodo bet kitaip negaliu.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 23, 17:09)

tai va, klausiau gydytojos ar galiu lankyti jogą. Sakė, nekenks ax.gif tai jeigu jaučiu, kad negerai - tai nedarau, ten nėra kažkokių labai ypatingų pratimų g.gif

QUOTE(Aile @ 2007 10 23, 17:15)
Darule ar matuoji BT?
Papildyta:

Man gine sake kad cia folikulai dideli galiu jaust diskonforta. Vakar tai tik desini skaudejo. O siandien abu. Sedziu prie kompo pusiau gulomis. Juokingai atrodo bet kitaip negaliu.

Matuoju BT, bet kai buvau mokymuose, tai neišėjo 3 dienas, ir per jas, matyt, buvo O, tai fertilis ir neužfiksavo doh.gif dabar galiu nebent įvesti BT iš fantazijos - kad rodytų O doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darule: 23 spalio 2007 - 16:19
Mana kazko praeita menesi srogo veliau nei gine sake. O fertilis nubreze po 60 val. nors buvo sakyta kad ivyks per 24-48 val. Manau kad neuztaikem, nors sako kad spermiukai isleka 2-3 paras gyvi. Na as tuom netykiu. Gydytojai apie tai nesakiau visvien butu nepatykejusi.
Dabar jau jauciu. Bet galvoju jei butu ovuliave tai man tai sonu neskaudetu. Siandien ryte BT mano dar 36.6. Ryt tykiuosi aukstesnes BT.
Atsakyti