Įkraunama...
Įkraunama...

TAKTIKA pykstantis su vyru

Jei jau susipykstam pirma puolu, issirekiu o paskui mirtina tyla... po kiek laiko atsiprasom.( atsipraso tas kuris kaltas) ir susitaikom
Atsakyti
Kai susipykstame buna taip: susiriejam,tyla,rekiam vienas ant kito,vel tyla,tada pasikalbam graziai be pakelto tono,susitaikome mirksiukas.gif
Atsakyti
vyro neturiu, bet kai su draugu pykdavausi paleisdavau gerkle ir visda taip budavo kad as turiu ka pasakyti o jis tik tyli lotuliukas.gif o poto pats zinojo kad jeigu "uzbrenda" tai skambina man pries ieinant pro duris ir sako TU TIK NEREK ANT MANES lotuliukas.gif tada mane juokas paima ir isvis tyliu, o jis klausai ko tyliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriausia taktika - nesipykti flirt.gif
Atsakyti
anksciau tik tyledavau o dabar puolu i akis o poto isvis nekalbu visa diena,tai jis visda pirmas taikosi blush2.gif
Atsakyti
Ziurint kuris kaltas jei as tyliu... jei jis issirekiu. Poto grazus zodeliai atsiprasymai ir susitaikom ax.gif
Atsakyti
rekiu ir ji kaltu padarau
Atsakyti
Visada tyliu, jei kalbina - nešneku ax.gif
Atsakyti
shakes, kaip reksniu negaliu pakesti bash.gif Kaip zvygaujantys parseliai biggrin.gif

man visada norisi rekianciam uzvaziuoti; vaikystej ir ankstyvoj paauglystej taip ir tvarkydavau tokius reikalus biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu geriausia taktika nesipykti thumbup.gif
Bet... taip jau būna, tai ką aš skardžiabalsė, o jis iš ramesnių tokių, tai išdedu viska pakeltu tonu, jis ramiu piktu. Tada kelionė į kitą kambarį, bet pas mus trumpam, nes arba jis neiškenčia arba aš,kartais net nelemia kuris kaltas smile.gif
Atsakyti
aga i anytos taktikas uztenka paziuret, susipyksta tai menesi nesisneka, o vyras daro ka nori biggrin.gif
va gimtadienis siandien, tai atvaziuoja pas vaikus, zmona namie palikes smile.gif
esme,kad tuo nesnekejimu ji nieko nepasiekia, jis suauges vyras ir elgesi kaip jam atrodo gerai.Nes pyksta del pvz kelniu,kurias jis apsimauna, o jai nepatinka.
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti