Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 22:44)
Va todėl ir išsilaikė, kad gėrei Duph biggrin.gif , nes nuo jo priklauso, kad žirniukas gerai įsitvirtina ax.gif
Nenoriu tavės dar labiau gąsdinti tik papasakosiu savos draugės istoriją. Jai grėsė persileidimas ir buvo paskirtas DUph, bet ji savaitę jo negėrė ir vos neprarado žirniuko, bet laimei viskas pasibaigė laimingai. O kai ji pagimdė, kai pasišalino placenta, tai pamatė, kad ne visa placenta pasišalino, liko kažkoks maža gabaliukas, kuris  neatsisloksniavo ir turėjo gramdyti, o įsivaizduoji koks tai skausmas doh.gif  Ir kaip vėliau paaiškino placenta natsisluoksniavo, nes tada ji negėrė Duph ax.gif  Na, nežinau, ar tai tiesa, bent taip man aiškino mano draugė ax.gif

ne ne, taip buti tikrai negali 4u.gif Man irgi taip buvo, tik laimei, turejau kateteri epiduro, tai dar ileido vaistu ir gramdymo visiskai nejauciau. O siaip l. daznai tai daro su pilna narkoze (jei nebuvo taikytas epiduras)
o duphastona praejusi cikla pavyzdingai geriau nuo O iki 12 sav. O si syki tik siandien pradejau. Kazkaip neturiu vilciu. ir gine sake, kad man jo reikia tik del cistos, nes siaip gleivine ideali.

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 26, 22:59)
pojuciu  jokiu.....papukai  visai nejautrus....bet rr  praeita syki nebuvo jautrus(tik iskart po o)...nepykina ir dar siaip ankstoka....ir nuovargio ner....
po pormos o - 16dpo, antros 14dpo....bet implantavos jauciu    veliau, nes pirmad hcg tebuvo 1.99
tai dabar as tikrai gersiu wink.gif nors hormonai geri, bet gersiu, kad zinociau kad viska padariau...
o del placentos neatsidalijimo tai nelabai tiesa wink.gif

del HCG tai tiksliai geras bajeris... Bet 1,99, tai ne 0, kita vertus.
mano tokie patys pozymiai dabar kaip ir Tavo (tiksliau visiskas ju nebuvimas). tai gal ir as nestuke.gif wub.gif Bet, aisku, ne, tiesiog jauciu.

o siaip net 2 atvejus zinau, kai HCG nestumo nerode nors jis buvo (abu kartus del labaratorijos klaidu)
Atsakyti
nu zinokit netikiu as schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif net negaliu patiket, ir labai bijau isvis tiket blush2.gif doh.gif bet testuke jau nevaiduoklis ir netgi vakarinis rodo....tai gal tikrai zirniukas isitaiso wub.gif
o del pojuciu nepergyvenu....per pirma nestuma, visi blogumai prasidejo tik 6sav....su antru nestumu(nesekmingu) nieko visai neitariau iki 6-7sav...
o del laboratorines klaidos ir as svarsciau...bet kazkas nesutampa - nes ir antradienio rytinis testas visiskai nieko nerode....reiskias hcg visgi buco nedidelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -zuika-: 26 spalio 2007 - 21:50
AušraR wub.gif wub.gif kaip miela...

Zuika - mistika išties. laikau kumštukus stipriai stipriai 4u.gif
Atsakyti
[/B]Labukas visoms,
turiu klausimeli: kaip taip galejo atsitikti,kad ovuliacija ivyko 20ciklo diena ( ka parode ultra garsas),o temperatura buvo normali kaip visada ( nepakilusi) 36.6 ?Juk apie ovuliacijos ivykima sprendziama pirmiausia is temperaturos,ar ne? O dvi dienas po ovuliacijos imanoma pastoti? Ar tikimybe labai maza? g.gif
Papildyta:
Beje,temperatura matuoti moku,nepamanykit,matuojuosi jau 1 m. ir taisykles zinau,taciau per visa ta laika temperatura buvo max 36.8 (37.2 tik persalimo atveju) Gal as is tu,kurioms temperatura nesiekia 37?Gal man 0.2 laipsnio jau ir yra pakilimas (pvz.menesio pr.36.6, o vidury 36.8) ? Siaip problemu del nevykstancios ovuliacijos turiu,nes jau 2.5m nepastoju... Taciau sikart ultra garsas parode,kad ovuliacija ivyko,tik vyro nebuvo salia...tad greiciausiai prazioplyjom...si menesi...nebent,kaip jau klausiau jusu pries tai,po dvieju dienu po ovuliaicjos gal galejom pastoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MOTERIŠKUTĖ @ 2007 10 27, 02:18)
[/B]Labukas visoms,
turiu klausimeli: kaip taip galejo atsitikti,kad ovuliacija ivyko 20ciklo diena ( ka parode ultra garsas),o temperatura buvo normali kaip visada ( nepakilusi) 36.6 ?Juk apie ovuliacijos ivykima sprendziama pirmiausia is  temperaturos,ar ne? O  dvi dienas po ovuliacijos imanoma pastoti? Ar tikimybe labai maza?  g.gif
Papildyta:
Beje,temperatura matuoti moku,nepamanykit,matuojuosi jau 1 m. ir taisykles zinau,taciau per visa ta laika temperatura buvo max 36.8 (37.2 tik persalimo atveju) Gal as is tu,kurioms temperatura nesiekia 37?Gal man 0.2 laipsnio jau ir yra pakilimas (pvz.menesio pr.36.6, o vidury 36.8) ? Siaip problemu del nevykstancios ovuliacijos turiu,nes jau 2.5m nepastoju... Taciau sikart ultra garsas parode,kad ovuliacija ivyko,tik vyro nebuvo salia...tad greiciausiai prazioplyjom...si menesi...nebent,kaip jau klausiau jusu pries tai,po dvieju dienu po ovuliaicjos gal galejom pastoti... unsure.gif

sveika,
ovuliacija iš tiesų gali įvykti bet kurią ciklo dieną, net ir 20 ar 40, jei ciklas nereguliarus. Dėl BT matvimo - tikrai nežinau. Jeigu echoskopu nustatė, kad ovuliacija įvykusi - t.y. tikriausiai matė geltonkūnį, tai po to pastoti nebeįmanoma.
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif

nu ka rytinis naujienos blush2.gif testas rodo II
hcg kol kas nusiteikus nedaryt ax.gif nes testas teigiamas, mmm nera....tai kaip ir turetu kazkas but wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 27, 09:02)
labas rytukas  4u.gif

nu ka rytinis naujienos  blush2.gif testas rodo II
hcg kol kas nusiteikus nedaryt  ax.gif  nes testas teigiamas, mmm nera....tai kaip ir turetu kazkas but  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu ir super wub.gif wub.gif wub.gif

matau vienintėlį variantą - pastojai vėliau nei manei g.gif o testukai 8-9 dpo (nors tikiausiai buvo mažiau) galėjo rodyti sprogdinančių vaistų likučius g.gif

kaip bebūtų, svarbiausia rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif
zuika, dideliausi sveikijimai thumbup.gif thumbup.gif Labai smagu, kad tai tiesa thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 27, 09:09)
nu ir super wub.gif  wub.gif  wub.gif

matau vienintėlį variantą - pastojai vėliau nei manei g.gif o testukai 8-9 dpo (nors tikiausiai buvo mažiau) galėjo rodyti sprogdinančių vaistų likučius g.gif

kaip bebūtų, svarbiausia rezultatas thumbup.gif

svarstau kad pati implantacija galejo siek tiek uztrukt....nes o gerai jauciau...spalio 12 jau visi kas galejo folikulai ovuliavo , nes 13 jau visi o pozymiai dingo....o hcg diena kraujas niekaip negalejo rodyt ovitrelio ar kitu vaistu likuciu, nes buvo praejus 12dienu po paskutines dozes suleidimo....o vaistu nebelieka jau 10 diena po suleidimo....o del testu tai jie buvo daromi 10 ir 11 diena po paskutines dozes....taip kad matyt tiesiog lievi testai (eurovaistines)...nes ne pirmas atvejis kai rodo s....praeita syki nerode man 6-7sav nestumo....tai siom dienom dariausi easy cap ir after 10.....
QUOTE(Amade @ 2007 10 27, 09:11)
labas rytukas  4u.gif 
zuika, dideliausi sveikijimai  thumbup.gif  thumbup.gif Labai smagu, kad tai tiesa  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zuika, kokios thumbup.gif naujienos! wub.gif

Laikau kumštukus thumbup.gif , kad viskas būtų gerai ir pirmadieni HCG tai patvirtintų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 27, 09:25)
svarstau kad pati implantacija galejo siek tiek uztrukt....nes o gerai jauciau...spalio 12 jau visi kas galejo folikulai ovuliavo , nes 13 jau visi o pozymiai dingo....o hcg diena kraujas niekaip negalejo rodyt ovitrelio ar kitu vaistu likuciu, nes buvo praejus 12dienu po paskutines dozes suleidimo....o vaistu nebelieka jau 10 diena po suleidimo....o del testu tai jie buvo daromi 10 ir 11 diena po paskutines dozes....taip kad matyt tiesiog lievi testai (eurovaistines)...nes ne pirmas atvejis kai rodo s....praeita syki nerode man 6-7sav nestumo....tai siom dienom dariausi easy cap ir after 10.....
4u.gif  4u.gif  4u.gif

hcg tai manau jau nėštumą rodė... tik tie testai čia viską sumaišė doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės smile.gif

Zuika, jau dabar sveikinu daug garsiau yahoo.gif wub.gif labai smagu, kad viskas taip baigėsi. j, viltis tu mūsų - prašom balionėlį 4u.gif

MOTERIŠKUTE, aš ir esu girdėjusi, jog O gali įvykti bet kada, kuomet nereguliarus ciklas. O kokios bėdos pas tave? Na, jei rodė, jog įvykusi O, - vadinasi patikimai pasakė. O BT daugelis sako visiškai neinformatyvi. g.gif
Atsakyti