Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(agneklimjan @ 2005 03 14, 10:55)
Nu ir as papirsliausiu  4u.gif
Kandidatas - prancuzas Pascal, 33 metai, ~173cm, ~68kg, nevedes, tamsiu plauku, rudu akiu (baltaodis), kalba prancuziskai-angliskai-vokiskai, neruko, isgeria tik progom, ir tai nedaug, paryzietis inzinierius (gyvena priemiesty), labai aktyviai ir perspektyviai uzsiimantis politika. Simpatiskas, mielas, gal kiek kuklus, bet mokantis bendrauti ir rodyti demesi moteriai, kitaip sakant, dzentelmenas, bet bendraujantis siltai. Pranasumas (gal kam trukumas  unsure.gif ) - geras prancuziskas humoras, daaaug daaaug svelnumo, nori rimtu santykiu ir seimos; minusas - darbai, darbai, galetu jaunatviskiau rengtis (nors siaip jis uz klasikini stiliu), bet nors baltu kojiniu prie kasdieniu drabuziu ar kostiumo nenesioja  doh.gif
Rekomenduoju  ax.gif  drinks_cheers.gif

O jis kalba angliskai? Siaip visai mane sudomino
Atsakyti
QUOTE(zdurela.com @ 2005 03 15, 01:03)
nu bliamba, taip nebuna  biggrin.gif

Buna, buna, uztat ir pirsliauju, jau beveik buvau ikalbejus i Lietuva atmaut. O siaip pati ka tik is Paryziaus grizau, tai ir sugalvojau geram zmogui paieskot "keliu" ax.gif
Tiesa, nezinau, ar tai minusas, ar pliusas, bet jo veidelis yra TIPISKAS prancuziskas, t.y. jei pamatai toki gatvej, nekyla abejones, is kur jis atsirove. Bet jau man tai absoliuti silpnybe prancuzams, gal ir neuzimtos merginos ja jaucia 4u.gif .

Zbitka10 ir visos norincios apziuret mano kandidata, mestelkit e-mail asmenine zinute, tai tada aiskesni vaizda turesit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 15 kovo 2005 - 14:02
QUOTE(dainele @ 2005 03 15, 01:48)
Tai kur visos tos mamos ir merginos dingo ieskancios vyru. Kaip issluota cia. Nejaugi, visos taip greitai ir susiorganizavote tuos pirslybu vakarelius?
Matyt Hacone, mes is toliau taip ir liksime nieko nepeshe.
[color=green]
zinok, dainele, nebenoriu nei vieno. luzis ivyko. nei lietuvio, nei prancuzo, nei brito, nei vokiecio, anei japono. net saviskio nebenoriu. galiu perleisti uz prieinama, taip sakant, mokesti. moraline kompensacija uz sugaista laika ir nervus. imkit ir naudokits. nu visai nervai nebelaiko gun_rifle.gif
geriau jau su kokia drauge gyvent doh.gif

taip kad sitam markete pabusiu stebetoja. dar galiu tave moraliskai palaikyti
Atsakyti
Na Hacone, kas per krizes pas tave? Kiek metu jau kartu su savo balandeliu burkuoji? Is kokios salies anas yra, kokie mentalitetiniaa skirtumai maisho jusu optimaliam susikalbejimui. gal dar nepulk i nevilti. Gal problema issprendziama. As kaip niekada dar nebuvau susituokus, tai i "wed-venture" ziuriu dar laabai optimistiskai.
Hacone, laikykis, ir pasidalink patirtimi, ko reiketu saugotis, vengti, emociskai susijungiant su britu, prancuzu,lietuviu ir pan. Pasidare labai man svarbu ir aktualu, kad ir as laiku preventiskai pasielgciau g.gif
Atsakyti
rytoj mes su alvyda varom į dvigubą pasimatymą, ta proga varau šindy pusmetinį susidėt.
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2005 03 15, 21:32)
Hacone, laikykis, ir pasidalink patirtimi, ko reiketu saugotis, vengti, emociskai susijungiant su britu, prancuzu,lietuviu ir pan. Pasidare labai man svarbu ir aktualu, kad ir as laiku preventiskai pasielgciau g.gif

tu jau kai apsispresi, parasyk man i AZ, as prevencini darba atliksiu biggrin.gif be bajeriu

su britu itariu emociskai susijungti neimanoma, nes gi zinai, posaki, cool as a cucumber. o koks emocinis artumas gali buti su agurkais, ka?
su prancuzais viskas just the other way round.
o su lietuviais, jei planuoji tureti viena vaika, tai prie to vieno mintyse pridek dar viena biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 03 17, 16:04)
rytoj mes su alvyda varom į dvigubą pasimatymą, ta proga varau šindy pusmetinį susidėt.

kas tas pusmetinis ir dvigubas? g.gif
del pasimatymo tai ni pucha, taip sakant. kad tik tas pusmetinis macytu.
tai poryt laukiam ziniu
Atsakyti
Pasiulysiu ir as keleta ideju wub.gif

20 metuku vaikinas, mano giminiu gimine, neruko, negeria, sportuoja, studijuoja verslo informatika VU Kaune. Mane kazkada mama bande su juo suspirsti, bet jai nepavyko. Minusas, o gal ir pliusas, kad jis gana leto charakterio (as irgi esu pakankamai pasyvi, uztat man reikalinga siek tiek aktyvesne antroji pusele wub.gif 2 pakankamai pasyvus zmones butu tragedija tongue.gif ) Jei domintu, galeciau atsiust jo nesena foto (is pries men. buvusio mano tortadienio) ir mob.nr. mirksiukas.gif

Labai neblogas puslaiukas yra www.luckylovers.net Lietuvems pasisekimas garantuotas biggrin.gif Ale, kad vieni vaikinai paraso 2 sakinius, o kiti 2 lapus (tingiu skaityt rolleyes.gif ), tai kruva laisku teko istrint. Pastoviai gaudavau min po 2-5 laiskus per diena cool.gif

Su savo dabartiniu vaikinu susipazinau www.pazintys.lt Jis buvo vienintelis, kuris sugebejo prikalbint mane ateit i akla pasimatyma ax.gif Ne kiek nesigailiu tongue.gif
Atsakyti
Aciu Hacone, uz apibudinimus. Paskutinis ypatingai taiklus.
Kazkaip aprimo (ne-)mamos ieskancios vyru. Bijau, kad siai temai netektu buti palaidotai. Man ji aktuali ir as vis dar ieskau "jaunikaicio" virs 30m. Kai kurios moteriskos senbernius nurase, kaip i neitnkamus species. As pati esu senmergiu senmerge, taip kad senberniais (jei tik jie tvarkingi ir be zalingu iiprociu) nesibodziu. Tiesa, uzsukau ir as i la lietuvisku senbeniu tinklapi (www.senbernis.lt), tai man ten ne tik nesvankybem, bet ir diziausiu nevalyvumu pasmirdo. Vos spejau laiku ta "langa" uzdaryti, kad mano butas neprasmirtu... blink.gif
Taip, kad mielosios, siulikite tolaiu savo pazistamu, giminiu kandidaturas. O tos kurios jau apturejote pirma "blinde date" prasome, pasidalinkite ispudziais. 4u.gif
Atsakyti
niekas nifiga nesiūlo, reikia , matyt, man savo draugei kitur vyro ieškot. li žmogus rimtas, po i-netus trainiotis laiko neturi. O gal susimylės kuri?
Atsakyti
pusmetinis tai toks cheminis kur tarybiniai metais darydavo pusę metų laikydavosi. nu čia bajeris tipo buvo. o dvigubas, tai mes dvi ir jie du.
Atsakyti
Klausykit, as taip pamasciau, kad as irgi vyro noreciau.... blush2.gif Savo padovanojau, tai dabar viena sedziu smile.gif
Pagrindinis reikalavimas - stiprus moraliskai (nepakenciu mazgociu) o visa kita - tyrinesim vietoj smile.gif

Na gal kas ka pasiulysit ? smile.gif
Atsakyti