Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

Na, cia gera skyreli uztikau!
Zbitka, man tas 38m. visai patraukliai skamba. Man nesvarbu kokia masina vazineja, kiek namu turi. Noreciau suzinoti, kodel issiskyre su savo pirma zmona (bendrais bruozais). Prisiskaicius skyreliu apie smurta, bijau, kad koks musheika-batareika nebutu.
Apie save: esu 35m./164cm/50kg niekada nebuvau istekejus, be vaiku, su aukstuoju issilaviminu, siuo metu gyvenu ir dirbu JAV. Kalbu laisvaikeliomis kalbomis, finansiskai nepriklausoma, pasaulio macius skersai -isilgai, ieskau "ramybes" uosto seimyninei guztai susisukti. Hobby: Formule 1, viskas apie motorus, ir greiti, Boksas ir krepsinis. 4u.gif
Butu malionu isgirsti daugiau apie ji.
Atsakyti
biggrin.gif blink.gif blink.gif Oi, Zbitka, susimaisiua. Ten turetu buti kreipinys i Dalia30 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beje, papildau, kad pirmajam 37 metai. O antrasis tikrai ne museika, jis visai nepiktybiskas. O savo skyrybu istorija jis pasakojo taip: kad zmona nedirbo, jis ja islaike, o zmona, turedama daug laisvo laiko, ir matyt, nuobodziaudama, uzmezge romanu laiskais su uzsienieciu. Jis vienakart tuos laiskus uzklupo, ir jai neatleido. Tai istorija is jo puses. O jo buvus zmona gyvena JAV, sunu isaugino jis pats. Dabar sunus gyvena su jo mama, o jis kitam nuosavam name salia, buna ir kartu, ten du namai salia.
Atsakyti
aciu Dalia30, kad nuraminai. biggrin.gif
Jei jis megsta keliauti, tai as jam galiu pabuti gide Vokietojoje, Sveicarijoje, Austrijoje, MOnake, Lichtensteine, JAV ir Italijoje. Drsitu teigti, kad tas salis pazistu kaip Vilniu. tongue.gif

Milabra, o tu nespjauk i shulini, kur tau forumiete vyruka is GB siulo. Girdejau, kad anglai gentelmeniski ax.gif
Atsakyti
Moterie, aciu uz si inicijuota skyreli. drinks_cheers.gif AS seniai norejau tai padaryti, bet kadangi neesu nei mama, nei issiskyrusi ar istekejusi, tai nesijauciau legitimuota toki skyreli mamu forume "iterpti". Kaip tau paciai "vyriskio" paieskos sekasi? Kur dingai? O gal jau pergalemis dziaugiesi? 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Milabra, o tu nespjauk i shulini, kur tau forumiete vyruka is GB siulo. Girdejau, kad anglai gentelmeniski

Milabra kas ten tau dieda is GB siulo????? As maniau kad tu mano pasiulyto lauki.... biggrin.gif

Milabra baik biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau Milabra, atsiprasau Ametista, jei kazka sumaisiau. Kazkaip supratau, kad persamasis is Anglijos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2005 03 11, 20:05)
Atsiprasau Milabra, atsiprasau Ametista, jei kazka sumaisiau. Kazkaip supratau, kad persamasis is Anglijos.  blush2.gif

Nu geras, tuoj susipešim... A kodėl tu taip mane atmušinėji? Aš pirma pasirinkau, vsio... Ir rinksiuos iš kelių galimų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Veeeee, kas pirmesnis, tas greitesnis tongue.gif

Ir dar - Dainelė neseniai mokė kaip vyrą rasti, ir atsimenu tokią frazę "taip savo prisiviliojau ir džiaugiuosi" (čia aišku ne pažodžiui) biggrin.gif biggrin.gif Bebebe tongue.gif Visas niekšiškas priemones panaudosiu, kad tik mužyką laimėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 11 kovo 2005 - 20:28
QUOTE(ametista @ 2005 03 11, 19:19)
Milabra kas ten tau  dieda is GB siulo????? As maniau kad tu mano pasiulyto lauki.... biggrin.gif

Milabra baik biggrin.gif  biggrin.gif

Aš ilgai nelauksiu - mano gyvenimo planuose šymet yra ištekėti. Negaliu ilgai laukti schmoll.gif
Atsakyti
Nu linksmai jus cia merginos pavarot biggrin.gif thumbup.gif Gal ir man koki kandidata kas turite? blush2.gif smile.gif megalol.gif Man tiktu aukstas, 27 - 35 metu, su aukstoju issilavinimu vyrukas, nebijantis merginos su vaiku biggrin.gif Kazi ar tokiu dar buna g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ech Milabra, tu nesaziniga. schmoll.gif As bandziau vyro paieskas ekonomikos principais pritaikyti. Kaip sakoma, teoriskai. Bet matau, kad realybe nuo terijos skiriasi. Mia culpa, mia culpa, mia maxima culpa cry.gif Nedalinau as vyrus i muzykus ir pan.
Nebandau nuo taves nieko atmusineti. cia jau kaip Dievulis duos. rolleyes.gif
Bet dabar ir as kaip tikra krikcsione tave isduosiu tongue.gif : O ko Tu i Vengrija vaziavai? Ka ten matei? Kas su tuo vengersku Mr. Right nutiko? He! He! He! gerai jauciuosi tave isdavus.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2005 03 11, 20:43)
Bet dabar ir as kaip tikra krikcsione tave isduosiu  tongue.gif : O ko Tu i Vengrija vaziavai? Ka ten matei? Kas su tuo vengersku Mr. Right nutiko? He! He! He! gerai jauciuosi tave isdavus.... rolleyes.gif

O čia jau mano praeitis ax.gif Ir ji niekam neturi rūpėti biggrin.gif bebebe tongue.gif O į Vengriją važiavau Budapešto pamatyti - viena iš svajonių gyvenimo buvo. Dabar liko tik Atėnų akropolis, Brazilijos karnavalas ir sakurų žydėjimas smile.gif
Vat, netinka jokie dėsniai vyro paieškoms. Jis ateina netyčia ir nelauktai. Be jokių dėsnių... pamatai - tavo. Ar ne taip? (Klausimas jau suradusioms) mirksiukas.gif
Atsakyti