QUOTE(Aile @ 2007 10 22, 09:43)
As va is daktarytes. Turiu tuos pacius du dominuojancius folikulus. Vienas 21 mm kitas 18 mm. Gleivine 10 mm. Zodziu sivakar ovitreli leidziuosi, ir prasideda darbadieniai.

Taigi laukiu ovuliacijas ryt ,poryt.
Daruokitės ir šiandien, Superinis derlius, jau šiandien tas dičkis gali Ovuliuoti.
QUOTE(Mea @ 2007 10 22, 10:34)
o aš šiand einu pas K žiūrėt kas su manim daros
labas rytas nesakau, nes nelabas tas rytas
Aš einu pas K šiandien 15.30
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 22, 12:08)
... ir isvis as matyt pradedu kazkokiu pesimizmu apsirgti, jau man nieko nebesinori

kartais galvoju, kad noras pastoti uzsikreciamas is SM, tik cia as ta vilti palaikau, bet gyvenimas vercia manyti, kad man negalima antro vaikelio, kad nereikia....
QUOTE(Pie @ 2007 10 22, 12:19)
Žinai, mano mintis parašei...vis dažniau pagalvoju, ar tikrai taip reikia antro vaikelio...aišku reiktų pliaukštelt per gerą vietą už tokias mintis, ale jos vis dažniau man ramybės neduoda
Mergos tuoj gausit per subines už tokias kalbas

. Jei jau vienai nepasisekė, tai nenuleiskit bent jūs nosių

Ir iš viso meškute, čia tavo pareiga mus visas įkvėpti

, o pati puoli į neviltį. Viskas bus gerai, jei nelaikas, tai mažiukas ir neaateis, o jei laikas - ir jūs nieko nedarysit, kaip tada

O gal kaip tik dabar ir siunčiamas tas mažiukas pas jus, o jūs tokiom kalbom jį tik išgąsdinat, o gal tai paskutinis šansas

. Taip, kad negalvojat taip, bo jaučiu reiks meetą organizuoti, kad jus pamokyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 22, 13:08)
man siandien tik 8DPO, ir pridavinedama kraujuka siandien progesteronui taip niestejo paparsyti kad ir HCG padarytu, bet neisdrisau

teks dar istempti dar kelias dieneles

, kaip sako, kenciantiems dangus
Linkiu, kad skaiciukai
butu laaaaabai dideli
Na, 10 DPO, užtektų, kad būtų apie 50
Svajonė išsipildė po 5 metų
Gimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm