Jei jau susipykstam pirma puolu, issirekiu o paskui mirtina tyla... po kiek laiko atsiprasom.( atsipraso tas kuris kaltas) ir susitaikom
Kai susipykstame buna taip: susiriejam,tyla,rekiam vienas ant kito,vel tyla,tada pasikalbam graziai be pakelto tono,susitaikome
vyro neturiu, bet kai su draugu pykdavausi paleisdavau gerkle ir visda taip budavo kad as turiu ka pasakyti o jis tik tyli
o poto pats zinojo kad jeigu "uzbrenda" tai skambina man pries ieinant pro duris ir sako TU TIK NEREK ANT MANES
tada mane juokas paima ir isvis tyliu, o jis klausai ko tyliu
Geriausia taktika - nesipykti
anksciau tik tyledavau o dabar puolu i akis o poto isvis nekalbu visa diena,tai jis visda pirmas taikosi
Ziurint kuris kaltas jei as tyliu... jei jis issirekiu. Poto grazus zodeliai atsiprasymai ir susitaikom
rekiu ir ji kaltu padarau
Visada tyliu, jei kalbina - nešneku
shakes, kaip reksniu negaliu pakesti
Kaip zvygaujantys parseliai
man visada norisi rekianciam uzvaziuoti; vaikystej ir ankstyvoj paauglystej taip ir tvarkydavau tokius reikalus
man visada norisi rekianciam uzvaziuoti; vaikystej ir ankstyvoj paauglystej taip ir tvarkydavau tokius reikalus
Pritariu geriausia taktika nesipykti
Bet... taip jau būna, tai ką aš skardžiabalsė, o jis iš ramesnių tokių, tai išdedu viska pakeltu tonu, jis ramiu piktu. Tada kelionė į kitą kambarį, bet pas mus trumpam, nes arba jis neiškenčia arba aš,kartais net nelemia kuris kaltas
Bet... taip jau būna, tai ką aš skardžiabalsė, o jis iš ramesnių tokių, tai išdedu viska pakeltu tonu, jis ramiu piktu. Tada kelionė į kitą kambarį, bet pas mus trumpam, nes arba jis neiškenčia arba aš,kartais net nelemia kuris kaltas
aga i anytos taktikas uztenka paziuret, susipyksta tai menesi nesisneka, o vyras daro ka nori 
va gimtadienis siandien, tai atvaziuoja pas vaikus, zmona namie palikes
esme,kad tuo nesnekejimu ji nieko nepasiekia, jis suauges vyras ir elgesi kaip jam atrodo gerai.Nes pyksta del pvz kelniu,kurias jis apsimauna, o jai nepatinka.
va gimtadienis siandien, tai atvaziuoja pas vaikus, zmona namie palikes
esme,kad tuo nesnekejimu ji nieko nepasiekia, jis suauges vyras ir elgesi kaip jam atrodo gerai.Nes pyksta del pvz kelniu,kurias jis apsimauna, o jai nepatinka.