QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 22:44)
Va todėl ir išsilaikė, kad gėrei Duph
, nes nuo jo priklauso, kad žirniukas gerai įsitvirtina
Nenoriu tavės dar labiau gąsdinti tik papasakosiu savos draugės istoriją. Jai grėsė persileidimas ir buvo paskirtas DUph, bet ji savaitę jo negėrė ir vos neprarado žirniuko, bet laimei viskas pasibaigė laimingai. O kai ji pagimdė, kai pasišalino placenta, tai pamatė, kad ne visa placenta pasišalino, liko kažkoks maža gabaliukas, kuris neatsisloksniavo ir turėjo gramdyti, o įsivaizduoji koks tai skausmas
Ir kaip vėliau paaiškino placenta natsisluoksniavo, nes tada ji negėrė Duph
Na, nežinau, ar tai tiesa, bent taip man aiškino mano draugė
Nenoriu tavės dar labiau gąsdinti tik papasakosiu savos draugės istoriją. Jai grėsė persileidimas ir buvo paskirtas DUph, bet ji savaitę jo negėrė ir vos neprarado žirniuko, bet laimei viskas pasibaigė laimingai. O kai ji pagimdė, kai pasišalino placenta, tai pamatė, kad ne visa placenta pasišalino, liko kažkoks maža gabaliukas, kuris neatsisloksniavo ir turėjo gramdyti, o įsivaizduoji koks tai skausmas
ne ne, taip buti tikrai negali
o duphastona praejusi cikla pavyzdingai geriau nuo O iki 12 sav. O si syki tik siandien pradejau. Kazkaip neturiu vilciu. ir gine sake, kad man jo reikia tik del cistos, nes siaip gleivine ideali.
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 26, 22:59)
pojuciu jokiu.....papukai visai nejautrus....bet rr praeita syki nebuvo jautrus(tik iskart po o)...nepykina ir dar siaip ankstoka....ir nuovargio ner....
po pormos o - 16dpo, antros 14dpo....bet implantavos jauciu veliau, nes pirmad hcg tebuvo 1.99
tai dabar as tikrai gersiu
nors hormonai geri, bet gersiu, kad zinociau kad viska padariau...
o del placentos neatsidalijimo tai nelabai tiesa
po pormos o - 16dpo, antros 14dpo....bet implantavos jauciu veliau, nes pirmad hcg tebuvo 1.99
tai dabar as tikrai gersiu
o del placentos neatsidalijimo tai nelabai tiesa
del HCG tai tiksliai geras bajeris... Bet 1,99, tai ne 0, kita vertus.
mano tokie patys pozymiai dabar kaip ir Tavo (tiksliau visiskas ju nebuvimas). tai gal ir as
o siaip net 2 atvejus zinau, kai HCG nestumo nerode nors jis buvo (abu kartus del labaratorijos klaidu)