Na, pagaliau prisikapščiau iki jūsų

Buvau poliklinikoj, uždarė biuletenį, tai dabar jau sveika

Paprašiau siuntimo, kad padarytų krūtų echo, tai pasirodo gavau siuntimą pas onkologus

Reikia kažkaip susirasti jų tel

, gal kas žinot
QUOTE(Aile @ 2007 10 25, 22:38)
Siaip mergytes ar gali geltonkunis kelti skausma. Nes desine vis dar skauda, kur buvo virs 2 cm f. ?
Taip, gali, nes kai ovuliuoja kiaušinėlis, į pilvo ertmę išbėga apie šaukštą vanens, ar kažkokio ten skysčio ir jis gali sukelti tokį maudimą, kol ties kysčiai bus išnešioti. Taip, kad tai visai normalu, kad dar kelias dienas po O jauti maudimą.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 26, 08:37)
man tai jau baugoka daros dėl laparoskopijos. Visą laiką buvau rami, tik šiandien kažko neramiai miegojau, vis kokios mintys į galvą lenda.
Nusiramink, pamatysi, kad tai visai neskausminga, o ir taip faina, užmiegi, o paskui tave pakelia, o tau atrodo,kad va ką tik užmigai. Man net patiko...
QUOTE(marit @ 2007 10 26, 09:24)
na as nezinau kodel mane taip gydo ,tik is jusu visu suzinojau kad yra kitokiu vaistuku na tikriausiai kiekviena gydo individualiai juk kiekvienos musu atvejis skirtingas.Man tik keista kad mano gydytojas tik viena karta dareIUI visuomet sako kd as turiu pastoti vien stimuliujama bet jei si menesi nepavyks tiesiog reikalausiu kad darytu IVF nes taip noriu leliuko jau nebegaliu laukti
Jei su finansais neturit problemų, tai aišku, kad toks gydymas daugiausia šansų suteikia kuo greičiau tapti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 26, 10:42)
oooj, tai paranoja man irgi nesvetimas jausmas
) va praeita penktadieni kai uzpanikavau tai ir nulekiau HCG pasidaryt
bet dabar kadangi bloga kiekviena diena tai pasakiau sau kad jei bloga vadinasi viskas ten auga ir vsio, daugiau stengiuosi nepanikuot. Mano kolege kai prisipanikavo tai jai gimda susitrauke nuo streso ( bent jau daktare jai taip sake) taip kad..nervus i koncervus!
Va neseniai teko skaityti tokį straipsnį, jei moterį nėštumo metu pykina, tai 70proc., kad jai nebus jokio persileidimo. Taip, kad ir toliau vemk
QUOTE(marit @ 2007 10 26, 11:01)
dziaugiusi kad jus atradau nes jei ne jus ir jusu patarimai tai butu mane visiskai nugyde .ACIU JUMS LABAI LABAI
Keisk gydytoją ir būtinai kitam pasakyk, kiek ciklų tu gėrei clost. ir kokiom dozėm.
Kozete, sveika prisijungus

, mes čia vilnietės beveik visos K. pacientės
Pas tave manau situacija tokia, kaip pas mane, viskas auga savaime, tik sunkiai ovuliuoja, bet vis tiek stimuliuoja, kad būtų užtikrinčiau

O TB tirtas, pas jį viskas gerai? Kelinta tau ši stimuliacija?

o pas tave jokių problemų nėra
Nu karoče, kompas sudurniavo, ir man, kaip meskutei teko viską spalvoti
Svajonė išsipildė po 5 metų
Gimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm