Įkraunama...
Įkraunama...

TAKTIKA pykstantis su vyru

QUOTE(mei @ 2009 10 22, 12:05)
nu vaaa, ir as taip noooriuuuuuu  cry.gif  cry.gif

oi nejuokink biggrin.gif
tai pakalbek su savuoju..sakyk tu taip manes nestumdyk jei man uzplaukia meiles debeselis ax.gif ..ir pati jei matai kad zmogus uzsiemes rimtai-maziau lysk ax.gif
nu netikiu kad jis taip i tavo pakibinimus reaguoja visada... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(courtney @ 2009 10 20, 22:43)
Pabambu. Mirkteliu iš padilbų. Pabučiuoju  smile.gif Tik priklausomai nuo barnio rimtumo skiriasi laiko tarpai tarp šių etapų  ax.gif

as ir bambu, arba nesneku kokias 15min. poto jau vel aiskinames. bet niekada nerekiam, kazkaip ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 22, 09:46)
nu maniski nors per direktoriu posedi pakibink,jis visada atsakys kazkaip..kad ir antakio pakelimu daug sakanciai  bigsmile.gif nu bet cia pavyzdys,niekas nekibina per svarbius momentus  biggrin.gif
siaip as ir tokia "atzagarka"  ax.gif jei jau uzsiemusi kazkuom,tai nelysk buk geras,nes ir stumtelsiu,ir pasiusiu toliau...  bigsmile.gif

Nu per direktoriu posedi nebandziau, bet tiesa pasakius ir nebandyciau, nes paciai butu labai nefaina. As ne pries savo jausmu demonstravima, bet nu viskam yra ir vieta ir laikas. As linkusi nepainioti darbo su malonumais.
Nors siaip gi visko gyvenime buna - kartais pramusa ant tu jausmu, nors tu ka blush2.gif
O ir siiap skaitau, akd merginos galetu buti suprati gesnes, juk vyrukus ne visada ir tuo paciu momentu pramusa ant jausmu, kaip ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Rėkiu, rėkiu ir dar kartą rėkiu doh.gif
nieko gero iš tokios "taktikos", bet kitaip aš negaliu... blush2.gif
Atsakyti
O as tyliu tyliu tyliu, o kai viskas aprimsta sedam ir normaliai pasisnekam blush2.gif

As labai greitai uzpykstu ir nesneku, galiu gan ilgai temti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai pykstamės, jis labai kelia toną ir mėgina vis nusodint mane, apsidrabstom purvais, po to aš nutylu ir nešneku tol kol jis neatsiprašo blush2.gif
Atsakyti
kol neisveda is kantrybes tol tyliu nors jis noretu kad as irgi pasnekeciau nors kiek bet jei isveda is kantrybes tada jau rekiu doh.gif o po to jauciu galeciau kokis tris dienas nesneket bet kad maniskis kita jau diena elgiasi lyg niekur nieko o tai amne veda dar labiau is kantrybes doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Nu sia tema atrodo kalbeciau ir kalbeciau. Anksciau kazkaip pykciu nebuvo dideliu. Va po vestuviu pradejo lyst galai, kad nusikalstama veikla uzsiimineja, neaisku del ko ir kam ima paslapcia kreditus ir panasiai. jei tai liecia tik ji, paburbuliuoju karts nuo karto. Bet jei ir mane... Tai jau laikykis.

Po vestuviu praejo kokie gal trys menesiai, ir prasidejo pykciai. As jau nesaukdavau, as klykdavau lotuliukas.gif Dirbdavau iki 11 vakaro, pareinu, ir prasideda. Ale apie kaimynus tada net nepagalvojau. tikriausiai nelabai rizikavo ateit pritildyt, nes patys bijojo gaut velniu prie to pacio. Skrido ir lekstes, ir pulteliai i sienas, ir stala sulauziau besiardydama. Tas klykimas ir pykimasis tik dar labiau suerzindavo, kai jis tyliai, kaip ir dera nusikaltusiam, sededavo. (Nors karta bande griebt uz gerkles ir smaugt blink.gif Gal cia tik gasdino, bet tuo atveju turiu savo tvirta nuomone: pekelsi nors karta ranka, dediesi cemodanus ir varai i visas 4 puses.)

Ziuriu mano kalbos, pykciai ir barniai nepasiekia tikslo schmoll.gif . Iskeliau ultimatuma: arba tvarkaisi, paaiskini viska, prisiduodi visas savo nuodemes kurias padarei, nes jei islys po to kai jau viskas gerai, bus dar blogiau, taisai savo klaidas ir gyvenam toliau, arba skiriames, nes nematau prasmes kai viskas vyksta slapcia ir dar apipinta didziausiu melu.

Anksciau jis gerdavo. Ir nemazai. Toks buvoo jo problemu sprendimo budas. Ilgai kentet neiskentejau. Pakako vieno vakaro, kai gryzes visas linksmas smigdamas i sriubos lekste sumurmejo kad dar nori siandien mane pamyleti. viskas. Rytojaus diena nunesiau dokumentus advokatui del skyrybu. Nors net metai nepraeje buvo, but kainave nemazai, bet kitos iseities nesugebejau rast. Jei nepavyksta kalbom, tai gal veiksmai atves zmogu i prota. Juk vis del to ne pacukas, o net 26 metai.

Matyt, matydamas kad as rimtai apsisprendziau, ir i jokias diskusijas kad viskas bus gerai, ateis laikas viska paaiskins, as nereaguoju, vyrukas uzsikodavo. Vis tiek viskas daejo iki teismo, ir dave puse metu pagalvot. O as laukiu, gal jau vyras atejo i prota. nors dabar silkinis, viska tariames, snekames atvirai, jokiu slapukavimu, ir tikiuosi pasitikejimas abipusis. Taiso savo klaidas. Pradejo mokintis, ieskosi geriau apmokamo darbo, negeria jau metai thumbup.gif Atidave jam dovanota fotoaparata uz mano fotoaparata, kur uzstates buvo, dabar laukiu gal 2 vestuviu metiniu proga atsiras ir ziedai vestuviniai ... doh.gif

Apturejom ilga ir rimta pokalbi, kad suaugo, kad nebekres nei kvailysciu, nei sunybiu, kad jis nori seima turet. Tad nors abu labai norim leliuko, del viso pikto as dar neatsiemiau pareiskimo smile.gif del viso pikto. Dar turiu laiko. Jei vyras neatlaikys doraus gyvenimo budo, ka darysi, myli nemyli, bet tikrai nesitaikstysiu su tokiais dalykais.

Ziuriu, cia truputi off topic unsure.gif , bet dekui kad isklauset mirksiukas.gif Lengviau ant dusios paliko ax.gif
Atsakyti
isklausyt tai isklausem tik man toks kalusimas iskilo o tai kodel tu uz jo isvis tekejai unsure.gif
Atsakyti
oj tie barniai barneliai...dziugu kai ju pasitaiko mazai smile.gif tik is kitos puses jie tuomet buna skaudesni,yra poru tipas, kurie per diena -n- kartu riejasi ir taip gyvena daug metu, ir net sirdziu neskauda, musu porele tai ramesnio temparamento biggrin.gif indai neduzta, kaimynai del triuksmo ir nesiskundzia biggrin.gif paprastai barnio esme priklauso nuo to kuris kaltas doh.gif jei bunu "kaltoji" tai turiu yda, tiesiog negaliu iskart pripazint kalte, lyg ir noreciau savo tiesa irodyt, bet aisku tenka nusileist, na va jei MB "kaltasis" tai jau ciumpu jauti uz ragu biggrin.gif malonu kad ir pats savo kalte supranta ir buna kaip mazas suniukas, bet...vien tuo neatsiperka, tenka tada visa likusia diena pelnytis mano demesio...gal ziaurokai skamba, bet mano norai yra tik geri, tiesiog noriu kad suprastu kaip pasielge negerai ir daugiau tai nesikartotu , juk reikia siek tiek ir pasistenkt, idet pastangu:) aisku cia rimtesniais atvejais, bet kasdiena sugebam kazkaip susisneket, o tylet....siaube...musu nekalbejimo rekordas gal puse dienos,(tuo atveju jei susipykstam telefonu) o bunant drauge negalim tylet ilgiau valandos drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai parekiu parekiu ir nustoju bigsmile.gif tada galiu dar biski pasinervuot savyje ir neteikti iniciatyvos kalbejimui, bet paskui vel viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
kartais parekiu, kartais tyliu, nuo situacijos priklauso, nors dazniausiai tai linkusi patyleti ir paskui viska ramiai issiaiskinti smile.gif
Atsakyti