Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(hobo @ 2005 03 18, 08:18)
o dvigubas, tai mes dvi ir jie du.

Na teip žiūrėsim, kaip ten bus - blogiausiu atveju prisigersiu už visus metus ir visas savo jaunas dieneles drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir aš.
Atsakyti
Palaukite, ką reiškia nesiūlo? Jūs norite pasakyti, kad visi čia pasiūlyti jau išgraibyti? blink.gif Aš kaip supratau čia iš viso niekas nieko neėmė... Tai gal reikėtų tada pasakyti, kad Nr toks ir toks jau užsakytas ir pasiūlymas negalioja.
Atsakyti
Dainele gal prasisukti tame www.luckylovers.com?
kaip tik iseigines ant nosies, laiko daugiau.
o kaip tau skandinavai? g.gif su vaikais tai jie labai geri - su vezimeliais tasosi, grazu paziuret. bet mano amziuj susilaukt vaiku tuoj bus utopija

Alvyda ir hobo, ar jus i akla pasimatyma einat? blogiausiu atveju nors prisizvenksit. nieko neprarasit. na ir proga buvo pusmetinius susidet
Atsakyti
Hacone, skandinavai tikrai nieko vyrai, su vaikuciais ir t.t.t Tiktai jie to feminizmo biski peraukleti.. reikia juos is naujo mokyti kad duris atidarytu ir .t.t.
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2005 03 18, 13:20)
Dainele gal prasisukti tame www.luckylovers.com?
kaip tik iseigines ant nosies, laiko daugiau.
o kaip tau skandinavai?  g.gif  su vaikais tai jie labai geri - su vezimeliais tasosi, grazu paziuret. bet mano amziuj susilaukt vaiku tuoj bus utopija

Alvyda ir hobo, ar jus i akla pasimatyma einat? blogiausiu atveju nors prisizvenksit. nieko neprarasit. na ir proga buvo pusmetinius susidet

Aklas tai man... Čia su hobo pasiūlytais kandidatais... Beje, šiame puslapyje... Todėl su ankstesniame poste išsakyta mintim, kad niekas nieko neemė aš kategoriškai nesutinku.... Ik
Atsakyti
Alvyda, tave gi hobo iš kelio išves ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 03 18, 15:04)
Alvyda, tave gi hobo iš kelio išves ohmy.gif

Tai kad aš jau pati išėjus iš kelio... Toliau jau neišves...
Atsakyti
Turbut jau neliko laisvu vyruku smile.gif
Atsakyti
Mergiotės pernelyg išrankios arba neryžtingos smile.gif
Atsakyti
Kaip vakaras, dvigubas pasimatymas praėjo? Alvyda, hobo? Ar prisigėrėt už visus metus? tongue.gif
Atsakyti
A taip... Aš tai gėriau nuo pat ryto... Visgi jubiliejus stuktelėjo. O pasimatymas geras buvo smile.gif Jei vis dar tylu, vadinas pasimatymo objektas liko apakintas mano asmenybės žavesio ir bando grįžt į realų gyvenimą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti