Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

Sveikinu su jubiliejum. Jei nuo ryto gėrei, tai ne tą tikrąjį žavesį pamatė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 03 21, 16:09)
Jei nuo ryto gėrei, tai ne tą tikrąjį žavesį pamatė mirksiukas.gif

Hobo!!!!!!!! Gelbėk, mane puola ir sako, kad mano asmenybė ne žavi cry.gif
Atsakyti
Alvyda, na tu ir optimiste biggrin.gif , vyrus paprastai zavi ne asmenybe, o neriniuotom kojinem patrauktos ilgos kojos ir krutine mazdaug D. Asmenybe cia ne prie ko.... biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2005 03 21, 16:49)
Hobo!!!!!!!! Gelbėk, mane puola ir sako, kad mano asmenybė ne žavi  cry.gif

Na, tai kur ta Hobo, taip paprastai ir išlėkė į kitą forumą??? blink.gif blink.gif Darbas darbu, o ką čia Tau ne namai?? biggrin.gif
Alvyda, gal ten Hobo apakinai savuoju žavesiu (net nebandžiau teigti kitaip schmoll.gif ), dabar atsigaut negali doh.gif

Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif
Diskutuojam toliau apie tuos nenaudelius vyrus devil.gif
Atsakyti
Tai va kaip as dabar pavelavau tik vienus metelius doh.gif Visi ir visos issirinko susiburkavo ir issiskirste o kitoms paliko tik seile varvint schmoll.gif But faina su kokiu vyruku susipazint, tiesa kad ir neakivaizdziai kol kas nes uz balos va sedim. Vienintelis reikalavimas - kad normalus zmogus butu, o paskui paziuresim ax.gif
Atsakyti
turiu keleta kandidatu:
1. Ieskancioms meiluzio
1.1 Jam 39 m. aukstas, sportiskas, rupestingas begalo zavus, puikus meiluzis (isbandyta). Pajamos geros.ilgalaikis romanas.
1.2. Jam 31 m. tamsus, cigonisko grozio vyras. Lovoje puikus (drauges rekomendacija). Pajamos menkas, bet ambiciju daug. Svelnus.ilgalaikis romanas.
1.3. Jam 25 m. Tiesiog sutvertas myleti moteris. zavesys akinantis. Meiluzis puikus, nuotikis vienkartinis.
2. Ieskancioms gyvenimo vyro:
2.1. Jam 28 m. Labai draugiskas, rupestingas, komunikabilus, nevedes, vaiku ir drauges neturi. vienisius zodziu. geros sirdies, tiki meile, jautrus, pajamos siaip sau. Meiluzis geras (kaimyne sake). Jam nereikia manekenes, reikia idomios, grazios, protingos mpters.
2.2. Jam 29 m. aukstas, grazus, protingas, geras, rupestingas, aukstasis. pajamos labai geros. reikalavimai, grazi ir protinga. Ka tik klausiau, sake kad tik tiek laukia is moters. nevedes, tik issikyre su drauge, draugavo 9 m. nuo 20 m. bet visai delto neliudi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Annita @ 2006 08 19, 23:58)
turiu keleta kandidatu:
1. Ieskancioms meiluzio
1.1 Jam 39 m. aukstas, sportiskas, rupestingas begalo zavus, puikus meiluzis (isbandyta). Pajamos geros.ilgalaikis romanas.
1.2. Jam 31 m. tamsus, cigonisko grozio vyras. Lovoje puikus (drauges rekomendacija). Pajamos menkas, bet ambiciju daug. Svelnus.ilgalaikis romanas.
1.3. Jam 25 m. Tiesiog sutvertas myleti moteris. zavesys akinantis. Meiluzis puikus, nuotikis vienkartinis.
2.1. Jam 28 m. Labai draugiskas, rupestingas, komunikabilus, nevedes, vaiku ir drauges neturi. vienisius zodziu. geros sirdies, tiki meile, jautrus, pajamos siaip sau. Meiluzis geras (kaimyne sake). Jam nereikia manekenes, reikia idomios, grazios, protingos mpters.
2.2. Jam 29 m. aukstas, grazus, protingas, geras, rupestingas, aukstasis. pajamos labai geros. reikalavimai, grazi ir protinga. Ka tik klausiau, sake kad tik tiek laukia is moters. nevedes, tik issikyre su drauge, draugavo 9 m. nuo 20 m. bet visai delto neliudi. mirksiukas.gif

Nu tu čia ir prirašei rolleyes.gif Ir iš kur tiek kandidatų turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Annita @ 2006 08 19, 14:58)
turiu keleta kandidatu:
1. Ieskancioms meiluzio

Fainai tu cia prirasei. Bet man tai snipstas is tu meiluziu. Kokie cia meiluziai be meiles gali buti blush2.gif
Atsakyti
Rezervuoju 2.2 ax.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
o man visaipatiktu 1.1 mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man visai nieko pasirodė 1.1 rolleyes.gif
Norėčiau susipažinti ax.gif
Atsakyti