QUOTE(Aile @ 2007 10 26, 10:30)
Na sunku patyket kad stankevicius taip gydo. Nors kiek esu girdejus daug neiko gera zadancio jo gydymo. Mano viena pazystama gydosi pasi ji ir 5 metus nepastoja.
Mano gine sake jei po 6 stimuliaciju nepastoju ir jei su vyru viskas ok. Tada lapraskopija. O paskui jauciu bandysim IUI. Zinoma dar uz savaites jei testas neigiamas tirsim vyro turteli.
Skaičiau jūsų diskusijas ir nutariau prisijungti.
Na,
Martin situacija išties nepavydėtina. Žmogus ateina pas gydytoją, juo pasitiki, o čia še, kad nori.
Gydausi pas K. jau antrus metus.
Mane stimuliavo Clost. tik 3 kartus
Su vyru viskas gerai.
Praėjus metams padarė laporaskopiją, rado 1-2 stadijos endometriozę - uždegino židinius.
Kadangi norėjau išklausyti kitos nuomonės, nuėjau pas Usonienę, atsakymas buvo viskas gerai, reikia mums su vyru pailsėti ir viskas bus gerai, pailsėjom 6mėn. ir nevaikščiojom pas gyd. Ir vėl nieko...
Rudenį vėl sugrįžau pas K.
Dabar jau stimuliavo Gonaliu, susileidau dvi ampules, o po to dar dvi ampules Pregnyl. Šiandien 15c.d. 23mm folikulas ir turėjo ovuliuoti, deja jis neovuliavo, susileidau dar vieną ampulę Pregnyl.
Nežinau, daugiau jaučiu be IUI jokių vaistų nebenaudosiu, išskyrus jei paskirs kokį Ovitrel arba Pregnyl, nes bandymų buvo nemažai ir vis tiek dėl kažkokių priežasčių neužkimba.