Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 26, 11:53)
stiprybes tau, ieskok iseities, tikiu kad ja rasi ir butinai pasieksi savo tiksla  ax.gif  4u.gif
sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif labai lauksim tavo naujienu  cool.gif

o pas mane siandien 14 ciklo diena ovuliacija jauciu vyksta galbut man si menesi pavyks ir as greit labai greit tapsiu pacia laimingiausia bigsmile.gif
o siaip tai mano ciklas labai tikslus 28 dienos ir be stimuliaciju kad vyksta ovuliacija
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2007 10 26, 13:03)
o pas mane siandien 14 ciklo diena ovuliacija jauciu vyksta galbut man si menesi pavyks ir as greit labai greit tapsiu pacia laimingiausia bigsmile.gif
o siaip tai mano ciklas labai tikslus 28 dienos ir be stimuliaciju kad vyksta ovuliacija

o kodel Tau tada stimuliuoja, jei O vyksta ir be stimuliavimu?
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2007 10 26, 13:03)

na tai ir gaudyk dabar O! bigsmile.gif svarbiausia a t s i p a l a i u o k ir su TB pralesik grazius darbadienius user posted image o paskui jau mes susesim visa taryba ir nuspresim ka daryti toliau umn.gif
gerai cia pasakiau? angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 26, 12:21)
na tai ir gaudyk dabar O!  bigsmile.gif  svarbiausia  a t s i p a l a i u o k ir su TB pralesik grazius darbadienius  user posted image o paskui jau mes susesim visa taryba ir nuspresim ka daryti toliau  umn.gif
gerai cia pasakiau?  angel_not.gif

Zinai gali buti iki samones netekimo atsipalaidaves. jei nevyksta tai joks atsipalaidavimas cia nepades.
Vienam zmogui pasakiau kad planuojam 10 menesiu. Tai irgi tas patarimas atsipalaiduos voze per veida. Butu gerai kad tiek uztektu doh.gif
Atsakyti
Na, pagaliau prisikapščiau iki jūsų biggrin.gif Buvau poliklinikoj, uždarė biuletenį, tai dabar jau sveika biggrin.gif Paprašiau siuntimo, kad padarytų krūtų echo, tai pasirodo gavau siuntimą pas onkologus blink.gif Reikia kažkaip susirasti jų tel g.gif , gal kas žinot blush2.gif
QUOTE(Aile @ 2007 10 25, 22:38)
Siaip mergytes ar gali geltonkunis kelti skausma. Nes desine vis dar skauda, kur buvo virs 2 cm f. ?

Taip, gali, nes kai ovuliuoja kiaušinėlis, į pilvo ertmę išbėga apie šaukštą vanens, ar kažkokio ten skysčio ir jis gali sukelti tokį maudimą, kol ties kysčiai bus išnešioti. Taip, kad tai visai normalu, kad dar kelias dienas po O jauti maudimą.

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 26, 08:37)
man tai jau baugoka daros dėl laparoskopijos. Visą laiką buvau rami, tik šiandien kažko neramiai miegojau, vis kokios mintys į galvą lenda.

Nusiramink, pamatysi, kad tai visai neskausminga, o ir taip faina, užmiegi, o paskui tave pakelia, o tau atrodo,kad va ką tik užmigai. Man net patiko... biggrin.gif

QUOTE(marit @ 2007 10 26, 09:24)
na as nezinau kodel mane taip gydo ,tik is jusu visu suzinojau kad yra kitokiu vaistuku na tikriausiai kiekviena gydo individualiai juk kiekvienos musu atvejis skirtingas.Man tik keista kad mano gydytojas tik viena karta dareIUI visuomet sako kd as turiu pastoti vien stimuliujama bet jei si menesi nepavyks tiesiog reikalausiu kad darytu IVF nes taip noriu leliuko jau nebegaliu laukti

Jei su finansais neturit problemų, tai aišku, kad toks gydymas daugiausia šansų suteikia kuo greičiau tapti nestuke.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 10 26, 10:42)
oooj, tai paranoja man irgi nesvetimas jausmas wink.gif) va praeita penktadieni kai uzpanikavau tai ir nulekiau HCG pasidaryt smile.gif bet dabar kadangi bloga kiekviena diena tai pasakiau sau kad jei bloga vadinasi viskas ten auga ir vsio, daugiau stengiuosi nepanikuot. Mano kolege kai prisipanikavo tai jai gimda susitrauke nuo streso ( bent jau daktare jai taip sake) taip kad..nervus i koncervus!

Va neseniai teko skaityti tokį straipsnį, jei moterį nėštumo metu pykina, tai 70proc., kad jai nebus jokio persileidimo. Taip, kad ir toliau vemk biggrin.gif

QUOTE(marit @ 2007 10 26, 11:01)
dziaugiusi kad jus atradau nes jei ne jus ir jusu patarimai tai butu mane visiskai nugyde .ACIU JUMS LABAI LABAI

Keisk gydytoją ir būtinai kitam pasakyk, kiek ciklų tu gėrei clost. ir kokiom dozėm.

Kozete, sveika prisijungus mirksiukas.gif , mes čia vilnietės beveik visos K. pacientės biggrin.gif
Pas tave manau situacija tokia, kaip pas mane, viskas auga savaime, tik sunkiai ovuliuoja, bet vis tiek stimuliuoja, kad būtų užtikrinčiau cool.gif O TB tirtas, pas jį viskas gerai? Kelinta tau ši stimuliacija? ax.gif o pas tave jokių problemų nėra unsure.gif

Nu karoče, kompas sudurniavo, ir man, kaip meskutei teko viską spalvoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 26 spalio 2007 - 12:16
Nu va, kai supykau, vėl gerai rodo doh.gif Nu tiek tos

Amade, kaip tavo žirniukas laikosi wub.gif

AusraR, laukiam naujienų apie tavo gyventojus wub.gif

Doviler, pamatysi, po operacijos bac, ir užkibs mažiukas wub.gif

Murauske, au, kaip tavo reikaliukai unsure.gif

Gerai, turiu jums visoms užduotį ax.gif , gal ne į temą blush2.gif , bet pagelbėkit - MB už mėnesio jubiliejus - 30 metukų stuktels, ką pam padovanoti, nu niekaip nesugalvoju doh.gif Kaina nelabai svarbu, gali ir 1000 Lt kainuoti, labai myliu savo mažių wub.gif Gal buvot panašiuose gimtadieniuose, ką dovanoja tokiu atveju ax.gif
Laukiu pasiūlymų biggrin.gif
Atsakyti
Siandien jau skausmai aprimo. Vakar vyras pasisove dar pamegint smileysex.gif . Kazkaip faina is vis blush2.gif

Va mano BT si cikla atrodo taip.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 13:27)
Gerai, turiu jums visoms užduotį ax.gif , gal ne į temą blush2.gif , bet pagelbėkit - MB už mėnesio jubiliejus - 30 metukų stuktels, ką pam padovanoti, nu niekaip nesugalvoju doh.gif  Kaina nelabai svarbu, gali ir 1000 Lt kainuoti, labai myliu savo mažių wub.gif Gal buvot panašiuose gimtadieniuose, ką dovanoja tokiu atveju ax.gif

MB brangusis paprastai uzsisako. Bet zinant jo norus baisu daros. Jam tik viska masinai. geriausiu lempu, geriausio dar kazko doh.gif
Atsakyti
Laba dienele flirt.gif
Kaip fainiai siandien penktadienis vacation4.gif
Aile laikysiu kumstukus uz tave visa dvylika dienu thumbup.gif , gal ir pas tave kaip pas AusraR uzkibs daugiau ju bigsmile.gif

Amade kaip sveikatele wub.gif , jokiu keistu dalykeliu dar nenori wub.gif ?
AusraR gero vozito pas daktariuka wub.gif
Marit ir uz tave kumstukus palaikysiu wub.gif , kad tik jums pasisektu si karta wub.gif
Papildyta:
Pastebejimas 000164.gif : siaip kai moteris sulaukia mmm ir kelias dienas pries jas buna dirglios, nervingos ir panasiai, bet man viskas atvirksciai lotuliukas.gif ,as kaip tik isisiepus iki ausu vaikstau lotuliukas.gif , kaip jums irgi keistai linksma nuotaika uzeina g.gif blush2.gif ?
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 13:27)
Gerai, turiu jums visoms užduotį ax.gif , gal ne į temą blush2.gif , bet pagelbėkit - MB už mėnesio jubiliejus - 30 metukų stuktels, ką pam padovanoti, nu niekaip nesugalvoju doh.gif  Kaina nelabai svarbu, gali ir 1000 Lt kainuoti, labai myliu savo mažių wub.gif Gal buvot panašiuose gimtadieniuose, ką dovanoja tokiu atveju ax.gif

g.gif mastau.gif , o kas jam labai patinka, kuom domisi? as tai SB nupirkciau suniuka Prancuzu buldoga nes jis nebepraeina pro Kikos parduotuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 26, 13:34)
MB brangusis paprastai uzsisako. Bet zinant jo norus baisu daros. Jam tik viska masinai. geriausiu lempu, geriausio dar kazko  doh.gif

Va tame problema, kai paklausiu, ko norėtum, tai sako - nieko, arba mocą užsisako doh.gif geriau sakau aš tau skyrybas tada padovanosiu, jei moco nori tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 13:50)
Va tame problema, kai paklausiu, ko norėtum, tai sako - nieko, arba mocą užsisako doh.gif  geriau sakau aš tau skyrybas tada padovanosiu, jei moco nori tongue.gif

kokią nors romantišką staigmeną ax.gif jums abiems mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 10 26, 13:49)
Pastebejimas  000164.gif : siaip kai moteris sulaukia mmm ir kelias dienas pries jas buna dirglios, nervingos ir panasiai, bet man viskas atvirksciai lotuliukas.gif ,as kaip tik isisiepus iki ausu vaikstau lotuliukas.gif , kaip jums irgi keistai linksma nuotaika uzeina g.gif blush2.gif ?
Papildyta:
g.gif  mastau.gif , o kas jam labai patinka, kuom domisi? as tai SB nupirkciau suniuka Prancuzu buldoga nes jis nebepraeina pro Kikos parduotuves lotuliukas.gif

Aš tai prieš kelias dienas prieš mmm tai jau tokia niurzgalė būnu doh.gif , prie visko kabinėjuosi, bet jau mmm iškarėse aprimstu ir jau per mmm tai irgi išsiviepus vaikštau biggrin.gif
MB vienintelis hobis - žvejyba. Bandau kažką surasti, gal kažkokią kelionę, bet nieko tinkamo nerandu. O jei padovanosiu tik meškerę, tai jaučiu taip ir stovės kur nors kampe, nes jis labai mėgsta žvejoti, bet jau kokie du trys metai beveik niekur negali išsiruošti normaliai pažvejoti ax.gif . Bet va, kiek randu, tai kokiom dešimčiai dienų blink.gif , nu negaliu aš jo ilgai taip išleisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 13:59)
MB vienintelis hobis - žvejyba. Bandau kažką surasti, gal kažkokią kelionę, bet nieko tinkamo nerandu. O jei padovanosiu tik meškerę, tai jaučiu taip ir stovės kur nors kampe, nes jis labai mėgsta žvejoti, bet jau kokie du trys metai beveik niekur negali išsiruošti normaliai pažvejoti ax.gif . Bet va, kiek randu, tai kokiom dešimčiai dienų blink.gif , nu negaliu aš jo ilgai taip išleisti blush2.gif

Nu tai gal abu savaitgaliui vaziuokit i Druskininkus, jie ten visokiu pasiulymu turi poroms romantisku savaitgaliu ax.gif , ir jam dovana butu ir tu pailsetum ax.gif . O su zvejyba: tai nupirk akvariuma su zuvytem biggrin.gif
Atsakyti