Įkraunama...
Įkraunama...

TAKTIKA pykstantis su vyru

Kai pykstatės su savo antrąja puse,kokios laikotės taktikos?Puolate?Ginatės?Paleidžiate į darbą svarų ginklą,kuris gasdina vyrus - ašaras? Rėkiat O gal ignoruojate ir tyčia tylite?
Na ir,kokia taktika jums atrodo veiksmingiausia?
Aš tai dažniausiai paleidžiu gerklę... wub.gif kartais net suisterikuoju...nemoku civilizuotai pyktis... rolleyes.gif Man kažkodėl atrodo,kad jei eilinį kartą nutylėsiu,jis visai ant galvos užsilips.Nors gal reiktų ir patylėt... g.gif nes jei tyliu ir nesiveliu į barnį ,po to jis jaučiasi bjauriai rolleyes.gif
Pvz,viena mano draugė ignoruoja vyro bandymus bartis :ji tiesiog nieko jam neatsako,kartais burbteli kokią pašaipią repliką.O vyrelis burbuliuoja kaip užviręs arbatinukas.Ji tyli,užsiima kažkuom,nereaguoja. Po kiek laiko vyrui pasidaro GĖDA.Baigias tuom,kad jis visada atsiprašo.
Kita draugė irgi nesileidžia į barnius ,nors vyras ir gerokai stūgauja bicycle.gif na,su keiksmais ir pan,bando ją įžeist.O ji nieko jam į tai - tipo,nenoriu nusileist iki jo lygio,todėl nesikeiksiu ir neplyšosiu,man gaila žalot savo nervus tongue.gif
O jūs kaip?
Atsakyti
Žinau, kad mano taktika netikusi - tylėjimas. Aišku perimta iš mamos, tik aš ne tokia ištverminga - sugebu tik porą dienų patylėti ir tai ne mirtinai. Suprantu, kad taip yra blogai, nes iš kur gi vyrui sužinoti, ko dabar paėmiau ir užpykau. O kitaip negaliu - jaučiu, kad kaip užsiūta būtų. Rėkti nemoku, gal būtų lengviau
Atsakyti
tokių kaip didžiulių barnių iki lėkščių daužymo niekada nebuvo biggrin.gif taktikos kaip ir neturiu, būtų gerai išgirsti kitų nuomonę. ašaros nepadeda cry.gif gal per dažnai verkiu g.gif kai tyliu ir nieko nesakau, o lai jis putojasi - irgi negerai, nes tada tyla patampa abipusė ir užtrunka apie 3 paras doh.gif
Atsakyti
Iš pradžių aš ignoruoju, nors aiškiai jaučiu, kad vyras "ant konflikto raunasi" biggrin.gif Jei jau konfliktas kyla, tai tada pribaiginėju "logiškais argumentais" smile.gif Kaip jis man sako, ką tau bepasakytum, tu viską taip išversi ir taip ramiai pasakysi, kad aš lieku kaltas, kaltas ir dar kartą kaltas. Konflikto metu pas mane vyrauja žodžiai "aš žinau, kad tu dabar taip ir taip pasakysi, bet aš tau sakau..ir tu gali tuščiai nekalbėti, man neįdomu, žinau viską iš anksto" biggrin.gif Arba, jei mano nuotaika itin gera, tai aš laidau kandžias replikas, sąmojus-jumoriukus man vienai suprantamus, kad juos girdėdamas vyras pasiunta biggrin.gif
Na, jei jau barnis įsisiūbuoja, tai paleidžiu gerklę..viską išrėkiu ką manau, bet nesikeikiu, nežeminu ir nepravardžiuoju. Man tai yra tekę daryti tik 2 kartus gyvenime, todėl aš žinau kaip po to šlykščiai jaučiausi ir sakiau, kad taip nebesielgsiu..iki vyro lygio nenusileisiu biggrin.gif
Atsakyti
mano pykimas ziauriai panasus i Rasmos, tik as galiu laaabai ilgai tyleti po visko...ir tyliu tol, kol vyras nebeiskencia, prisipazysta kaltas ir eina taikytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 11:35)
Iš pradžių aš ignoruoju, nors aiškiai jaučiu, kad vyras "ant konflikto raunasi" biggrin.gif Jei jau konfliktas kyla, tai tada pribaiginėju "logiškais argumentais" smile.gif Kaip jis man sako, ką tau bepasakytum, tu viską taip išversi ir taip ramiai pasakysi, kad aš lieku kaltas, kaltas ir dar kartą kaltas. Konflikto metu pas mane vyrauja žodžiai "aš žinau, kad tu dabar taip ir taip pasakysi, bet aš tau sakau..ir tu gali tuščiai nekalbėti, man neįdomu, žinau viską iš anksto" biggrin.gif Arba, jei mano nuotaika itin gera, tai aš laidau kandžias replikas, sąmojus-jumoriukus man vienai suprantamus, kad juos girdėdamas vyras pasiunta biggrin.gif
Na, jei jau barnis įsisiūbuoja, tai paleidžiu gerklę..viską išrėkiu ką manau, bet nesikeikiu, nežeminu ir nepravardžiuoju. Man tai yra tekę daryti tik 2 kartus gyvenime,  todėl aš žinau kaip po to šlykščiai jaučiausi ir sakiau, kad taip nebesielgsiu..iki vyro lygio nenusileisiu biggrin.gif

Aš irgi ignoruoju sąvajį, nes jis yra tikras degtukas. Jeigu jam replikuojant dar ir aš pradėčiau laidyti replikas, tai įtariu, kad namuose pradėtų lėkštės dūžti. Bet va kai jis jau nusiramina ir pradeda gailėtis, tada aš išsakau savo nuomonę, irgi su pagrįstais faktais ir logiškomis išvadomis.
Atsakyti
Kai kazkas nepatinka sakau tiesiai-sviesiai, o kaip jam nepatinka mano "tiesiai-sviesiai" issakyti zodziai tada jis ginasi, nu o tada.....galiu visa diena vaiksciuoti ir kandzias replikos mesti tongue.gif
Zinau, akd negerai elgiuosi taip darydama, nu bet kitaip nesigauna doh.gif nors paskutinis musu "barniukas" biski kitoks buvo nei visada. Issakaiu kas nepatinka ir uzsiciaupiua iki dabar blink.gif nors jis ir bando taisyti situacija, bet negirdejau zodzio "atsiprasau" schmoll.gif
Atsakyti
Mes kai jau po barnio apsiraminę pakalbam,tai jisai man visad sako :,,nu taip,aš be reikalo taip,bet žinai,tu būk gera,kitą kart neerzink manęs (tipo nieko nesakyk atgal rolleyes.gif ) ,nes jei tu patylėtum,tai ir aš neužsidegčiau šitaip...
beje,dar mano močiutė sakydavo,kad su vyru reikia kuo mažiau veltis į ginčus,geriau patylėt ir padaryt savaip tongue.gif .beje,pastebėjau,kad jei per barnį nutyliu,jam po to taaaaip gaila manęs pasidaro biggrin.gif tai visada atsiprašo wub.gif o jei nenusileidžiu ir varau savo - dažniausiai atsiprašymo ar atgailos nesulaukiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 11:35)
Na, jei jau barnis įsisiūbuoja, tai paleidžiu gerklę..viską išrėkiu ką manau, bet nesikeikiu, nežeminu ir nepravardžiuoju. Man tai yra tekę daryti tik 2 kartus gyvenime,  todėl aš žinau kaip po to šlykščiai jaučiausi ir sakiau, kad taip nebesielgsiu..iki vyro lygio nenusileisiu biggrin.gif

Vsiškai taip pat, na gal tik niekad gerklės nepaleidžiu...Dažniausi tiesiog traukiu per dantį ir tiek. Ramiai tyliai, ale įkyriai kaip uodas tongue.gif Tylėt kaip ir rėkaut nemoku... Bandau visokiais argumentais ir faktais uždubasint...
Atsakyti
nu skaitau, galvoju pasisemsiu kokių idėjų. bet visur pas visas vyrai ant galo atsiprašinėja blink.gif ar jie iš tiesų kalti? ar jūs iki to privedat kad jie pasijaustų kalti? g.gif
va kai aš patyliu, tai tik 3 paros vakare pradedam kalbėti, išsiaiškinam kodėl tylėjom ir visada aš būnu kalta, kad užtempiau iki 3 parų. vadinasi tylėjimas ne man schmoll.gif
kandžių replikų nemoku laidyti kaip ir per dantį traukti, nes tada būnu sumalta į miltus. kas man belieka g.gif tylėti doh.gif
Atsakyti
nu negaleciau as 3 paras tylet. Is kur tokia kantrybe? As jau po 15 minuciu einu pas vyra ir pabandau jam isaiskint kad jis pats del visko kaltas ir nerikia daugiau mums pyktis. Aisku kartais tokie"susitaikymai" vel virsta barniu. Bet jauciuosi labai blogai kai bunam susipyke ir visaip stengiuosi susitaikyt, nors ir zinau kad jis neteisus.
Atsakyti
QUOTE(verdana @ 2005 03 02, 13:36)
nu negaleciau as 3 paras tylet. Is kur tokia kantrybe?

cia jau vadinasi principo reikalas istyleti. dar gal ir galeciau ilgiau, bet tada jau vyras nebeiskencia. o man tos 3 tylejimo paros labai juokingos: neziuriu vyrui i akis, is vis i ji beziuriu, nes zinau kad jei paziuresiu - pradesiu zvengti. tai ir vaikstau mol supykus. bet kaip gera kai namie tylaaaaa thumbup.gif
Atsakyti