Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(Dalia30 @ 2005 03 11, 02:46)
Taigi, galiu supazindinti jus su trimis vyriskiais. Pristatau:

2. Pasiturintis issiskyres 38 metu verslininkas. Kaunietis. Aukstas (apie 190 cm ugio, gal aukstesnis), vyrisko sudejimo, vyrisku veido bruozu. Issilavinimas - magistras (magistras ekonominiu mokslu, vadybos, pries tai dar baiges statyba). Ruko, alkoholio nevartoja. Turi savo statybine imone, stato pastatus ir juos isnuomoja firmoms. Paskutini pastata isnuomavo Vilniaus bankui. Turi nama, nauja automobili "Chrysler". Is pirmos santuokos turi sunu, jam 16, labai juo rupinasi, materialiai ji remia. Moka gaminti maista. Sportuoja sporto klube. Megsta keliauti. Kiek supratau labai jaunos jo tikrai nedomina, nes kai pasiuliau jam susipazinti su mano devyniolikos metu pazistama, is karto pasake, kad apie ka as su tokia jauna snekesiuos. Prasitare, kad nori naujos seimos, svajoja apie dukra. Kokios jam patinka irgi nezinau, bet kai jo paklausiau, tai sake, kad svarbiausia butu geras zmogus.

na sitas butu kaip tik man, jei nesportuotu ir butu maziau turtingas. nes tie namai ir chrysleriai turi antrasasias medalio puses biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir kad zemesnis butu truputuka rolleyes.gif
Atsakyti
Na, jo tikslus ugis - 193 cm, jis tikrai aukstas.
Atsakyti
Nu ir as papirsliausiu 4u.gif
Kandidatas - prancuzas Pascal, 33 metai, ~173cm, ~68kg, nevedes, tamsiu plauku, rudu akiu (baltaodis), kalba prancuziskai-angliskai-vokiskai, neruko, isgeria tik progom, ir tai nedaug, paryzietis inzinierius (gyvena priemiesty), labai aktyviai ir perspektyviai uzsiimantis politika. Simpatiskas, mielas, gal kiek kuklus, bet mokantis bendrauti ir rodyti demesi moteriai, kitaip sakant, dzentelmenas, bet bendraujantis siltai. Pranasumas (gal kam trukumas unsure.gif ) - geras prancuziskas humoras, daaaug daaaug svelnumo, nori rimtu santykiu ir seimos; minusas - darbai, darbai, galetu jaunatviskiau rengtis (nors siaip jis uz klasikini stiliu), bet nors baltu kojiniu prie kasdieniu drabuziu ar kostiumo nenesioja doh.gif
Rekomenduoju ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 03 14, 10:55)
Nu ir as papirsliausiu  4u.gif
Kandidatas - prancuzas Pascal, 33 metai, ~173cm, ~68kg, nevedes, tamsiu plauku, rudu akiu (baltaodis), kalba prancuziskai-angliskai-vokiskai, neruko, isgeria tik progom, ir tai nedaug, paryzietis inzinierius (gyvena priemiesty), labai aktyviai ir perspektyviai uzsiimantis politika. Simpatiskas, mielas, gal kiek kuklus, bet mokantis bendrauti ir rodyti demesi moteriai, kitaip sakant, dzentelmenas, bet bendraujantis siltai. Pranasumas (gal kam trukumas  unsure.gif ) - geras prancuziskas humoras, daaaug daaaug svelnumo, nori rimtu santykiu ir seimos; minusas - darbai, darbai, galetu jaunatviskiau rengtis (nors siaip jis uz klasikini stiliu), bet nors baltu kojiniu prie kasdieniu drabuziu ar kostiumo nenesioja  doh.gif
Rekomenduoju  ax.gif  drinks_cheers.gif

nu bliamba, taip nebuna biggrin.gif
Atsakyti
Tai kur visos tos mamos ir merginos dingo ieskancios vyru. Kaip issluota cia. Nejaugi, visos taip greitai ir susiorganizavote tuos pirslybu vakarelius?
Matyt Hacone, mes is toliau taip ir liksime nieko nepeshe.
Moterie, Hobo, Milabra, pasidalinkite kurioje jau pazinties stadijoje randates, pasidalinkite ispudziais, patirtimi, patarimais, kad mes nors bendra vaizda susidarytume, kaip jums sekasi, ko mums vertetu is jusu pasimokyti. ax.gif
HObo, kaip praejo tas susipazinimo vakarelis? ? Kokie rezultatai?
MIlabra, na otu jau sutikai ta vyriski? Kaip jis atrodo?
Atsakyti
vakarelis bus tik penktadieni.
Atsakyti
DAINELE, nieko nesutikau, ir kažkaip jau primiršau biggrin.gif Aš į žaidimus žiūriu atlaidžiai biggrin.gif
Kaip ir minėjau, man labiau sekasi, kai susipažysti netyčiom... Piršlybos, tai toks reikalas... Aš visoms savo draugėms atrodau gražus ir nuostabus žmogus, ale tie sukakoti vyrai kažkodėl taip nemano ir nemato mano gražiosios sielos biggrin.gif biggrin.gif O kojos mano trumpos, ir keletas rinkių ant pilvo sukasi biggrin.gif
Atsakyti
Milabra, matyt tu diedu su kuriais susipazinejai smegenyse rinkiu nebuvo, kad tavo rinkes ant pilvo jiems nepatiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Zinai man kartais ziauriai juokinga buna kai diedas buna toks apsileides, pilvo pilva uzsiaugines, o zmonai liepia sportuot ir forma palaikyt......... blink.gif
Atsakyti
AMETISTA, tu visai teisi... kuo baisesnis diedas, tuo didesnius reikalavimus moteriai kelia. Ko gero kad per vaikus atitaisyti savo išvaizdą. Vis pamenu žurnalistės pastebėjimą po reportažo apie estijos lietuvį milijonierių, nu tą, kuris žmoną paliko be nieko - pats tikrai ne ypatingo grožio vyrelis, žmonas (vaikų motinas) renkasi gražuoles, ir paskui puikuojasi, kad jam vaikai gražūs gaunasi blink.gif Tai Vercinkevičiūtė ir lepterėjo - norint gražių vaikų, reikia susirasti gražią mamą g.gif Ot taip va....
Atsakyti
Linksma čia pas jus biggrin.gif O kaip baigėsi tiems Dalia 30 pasiūlytiems vyrams? g.gif Negi nei viena nestvėrėt rolleyes.gif Pagal aprašymą, tai beveik deficitiniai tongue.gif
Atsakyti
Na, jie zmones uzsieme, parasiau vienam (nr.2), kad atsiustu savo nuotrauka, dar negavau atsakymo, o nr.1 vakar skambino ir siule susitikti bei apie viska pakalbeti, tada as issiklausineciau ko jis konkreciai iesko, bet as vakar negalejau, bet zadu susitikti per sia savaite ir butinai jums parasyti
Atsakyti
Milabra, gryna tiesa. Nekenciu as tokiu diedu. Viena karta jaunystej turejau toki, po pirmo pasiulymo dar labiau patreniruoti pilvo presa sporto salej (ir taip sedziu 4 kartus per savaite joj), jam buvo parodytos durys....
Atsakyti