Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Mea @ 2007 10 22, 10:41)
bl neisiu... vyras negali išleist  verysad.gif užsirašiau trečiadieniui doh.gif
gal kuri iš jūsų eina šiand apie ketvirtą val. pas K?

as eisiu penktadieni...
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 22, 11:05)
mums ir naktinukai, ir rytinukai tinka, kuo daugiau, tuo geriau  blush-anim-cl.gif

Nezinau meskute, taves nenori prakeiktas saitas registruot. Nebzinau. Ar cia man nesiseka ar siaip ten klaida. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 22, 12:56)
Nezinau meskute, taves nenori prakeiktas saitas registruot. Nebzinau. Ar cia man nesiseka ar siaip ten klaida.  verysad.gif

man paciai pavyko prisiregistruoti ten, tik as vistiek nesuprantu doh.gif aisku supratau kur ivesti temperatura ir tiek, bet dar jos nematavau blush2.gif ir isvis as matyt pradedu kazkokiu pesimizmu apsirgti, jau man nieko nebesinori blink.gif kartais galvoju, kad noras pastoti uzsikreciamas is SM, tik cia as ta vilti palaikau, bet gyvenimas vercia manyti, kad man negalima antro vaikelio, kad nereikia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 22, 12:08)
kartais galvoju, kad noras pastoti uzsikreciamas is SM, tik cia as ta vilti palaikau, bet gyvenimas vercia manyti, kad man negalima antro vaikelio, kad nereikia....  unsure.gif

na va, o kur gi optimizmas dingo?
jeigu tokios mintys į galvą lenda dažnai, tai gal tikrai reiktų padaryti pertrauką ir sulaukti, kada taip nebegalvosi, nes kai jau tiek įsijauti kartais sau labai sunku prisipažinti, kad gal tikrai dar nereikia.
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 22, 12:08)
ir isvis as matyt pradedu kazkokiu pesimizmu apsirgti, jau man nieko nebesinori  blink.gif kartais galvoju, kad noras pastoti uzsikreciamas is SM, tik cia as ta vilti palaikau, bet gyvenimas vercia manyti, kad man negalima antro vaikelio, kad nereikia....  unsure.gif

Žinai, mano mintis parašei...vis dažniau pagalvoju, ar tikrai taip reikia antro vaikelio...aišku reiktų pliaukštelt per gerą vietą už tokias mintis, ale jos vis dažniau man ramybės neduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 22, 10:40)
man kadangi jau turėjo būti 12 sav irgi darė abraziją. mmm atėjo po 57 d tik su duphastonu  doh.gif

O po abrazijos po kiek laiko vėl pastojai g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės

QUOTE(Murauskė @ 2007 10 22, 08:14)
Sveikutės  Visą savaitgaly neturėjau galimybių,o gal iš tikro ir nelabai norėjau, sėsti prie neto.Buvo siaubingos dienos man-gi mano nėštumas nustojo vystytis.Po penktadienį padaryto HCG,rezultatai parodė,kad užteks džiaugtis diele laime-reikia laukti kol per dvi savaites viskas savaime pasišalins arba po dviejų savaičių darys išvalymą.Žodžiu,padarė echoskopąžnuotarukoje matėsi tikrai ne viena pūslelė.Sunku net rašyti-neina rišliai sudėlioti minčių.Dabar pradėjo rudai teplioti,bet ar tai mm,neaišku.Nes sulaukus mmm vėl laukia stimuliacija.

oi, mergyte, labai užjaučiu console.gif mažute, laikykis

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 21, 15:44)
o kiek ilgai truks ta tavo kelione, ar tau tektu viena cikla praleisti, ar daugiau? 

QUOTE(milima @ 2007 10 21, 17:20)
Man buvo iskilusi panasi situacija, turejau galimybe isvaziuoti rugsejo viduri su studijom porai savaiteliu, bet as atsisakiau, nes butu viena stimuliacija nuplaukus, taigi kiekviena individualiai renkasi, atidelioti jau nieko nenorejau

ačiū, mergaitės, kad atsiliepėte 4u.gif aš jau pasakiau, kad manęs nerašytų ax.gif Nes, šiaip ar taip, jeigu tai bus stimuliuojamas ciklas, tai neaišku kaip išpultų - o jeigu ant smileysex.gif: dienų - taigi šuniui ant uodegos nueitų visa stimulaicija doh.gif o jeigu vis dėlto pavyktų šis ciklas, tai tada jau reikėtų saugotis - o kelionėje čemodanus tampyti vistiek prireikia... doh.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 21, 20:50)
o man skauda ta danti, bijau kad neuzpuliuotu ten tas kaulas istatytas...  blin, uz ta suda 300 lt sumokejau  , o dar ~3000 danties inplantavimas laukia  ot sudas dantu netureti 

laikykis mergyt 4u.gif pradezinfekuot gal reikia?
ir aš domėjausi šitais reikalais, nes jau reikėtų vieną dantį šalinti, nes visai jau prastai, bet su gydytojos patarimu apsisprendžiau, kad dar palikti seną, jį apvilkom ir kol kas nereikėjo implanto..tfutfutfu doh.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 21, 21:07)
"davai bojatsa vmeste" 

geras išsireiškimas

QUOTE(Aile @ 2007 10 22, 09:43)
As va is daktarytes. Turiu tuos pacius du dominuojancius folikulus. Vienas 21 mm kitas 18 mm. Gleivine 10 mm. Zodziu sivakar ovitreli leidziuosi, ir prasideda darbadieniai.  Taigi laukiu ovuliacijas ryt ,poryt.

šaunuolė, kokia ankstyva 4u.gif sėkmingų darbadienių biggrin.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 22, 10:19)
Skaudžiausia buvo, kai palatos kolegė paklausė, tai ką nenori vaikelio, kad išvalymą darai 

console.gif

QUOTE(Aile @ 2007 10 22, 11:04)
darule  jau tu atrodo sporgdinaisi savo viena F. ?

jau sprogdinau. Penktadienį. Bet šoną tai ir vieną, ir kitą skaudeno, nieko aš ten nesuprantu doh.gif tai va. o buvau gi mokymuose, kurie suplanuoti iš anksčiau doh.gif nu tai, susiradau kas suleistų (vyro juk nėr mokymuose, o pati bijau pirmą kartą) Na, o sekančią dieną jau variau namo, gi darbadieniai turėjo būti.. tada vėl į mokymus.... doh.gif Tikiuosi, kad suspėjom ax.gif Grįžus iš mokymų kaip norėjosi pailsėti, tai lovytėj lepinausi, o vyras tai šaunuolis, darbavosi po namus.. net gėda man darėsi blush2.gif Tiesa, o mokymuosi vedėja buvo nestuke.gif , stebėjau savo reakciją, bet nieko, viskas ramiai man ten buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 22, 11:04)
Ai mergytes privalom pakilti. Ech as labai nenoriu kad mums nepasisektu. Juk viskas taip sklandziai vyksta. Labai noreciau ryt pasiimti laisvadieni.  ax.gif Nes teks 6 ryt darbuotis, nes vyras tai 7 ryto jau tur darbe but, o kazkaip prie rytinuku tai ziauriai neprate.  blush2.gif
Papildyta:
Užsispyrėlė kokiios pas tave naujienus. Vis dar pas K vaikstai smile.gif
darule  jau tu atrodo sporgdinaisi savo viena F. ?

Tu jau kažką maišai smile.gif aš pas K niekad nesilankiau, nes esu iš Klp... Ryt einu pas naują ginę. Žiūrėsim ką ji pasakys... Šiaip jau antra savaitė matuoju BT, bet O nė iš tolo nešviečia sad.gif Bandysiu prašyt ginės gimdos foto, o poto vyras nori kad darytume pertrauką, nes tiki, jog nepastoju dėl psichologinių priežasčių. Pasak jo, persikraustymas į naujus namus turėtų padėt, bet jei po 3 mėn ir savos sienos nepagelbės, eisim dėl IUI.
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 22, 10:10)
O jetus doh.gif Tai laukti mmm g.gif Jau kaip nesinorėtų abrazijos blink.gif Turiu dvi savaite laiko susitvarkyti,o jei ne-laukia jaučiu baisoka procedūra blink.gif

console.gif console.gif console.gif
man praeita syki prasidejo kraujavimas...o 5 diena nuejau i vk, tai dar gimda buvo su stora gleivine, ir maziukas dar joje buvo...bet man dave tabletes, kurios skatino issivalyma....tiesa, kadangi nebuvo padaryti tyrimai tai po to viena pakeli kt pageriau....o po to jau pradejom stimuliuotis...

pridaviau kraujuka...rezultatai 17 val... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 22, 12:37)
pridaviau kraujuka...rezultatai 17 val... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Laukiam gerų naujienų ir didelių skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites
Murauskyte 4u.gif laikykis 4u.gif
Zuika - laukiam razultatu bigsmile.gif
as siandie pas dantiste einau unsure.gif turiu viena itartina danti doh.gif bijau kaip ohmy.gif fear.gif
ps. siandien 47cd mmm nera..ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 22, 13:15)
na va, o kur gi optimizmas dingo?
jeigu tokios mintys į galvą lenda dažnai, tai gal tikrai reiktų padaryti pertrauką ir sulaukti, kada taip nebegalvosi, nes kai jau tiek įsijauti kartais sau labai sunku prisipažinti, kad gal tikrai dar nereikia.

tu blaivas musu protas blndz, as pagalvosiu... dar pakalbesiu sia savaite su MB g.gif
Pie, tau biskuliuka kitaip nei man, jus su TB turit bendra stebukleli ax.gif nors mazas skirtumas tarp lialiuku gerai mirksiukas.gif
o pas mane gyvenimas toks permainingas, kad as issigandau- matyt kazkoks nepasitikejimas issivyste, ir mastau jog esant reikalui viena nesusitvarkysiu su dviem - vienas invalidas, kitas mazas, butas, paskolos, mkesciai unsure.gif tai nepasitikejimas atetitim iseina g.gif

zuika, laikom kumstukus drinks_cheers.gif
Atsakyti