Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(Sally @ 2005 03 02, 11:41)
Prisdiminaiu turiu dar dede 29 metai(dvyniai)
Privalumai:grazus,kuno sudejims-sportiskas
Trukuimai-viskas kas lieka,po privalumu

Oho susidomejau tavo dede, o kokius reikalavimus kelia busimai damai? Man tiktu pagal amziu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 03 02, 13:50)

Veliau dar paziuresiu vyresni ir issiskyrusiu.

jo, man vyresni ir išsiskyrę geriau tinka. Su patirtim, tsakant wink.gif Bet kad meile dar tikėtų. Nu vienžo....
Atsakyti
Oi, galėčiau paliudyt ir pagirt, bet tada atsiras daug norinčių ir neatlaikysiu konkurencijos, nes aš mergikė paprasta...
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 03 02, 13:37)
5.6. Dar du kandidatai. Abu is praito sou "baras". Kontaktai abieju yra, moteru aplink daug, taciau rimtos neturi, sako iesko, vieno reikalavimas - liekna figura manekenes tipo+suzalota intelekto, kito neklausiau, bet itariu bus panasus. Jei kas susidomes, parasysiu asmeniskai kurie. Materialine padetis abieju nera ypatingai gera. Vienam virs 30, kitam iki.

Kestas ir Laimis
Soviau ir pataikiau? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 03 02, 12:24)
Teks biški palaukti- reik kandidato paties atsiklausti... O atsiklaust tegalėsiu...hmmm g.gif kokia čia arčiausia šventė nusimato g.gif A! Gi Vėlykos!!! Taigi jei iki vėlykų pakentėsi....Bet patikėk- toks visai klasikinių bruožų. Prie nieko neprikibsi....

Koki cia dieda siulai gal man tiktu
Atsakyti
Gal man turit koki dieda, dideliu reikalavimu nekeliu, tik kad butu geras ir svelnus, atrodau normaliai, gal kas susidometu? smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Man 25 metai 4u.gif
Atsakyti
Siūlau vyruką iš Kauno. Vienos firmos direktorius. Bapkių manau turi, mergų irgi, tačiau ieško vienintelės. Jam 35m. Gal ką sudomino?
Atsakyti
QUOTE(rrrxxx @ 2005 03 02, 14:10)
Siūlau vyruką iš Kauno. Vienos firmos direktorius. Bapkių manau turi, mergų irgi, tačiau ieško vienintelės. Jam 35m.  Gal ką sudomino?

Ieskau nebutinai turtingo
Atsakyti
rrrxxx, gal galima placiau? koks issilavinimas?

Braziles kandidatai manes nesudomino tuo, kad uzsimane manekeniu, erzina tokie vyrai, kurie BUTINAI manekeniskos isvaizdos blondines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ametista: 02 kovo 2005 - 14:16
Na ka padarysi, dedam viska, ka tik pazistam vienisa, tokie ir kandidatai, visi su trukumais ir reikalavimais. O jeigu kazkam butent tokio reiks.
Beje, nei vienos is cia iki siol rasiusiu, isskyrus viena nepazistu, tai irgi ne kas. Neaisku kas ten sedi.
O tai kuriai, pazistu (na cia jau pati zinos), tai nesiulau, nes jinai verta labai gero vyro, kol kas nesumastau nieko jai.

Toliau trys mano buve kursiokai:

Visi po 27 metus. Ypatingu reikalavimu negirdejau, na bet reiks pasiklausinet, jei kas susidomes. Visu pajamos vidutines. Seksualiniai sugebejimai - neisivaizduoju.

7. Dirba valstybiniam darbe, perspektyvus, nedidelio ugio, rudu plauku, geras, rupestingas, protingas, tik va kaip su moterim, tai nezinau, nepatyres isvis, gali but tik viena kokia turejes, o gal nekaltas ax.gif
8. Dirba irgi valstybiniam, aukstas, lieknokas, blondinas, megsta pasneket, turi humoro jausma.
9. Istikimas, ramus, vidutiniu pajamu, tamsiu plauku. Vidutinio kuno sudejimo.

Veliau bus dar.

Atsakyti
smile.gif smile.gif Ar mano? Magistras..Gal kam patikciau nesu kvaila, tik paprasta panele, nesu isranki, tiktu koks paprastas vyrukas, kad tik geras butu...Esu auksta, liekna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievalota @ 2005 03 02, 14:03)
Kestas ir Laimis
Soviau ir pataikiau? wink.gif

Be sansu tokiom visazinem pataikyt. biggrin.gif biggrin.gif Nors..... viena nukalei, kito ne tongue.gif . Bet as viesai iki pletku lygelio nenusileisiu, cia kandidatai kam reikia, o ne paspeliojimui.
Atsakyti