Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

zuika, nuostabu!!!! Labai sveikinu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ACIU MERGAITES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar gavau žiūrkėnų siauraakių porciiją (lenkiu žemai galvą Doviler, jei ne ji būčiau ir likusi be tų user posted image ) lotuliukas.gif bet kažkodėl baimė apėmė ir kažkokia apatija - pervargau jaučiu (šiandien vėl mokslus sapnavau doh.gif lotuliukas.gif siaubas, mano pasąmonė man labai signalizuoja garsiai).
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 27, 09:54)
ACIU MERGAITES  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu va angeliukas atkeliauja kai yra maziausia vilties. 4u.gif Matyt tavasis neskubejo isitbirtinti gleivineje ir gaminti Hcg. Testai 3 kartus is eiles nemeluoja. Tad SVEIKINU thumbup.gif

Atsakyti
MOTERIŠKUTE, o iš kur tu žinai, kad tau O įvyko būtent 20 c.d. ax.gif čia šiaip klausiu, nes spėju, kad jau echo žiūrėjo apie 21-22 c.d., o prieš O kelintą ciklo dieną žiūrėjo ax.gif Gal dar ne viskas prarasta mirksiukas.gif
Šiaip kiaušinėlis gyvena tik vieną parą, tai pastojimas beveik neįmanomas, bet va praktika rodo, kad būna visokių stebuklų mirksiukas.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 27, 09:59)
Vakar gavau žiūrkėnų siauraakių porciiją (lenkiu žemai galvą Doviler, jei ne ji būčiau ir likusi be tų  user posted imagelotuliukas.gif bet kažkodėl baimė apėmė ir kažkokia apatija - pervargau jaučiu (šiandien vėl mokslus sapnavau doh.gif  lotuliukas.gif siaubas, mano pasąmonė man labai signalizuoja garsiai).

Pala pala, kažko nesupratau unsure.gif , taigi šis ciklas kaip ir nurašytas buvo, jau laukei mmm ax.gif , o čia dabar žiūrkėnai bigsmile.gif , tai kaip ir gaunasi toliau stimuliuojiesi tame pačiame cikle ax.gif Kiek porcijų gausi žiūrkėnų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 27 spalio 2007 - 09:27
QUOTE(agnesse @ 2007 10 27, 10:20)
MOTERIŠKUTE, o iš kur tu žinai, kad tau O įvyko būtent 20 c.d. ax.gif  čia šiaip klausiu, nes spėju, kad jau echo žiūrėjo apie 21-22 c.d., o prieš O kelintą ciklo dieną žiūrėjo ax.gif  Gal dar ne viskas prarasta mirksiukas.gif
Šiaip kiaušinėlis gyvena tik vieną parą, tai pastojimas beveik neįmanomas, bet va praktika rodo, kad būna visokių stebuklų mirksiukas.gif
Pala pala, kažko nesupratau unsure.gif , taigi šis ciklas kaip ir nurašytas buvo, jau laukei mmm ax.gif , o čia dabar žiūrkėnai bigsmile.gif , tai kaip ir gaunasi toliau stimuliuojiesi tame pačiame cikle ax.gif Kiek porcijų gausi žiūrkėnų bigsmile.gif

Jo, Agnesse, atsiprašau - suklaidinau truputį blush2.gif geriu Duph. ir lauksiu mmm o tuomet žiūrkėnai eis į trasą lotuliukas.gif žinokit nelabai gaudausi..liepė po 75 leistis...o kažkas parašyta recepte 400 ar kažkiek ten. Vnž. žalia aš dar kol kas su tais žiurkėnais. Ką pasakė gyd. tą ir darysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutis visoms.taip jusu pasiilgau.pas mus elektra silpna tai va retai kada kompa galiu ijungt.nesijungia zaraza ir tiek.tai va siandien stebuklas ivyko.
sveikinu visas patapusias nestukemis.as tai siandiena leisiuosi sprogdinancius ir 7 dieneles darbuosimes,ir vel lauksim rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2007 10 27, 10:28)
sveikutis visoms.taip jusu pasiilgau.pas mus elektra silpna tai va retai kada kompa galiu ijungt.nesijungia zaraza ir tiek.tai va siandien stebuklas ivyko.
  sveikinu visas patapusias nestukemis.as tai siandiena leisiuosi sprogdinancius ir 7 dieneles darbuosimes,ir vel lauksim rezultatu.

7 dieneles ? blink.gif kazi tiek reikia. Cia taip gydytojas nurode? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 27, 10:31)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nurodė nenurodė - jei noris tai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 27, 10:23)
Jo, Agnesse, atsiprašau - suklaidinau truputį blush2.gif geriu Duph. ir lauksiu mmm o tuomet žiūrkėnai eis į trasą lotuliukas.gif  žinokit nelabai gaudausi..liepė po 75 leistis...o kažkas parašyta recepte 400 ar kažkiek ten. Vnž. žalia aš dar kol kas su tais žiurkėnais. Ką pasakė gyd. tą ir darysiu lotuliukas.gif

Nieko, tai baika irnesakyk.gif , bet galvojau, gal dar šis ciklas nenurašomas, jau norėjau džiaugtis blush2.gif
Tai ko gero tau penkias dienas reiks leistis ax.gif , jetau, tai jau pinigėlių paklosi doh.gif
Kaip jūs ten įdedat tuos gražius smailus ax.gif , nemoku blush2.gif
user posted image
Gal išėjo ir man user posted image
Papildyta:
QUOTE(velute @ 2007 10 27, 10:28)

Tai kad tiek tikrai nereikia ax.gif Užtenkaketurias dienas per akis, o kaip TB,atlaiko bigsmile.gif blush2.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 27, 10:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nurodė nenurodė - jei noris tai reikia lotuliukas.gif

Na, va nebent tik taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, Agnesse, 5 dienas. Siaubas, pinigėlių jau paklojau nemažai, o dar reikės daugiau...Tas labiausiai gąsdina, ar nereiks po kelių mėn. sustoti. Bet apie tai net negalvoju kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 27, 09:31)

dar pabreze kad butinai.
Atsakyti