Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

7,8,9 man visai atrodo dėmesio verti. tas iš kauno, tai jaučiu irgi manekenių ieško?
Atsakyti
Mano siūlomas kandidatas, baigęs technikumą. Gerai raukia apie kompus. Jis yra mano šefas. Sedžiu vienam kabinete. Domisi pažintim, važinėja su BMW. Turi garbanotus plaukus, maždaug 1,70 ūgio. Kartais augina ūsus. Na jei kas dar domina klauskit, bandysim "iškišt" savo bosą.
Atsakyti
Ar mano? Magistras..Gal kam patikciau nesu kvaila, tik paprasta panele, nesu isranki, tiktu koks paprastas vyrukas, kad tik geras butu...Esu auksta, liekna

Zbitka duodi vaizdu, aisku ne tavo issilavinimas mane domina, o diedo kur rrrxxx siulo biggrin.gif Zbitka, as vyru ieskau ne moteru...
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2005 03 02, 14:14)
rrrxxx, gal galima placiau? koks issilavinimas?

Braziles kandidatai manes nesudomino tuo, kad uzsimane manekeniu, erzina tokie vyrai, kurie BUTINAI manekeniskos isvaizdos blondines.

Nesinervuokit moterys. Kas grazu, tas grazu visiems.
Bus tu vyru, be tokiu reikalavimu, gal kam tiks.

Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 03 02, 14:16)
Na ka padarysi, dedam viska, ka tik pazistam vienisa, tokie ir kandidatai, visi su trukumais ir reikalavimais.  O jeigu kazkam butent tokio reiks.
Beje, nei vienos is cia iki siol rasiusiu, isskyrus viena nepazistu, tai irgi ne kas. Neaisku kas ten sedi.
O tai kuriai, pazistu (na cia jau pati zinos), tai nesiulau, nes jinai verta labai gero vyro, kol kas nesumastau nieko jai.

Toliau trys mano buve kursiokai:

Visi po 27 metus. Ypatingu reikalavimu negirdejau, na bet reiks pasiklausinet, jei kas susidomes. Visu pajamos vidutines. Seksualiniai sugebejimai - neisivaizduoju.

7. Dirba valstybiniam darbe, perspektyvus, nedidelio ugio, rudu plauku, geras, rupestingas, protingas, tik va kaip su moterim, tai nezinau, nepatyres isvis, gali but tik viena kokia turejes, o gal nekaltas ax.gif
8. Dirba irgi valstybiniam, aukstas, lieknokas, blondinas, megsta pasneket, turi humoro jausma.
9. Istikimas, ramus, vidutiniu pajamu, tamsiu plauku. Vidutinio kuno sudejimo.

Veliau bus dar.

Man patiko visi kandidatai, kaip tas trecias atrodo visai nieko, man tiktu ramus ir letas. Ar turi ju koordinates
Atsakyti
rrrxxxx, hmmmm technikumas cia ne issilavinimas... biggrin.gif Nea...
Atsakyti
Išsilavinimo gal ir neturi, tokio kokio norėtųsi, bet bapkių tai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 03 02, 14:22)
Man patiko visi kandidatai, kaip tas trecias atrodo visai nieko, man tiktu ramus ir letas. Ar turi ju koordinates

Aisku, kad turiu. Galiu nusiusti tavo fotke arba pabandyti suvesti aklam pasimatymui. Pagalvosiu kaip cia padaryti, aisku turesi savo info atsiust.
Atsakyti
Hobo nutilo apie mano reikalus... Būsiu neįtikus jos skvarbiai akiai turbūt ir vėl teks ieškot smile.gif
Atsakyti
alvyda nenutylau, skambinau bratkiui, sakė, kad niekaip iki darbovietes nenuvaziavo, bet čia dzin, nes jeigu ka pas ji ir namie yra internetas. tai po darbo paziures, bet tada tik rytoj informuosiu kaip, nes pas mane namie nėr interneto cry.gif
Atsakyti
Babkes man nerupi... Man rupi kad su diedu padiskutuot butu galima...
Atsakyti
Xexe smile.gif mumi labai lauks smile.gif
Atsakyti