Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(cooliuke @ 2007 10 23, 21:26)
nezinau nuomone del petraukos per nakti dar nepasikeite. ir kazkaip esu rimtai apsisprendusi. nes sventes prasides - zmoniu bus 3 milijonai, kolege isvaro atostogu nebus man kada i ta vilniu lakstyti vel po du kartus i savaite. ai pabusiu ramiai... bet bijau kad kai gris vyras savaitgali gausiu "per ausis" ir varysiu i ta vilniu pasisokinedama smile.gif
tai dabar laukiimo stadijoj. savaitgaly bandysiu nutraukti estrofem gerima. nes dar turiu vilty kad man tuomet ta savaitgaly kai spaude pilva ir buvo labai daug gleiviu ivyko O. tai teoriskai si savaitgaly butu apie 14 dpo. tai jei vel testai nieko nerodys nutrauksiu estorfem ir mmm tikrai atkeliaus visu grazumu, o jei kas ir uzkibo (ko nesitikiu) gal nesukraujuos del to estrofem.

Aš noriu, kad gautum ,,per ausis'' tongue.gif , bet tik dėl to, kad atvažiuotum pas K. su II wub.gif Jei taip bus, tai meeto neišvengsi biggrin.gif
Laikau suspaudus ne tik rankų, bet ir kojų pirštus wub.gif
Aišku, apsiusino testą per O ir nori, kad jai rodytų II biggrin.gif , ir tau paskaitą atskaityti, galiu bigsmile.gif Bet tau atleidžiama, nes juk tu nežinai kada tau ta O buvo, o pas tave ji turėjo būti kiek kartų, kokių DEŠIMT? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 23, 20:40)
Aišku, apsiusino testą per O ir nori, kad jai rodytų II biggrin.gif

jau pagal gleives kurios persavaitgaly galima sakyti sunyko tai O dasimt kartu tikrai nevyksta smile.gif

kai vaziuosiu pas K su II, tai butinai prisizadu kad bus meetas smile.gif

vsio varau mokytis - ryt laikau darbe egza doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 23 spalio 2007 - 20:48
blyn kažkaip pradėjau bijot rytojaus pas K doh.gif
dėl cistos - ar ji dar yra? jeigu yra - kas tada man bus?
ir dėl mmm - jų nėra... kaži ką darys?
žodžiu neramu man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 10 23, 21:32)
28 tuoj stuktels,kaip ir laikas butu...Bet tiek ,kad galvoju metus dar labai nespaust.Skaitau,kaip jus einat pas ginius kelis kart per men,manau man to uztektu pastot,tiksliau pastot kaip ir galiu,isnesiot sunkiau.Pas juos tokia politika,kad jie negelbsti.Nu zodziu...Privaciai po kelis kart  i men as finansiskai negaliu sau leist,lieka LT arba valdiskai.Bandau dabar valdiskai,ir tiesiog nesulaukiu kada i LT parleksiu.

Nu, kaip dar gali ir palaukt ax.gif
Jo, po tris - keturis kartus einam per ciklą, jei jis reguliarus, o jei ne, tai - tai ohhhooohoo doh.gif
Ir man kiekvienas ciklas apie tūkstantį Lt kainuoja doh.gif su vaistais ir konsultacijom, echo, nors mano ciklas labai reguliarus ax.gif
Bet jei pas tave su hormonais negerai, tai pirmiausia juos kažkaip reikėtų tvarkyti unsure.gif , ar čia su tais hormonais, kad kiaušidės negamina dominuojančio folikulo unsure.gif
Kažkaip su tais hormonais nalabai draugauju blush2.gif , nes pas mane viskas gerai su jais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 23, 21:47)
jau pagal gleives kurios persavaitgaly galima sakyti sunyko tai O dasimt kartu tikrai nevyksta smile.gif

vsio varau mokytis - ryt laikau darbe egza  doh.gif

clap.gif clap.gif tai kada mytas? bigsmile.gif
kelinta tau DPO? gal jau?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 23, 21:47)

vsio varau mokytis - ryt laikau darbe egza  doh.gif

Tai aš turėjau omeny, kad per visą ciklą pas tave turėjo būti tiek O blush2.gif . Juk panašiai folikulų turėjai ax.gif . O jie ovuliavo ne visi iš karto, tai beveik visą savaitę ir galėjo būti kiekvieną dieną O ax.gif
Nu va, o tu gi darei savaitgalį, tai O galėjo būti ir penktadienį ax.gif , tai joks testas to nerodys ax.gif Aš gi noriu tau tik gero wub.gif

Kas čia per egzai darbe blink.gif Gerai, netrukdau, mokykis, sėkmės tau ryt mirksiukas.gif
QUOTE(Mea @ 2007 10 23, 21:48)
blyn kažkaip pradėjau bijot rytojaus pas K doh.gif
dėl cistos - ar ji dar yra? jeigu yra - kas tada man bus?
ir dėl mmm - jų nėra... kaži ką darys?
žodžiu neramu man unsure.gif

Drąsiau drably, drąsiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kažkaip labai jau gera man nuotaika į dienos pabaigą :lotuliukas
Na, nenoriu labai blogai nuteikti, bet jei mmm nėra, tai ji gali ir būti nesunykus unsure.gif , nes ji tik per mmm sunyksta. Tai gali skirti DuPh papildomai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 23, 21:58)
Drąsiau drably, drąsiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kažkaip labai jau gera man nuotaika į dienos pabaigą :lotuliukas
Na, nenoriu labai blogai nuteikti, bet jei mmm nėra, tai ji gali ir būti nesunykus unsure.gif , nes ji tik per mmm sunyksta. Tai gali skirti DuPh papildomai ax.gif

vat aš to ir bijau doh.gif ne duph bijau, bijau kad nesunyko.... ir dar labiau bijau kad jei nesunyko, teks praleisti dar vieną ciklą... o dar blogiau - operuoti unsure.gif nu gal nusišneku blush2.gif
tiesiog gaila laiko iš tikrųjų... vis atsideda atsideda... o taip norisi greičiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 23, 22:01)
vat aš to ir bijau doh.gif ne duph bijau, bijau kad nesunyko.... ir dar labiau bijau kad jei nesunyko, teks praleisti dar vieną ciklą... o dar blogiau - operuoti unsure.gif nu gal nusišneku blush2.gif
tiesiog gaila laiko iš tikrųjų... vis atsideda atsideda... o taip norisi greičiau rolleyes.gif

schmoll.gif operuotų jei ji būtų labai didelė ir kelis ciklus neišnyktų, o pas tave juk mažytė cistukė ax.gif , tai tau reikia sulaukti mmm ir tada ji turėtų išnykti ax.gif
Nu gerai, jau varau lovon biggrin.gif Ale MB dar iš tūso negrįžo, šalta bus vienai unsure.gif
Nu labanaktukas. Prisijungsiu tik ryt vakare ax.gif
Mea, indiga sėkmės jums ryt. Ale abi keliaujat ryt pas K., gal susitiksit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 23, 22:11)
schmoll.gif  operuotų jei ji būtų labai didelė ir kelis ciklus neišnyktų, o pas tave juk mažytė cistukė ax.gif , tai tau reikia sulaukti mmm ir tada ji turėtų išnykti ax.gif
Nu gerai, jau varau lovon biggrin.gif  Ale MB dar iš tūso negrįžo, šalta bus vienai unsure.gif
Nu labanaktukas. Prisijungsiu tik ryt vakare ax.gif
Mea, indiga sėkmės jums ryt. Ale abi keliaujat ryt pas K., gal susitiksit bigsmile.gif

aišku, tada noriu mmm rolleyes.gif ir greitai cool.gif
tau labanakt, nesušalk mirksiukas.gif
indiga kuku, kada eini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 23, 19:49)
Nu, kaip dar gali ir palaukt ax.gif
Jo, po tris - keturis kartus einam per ciklą, jei jis reguliarus, o jei ne, tai - tai ohhhooohoo doh.gif
Ir man kiekvienas ciklas apie tūkstantį Lt kainuoja doh.gif  su vaistais ir konsultacijom, echo, nors mano ciklas labai reguliarus ax.gif
Bet jei pas tave su hormonais negerai, tai pirmiausia juos kažkaip reikėtų tvarkyti unsure.gif , ar čia su tais hormonais, kad kiaušidės negamina dominuojančio folikulo unsure.gif
Kažkaip su tais hormonais nalabai draugauju blush2.gif , nes pas mane viskas gerai su jais ax.gif

o cia kuris hormonas? blush2.gif Zodziu pas mane visi geri,isskyrus testosterona,laisvus androgenus ir dueas,zodziu vyrisku hormonu per daug.Vaistu pagalba jie jau sutvarkyti,geriau dexamethoson,metformina ir thybon.Dabar liepe darytis ir fsh/lh ,o ka jie reiskia as nezinau.
daug ir Lt kainuoja,ypac kai uzdarbiai ne tokie jau dideli. doh.gif Siaubas.As kelis kart nuejus buvau,mokedavau su visais tyrimais gal po 200-300,bet kai grizti sveikatele remontuotis ir tik kelioms savaitems ,tai nelabai ir skaiciuoji.Gyvenciau ,tikriausiai pigu labai nebeatrodytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 10 23, 22:23)
o cia kuris hormonas?  blush2.gif Zodziu pas mane visi geri,isskyrus testosterona,laisvus androgenus ir dueas,zodziu vyrisku hormonu per daug.Vaistu pagalba jie jau sutvarkyti,geriau dexamethoson,metformina ir thybon.Dabar liepe darytis ir fsh/lh ,o ka jie reiskia as nezinau.
daug ir Lt kainuoja,ypac kai uzdarbiai ne tokie jau dideli. doh.gif Siaubas.As kelis kart nuejus buvau,mokedavau su visais tyrimais gal po 200-300,bet kai grizti sveikatele remontuotis ir tik kelioms savaitems ,tai nelabai ir skaiciuoji.Gyvenciau ,tikriausiai pigu labai nebeatrodytu ax.gif

tu dar pasitikslink hormonų temoj, bijau nusišnekėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 23, 20:49)
clap.gif  clap.gif tai kada mytas? bigsmile.gif
kelinta tau DPO? gal jau?

oj mea, meetas tikrai negreit smile.gif nebent ne mano iniciatyva smile.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 10 23, 20:58)
Kas čia per egzai darbe blink.gif  Gerai, netrukdau, mokykis, sėkmės tau ryt mirksiukas.gif

uzimaniau lipti auksciau smile.gif bet tik siandien paaiskejo tokie variantai:
1) pasirenku tas pacias pareigas ir dirbu tokiu grafiku: I-IV 8.00-17.00, V 8.00-15.45 (sis variantas priimtinesnis del darbo valandu, plius kai su vyru susimatau tik savaitgaliais, o cia savaitgaliai laisvi)
2) pakylu pareigose, bet dirbu tokiu grafiku: I-V 07.45-18.15, VI 07.45-14.15 (sis variantas geras tuo kad pakylu pareigose, bet darbo val. nesveikos - tureciau iseiginiu vidury savites tarkim kokiam atradieni ir ketvitad ir taip keitaliojasi, aisku per men 2 savaitgaliai laisvi, 2 dirbi))

tai kas nori i tas pareigas kus as pati dabar pretenduoju turi laikyti testa, nes i pareigybes ieina tai kad tureciu zinoti uz visus daugiausiai ir jei kam kas neaisku jie kreiptusi i mane.
bet vista vadove tik dabar pasake apie tuos variantus, ta man nebera kur trauktis, jau issiunciau CV ir testa privalau laikyti. ir dar vadove tiesiai per aplinkui pasake kad mums labai patinka kai tu dirbi pagal 1) varianta..... taip kad nezinau kam as cia mokinausi smile.gif
Atsakyti