Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

moterie nusiramink taigi yra pasiūlyti keli kandidatai. gali parašyt pasiūlymų autorėms į a.ž. apie norimą kandidatą.
nu ką aš tai sakau, taip, jei kas turi kokį laisvą vyriškį, galit duot e-mail moteriškės apie 30, ūgis nedidelis, svoris normalus, akys mėlynos, plaukai ilgi kartais tamsūs kartais raudoni, garbanoti. išsilavinusi, bet nepadėjusi tame taško lavinasi toliau, finansiškai neapsirūpinusi, bet dirbanti pakankamai prestižinį darbą, turi vaiką ir katę, intelektuali, nesmulkmeniška, tolerantiška, labai skaniai gamina valgyt. vyro išvaizda dzin, svarbu, kad praustusi kiekvieną dieną. finansinė padėtis irgi dzin, nors gerai būtų, kad darbą turėtų ir ne už minimumą. nu tipo lygiavertis partneris, kad būtų. tai gal tiek, jei kas tokios ieško duokit šitą e-mail juriste@takas.lt

o toliau jau patys kaip nors. bet būč dėkinga, kad jei duosit, tai tik tokiems, už kuriuos galit garantuot, kad ne maniakai ir iškrypėliai. ar tiesiog donžuanai.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 03 02, 12:24)
Teks biški palaukti- reik kandidato paties atsiklausti... O atsiklaust tegalėsiu...hmmm g.gif kokia čia arčiausia šventė nusimato g.gif A! Gi Vėlykos!!! Taigi jei iki vėlykų pakentėsi....Bet patikėk- toks visai klasikinių bruožų. Prie nieko neprikibsi....

Manau as jam tiksiu, bo esu tamsiaplauke, tiesa akys ne rudos, dar grazesnes spalvos tongue.gif , jauna 27, o atrodau daug jauniau, lieknute ir grazute, bet man labiau patiktu pasimatymas, o ne e-mailu ciaskint. Galetume visos norincios susirinkt ir su juo susitikt, visi apsiziuretume, kaip jau cia kuris atrodo.
Tik ar man jisai tiks g.gif

Nu psio, dabar jau rasau jums kitus kandidatus.
Atsakyti
Malda "Atsiųsk man diedą"

Brangusis Dieve, tau meldžiuos
kiekvieną vakarą, kai guluosi,
atsiųsk man diedą, bet ne bet kokį,
o tikrą ir ne niekšelį kokį.

Jis turi būt gražus ir jaunas,
o kūnas jo - stiprus ir liaunas,
jis turi būt tikras galiūnas,
ir nenuskęsti alkoholizmo liūne,
ir turi būti ne bailys,
ir pripažinti visuomet, kai klys.
Ir turi pagalvot prieš tai, kai ką nors sakys,
o kai žadės paskambint - nelauks 6 savaites kaip žioplys.

Meldžiuosi tau, kad būtų jis turtingas
ir liktų visuomet ramus, net kai nervingas,
pasiūlytų man kėdę, praleistų pirmą,
pamasažuotų nugarą ir viską, kur jo rankų stinga.
Atsiųsk man tokį diedą, kuris
mylės ne tik mano kūną, bet ir mintis
ir kurs, paklaustas "ar storas mano užpakalys",
nebūtinai man tiesą atsakys.

Aš noriu tokio, kuris mokėtų,
mane gerai ir dažnai pamylėti, kad virtų valgyt ir nedraustų
net naktį užkandžiauti ir dėl to rausti.

Dėkoju tau iš anksto, bet tu
atsiųsk man jį, kol nevėlu.
Amen.
Atsakyti
O aš tada ieškau laisvo vyriškio savo sesei:
Jai 37 metai, 2,5 metų dukrytė, 2 aukštieji, apsirūpinusi nuo galvos iki kojų, gyvena Kaune, rubenso formų (bet kai aukšta tai tik pliusas), ūgis 1,80 cm., liūtas, šviesiaplaukė- trumpų plaukų ieško normalaus diedo- norinčio sukurti šeimą.
Atsakyti
Kandidatai, pazistami, visu nuotraukos ir kontaktai yra. Vyrai yra rinkoje, bet kaip matote visi su trukumais, tai nebent reiktu uzsiimti ir pasiryzti atkakliam darbui, jei atitinkate ju reikalavimus. Pradziai tiek. Jeigu ka dar daug yra, tik liudna, kad nieko labai gero jums pasiulyt negaliu, kaip matot pas juos pacius reikalavimai auksti, o patys nerimti ir kiek trukumu. Dar pagalvosiu apie siek tiek vyresnius variantus. Sitie visi nekart nebuvo vede.

1.32 metai, zuvis, istikimas, turtingas (masina, naujas butas zveryne, direktorius, isvaizda nieko, vidutinio ugio, lovoje prastas (isbandytas) ir siaip lepsavotas. Iesko vedyboms, tiki meile. Grieztas reikalavimas - kuo lieknesne figura (patinka tik manekeniu tipo). Gali tureti vaika. Mergu aplink kabo kruvom. Smesteli karts nuo karto "zmonese".
2. 25 metai, perspektyvus, gerai uzdirba, turi bmw, tusinasi klubuose, linksmas, tiki meile, iesko meiles. Seksualus, taciau turi blogu iprociu su svaigalais. Grieztas reikalavimas - liekna figura(manekeniu tipo). Geriau, kad butu be vaiku. Mergu aplink irgi yra.
3. 22 metai. Aukstas, labai sportiskas, isvaizdus, linksmas, lovoje geras (pazistamos rekomendacija). Grieztas reikalavimas - liekna figura+pomegis seksui. Draugiu turi siuo metu nemazai, tai tiktu gal kazkam laisvalaikiui praleisti, ne rimtam reikalui.
4. 25 metai, turi balta masina ne ypatingai gera, kompiuterastas, dirba vienoje firmoje - mano drauges bendradarbis, moterims ypatingu reikalavimu nekelia, tik minusas - neisvaizdus labai.
5.6. Dar du kandidatai. Abu is praito sou "baras". Kontaktai abieju yra, moteru aplink daug, taciau rimtos neturi, sako iesko, vieno reikalavimas - liekna figura manekenes tipo+suzalota intelekto, kito neklausiau, bet itariu bus panasus. Jei kas susidomes, parasysiu asmeniskai kurie. Materialine padetis abieju nera ypatingai gera. Vienam virs 30, kitam iki.

Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2005 03 02, 13:05)

Vobla, agentūrą atidarai ? thumbup.gif

Nu, vestuvėse sudalyvaut užsimaniau...O paskutinis iš vyriškos giminės beliko...Nu dar sesuo lasva likus, tik , kad dar jauna ir neišsilaksčius, tai iki vestuvių toli kaip iki dangaus...
Atsakyti
man nei vienas netinka, nes aš nors ir ne stora, bet tikrai ne manekenė ir nesiruošiu tokia būt, nes man net negražu.
Atsakyti
Patikslinu: Gal but suklaidinau kazka, bet manekenes tipo, tai reiskia figuringa, bet ne dziusna ar liesa - vienu zodziu saldainiukas, nes kandidatai irgi saldainiai. 90-60-90 galit issimatuot, nukrypimai siokie tokie tiktu.
Sorry hobo, su didele dupce netiks.
Bet praziurejai, kai kuriems tiktu ir su mazesniais reikalavimais (pvz.4 numeris jokiu reikalavimu , o 5,6 reikia lieknos).

Veliau dar paziuresiu vyresni ir issiskyrusiu.
Atsakyti
smile.gif Jep, aš apsistosiu ties hobo kandidatais, jei niekas geresnių nesiūlot smile.gif
Atsakyti
4 netinka man. nu mano dupce ne tokia ir didelė, bet daugiau negu 90. beto man nepatinka žmonės, kurie turi nusistatę konkrečius reikalavimus išvaizdai išanksto. man patinka, kai nežiūri į mano išvaisdą, bet vertina mano vidų.
Atsakyti
Tragedija doh.gif doh.gif : Kas per kandidatai doh.gif Tai tokių net nereikia per specialias temas ieškot smile.gif smile.gif
Atsakyti
rasma, mano siūlomi tikrai normalūs, vat alvyda gali paliudyt.
o gal tu turi ką pasiūlyt?
Atsakyti