Pas mus kazkaip naturaliai ateina toks supratimas, kad ne kiekvienam savo tiesa irodinet reikia, o kartu ieskot kompromiso
Pati baisiai nemegstu, kai ant manes saukia, tai viskas ka galiu padaryt, stoviu ir ziuriu akim klapsedama
Jau isterikuot, tai
Jei jau daveda kaip sakoma,tada laikykis...atrodo pakankamai rami esu,bet jei jau iki to daeinu,tai reiskia buvo uz ka
Taip issirekiu,kad maniskis pergalvoja tris kartus savo gyvenima nuo pradzios iki galo ir atgal ir atsipraso uz viska ko nepadares ir padares
....nors tuo metu man visiskai vienodai ka jis sako...as islieju emocijas ir paskui galiu eiti kepti blynus
...beje nemegstu atsiprasymu ir atgailu
jei jau kazkas ivyko tai pagalvok kas ne taip,kodel ir padaryk isvadas,kad kito karto nebutu... arba ismok meluoti blyn
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 19, 17:40)
Jei jau daveda kaip sakoma,tada laikykis...atrodo pakankamai rami esu,bet jei jau iki to daeinu,tai reiskia buvo uz ka
Taip issirekiu,kad maniskis pergalvoja tris kartus savo gyvenima nuo pradzios iki galo ir atgal ir atsipraso uz viska ko nepadares ir padares
....nors tuo metu man visiskai vienodai ka jis sako...as islieju emocijas ir paskui galiu eiti kepti blynus
jei jau kazkas ivyko tai pagalvok kas ne taip,kodel ir padaryk isvadas,kad kito karto nebutu... arba ismok meluoti blyn 
Va pas mus lygiai taip pat. Ir mano elgesys pykčių metu toks pat kaip ir jūsų
Pabambu. Mirkteliu iš padilbų. Pabučiuoju
Tik priklausomai nuo barnio rimtumo skiriasi laiko tarpai tarp šių etapų
QUOTE(courtney @ 2009 10 20, 22:43)
Pabambu. Mirkteliu iš padilbų. Pabučiuoju
Tik priklausomai nuo barnio rimtumo skiriasi laiko tarpai tarp šių etapų 
haha kiek prisijuokiau iš jūsų atsakymų
aš irgi biški psichinė, tik kad atvirkščiai - nerėkiu o tyliu. Užsiraukiu dėl menkniekio ir vaidinu tokią įsižeidusią, galiu tylėti dieną ar dvi ir pirmoji niekuo gyvu nepradedu kalbėti, kantriai laukiu kol manęs atsiprašys už tai ko padarė ar nepadarė
Ir šiaip esu sunkaus būdo, mane tie visi barniai labai veikia, lieju ašaras dieną naktį, einu iš proto, noriu apkabinti prisiglausti prie savojo bet principai daro savo, laukiu kol mane pabučiuos, apkabins..
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 19, 17:40)
Pas mus panasiai, tik kad jau dabar nebeisterikuoju, neberekauju. Va, kai tik pradejom gyventi, tai jau pykciu buvo
O va del atsiprasymu tai gryna teisybe Paradoksuale parase
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 03, 23:53)
O aš tikiu, kad taip įmanoma. Dar ne 9 metus nesipykstam, bet 5 tai tikrai. Prieš tai buvo visko. Bet svarbu yra tai, kad suvokti, jog apsipykimai yra "neesmė". Žiūrėti į tai su jumoru. Pasijuokti bendrai po to. Kai aš rašiau apie tą situaciją su pusbroliu, nepaminėjau, kad mes turėjom sumąstę savotiškas jumoristines "nuobaudas" konflikto kaltininkui. Porą kartų gal ir prireikė. Sprigtai į kaktą, manrods, tai buvo. Juokinga, tačiau esmė ta, kad reikšmė teikiama ne pačiam konfliktui, o geram sugyvenimui. Iš konflikto galima pasijuokti. Svarbu nesureikšminti to, o žiūrėti į tai, kas pozityvu. Ir po to, kai susiginčijot, sakyti: o mes tik diskutavom, bet nesipykom 
nu bet tai pvz situacija: mes esam paskaitoj, idomi abiem, bet vistiek leidziam sau ir susizvalgyt ir pasimeilint, bet stai as jam kazka sakau svelniai, o jis siurksciai atstumia, nu tipo netrukdyk klausyt. tai kaip reaguot??? man tai iskart viskas sukyla. finale, palikau ji viena sedet ir klausytis, kad niekas netrukdytu
negaliu pakest tu momentiniu siurkstumu!!!!!
QUOTE(mei @ 2009 10 22, 00:58)
nu bet tai pvz situacija: mes esam paskaitoj, idomi abiem, bet vistiek leidziam sau ir susizvalgyt ir pasimeilint, bet stai as jam kazka sakau svelniai, o jis siurksciai atstumia, nu tipo netrukdyk klausyt. tai kaip reaguot??? man tai iskart viskas sukyla. finale, palikau ji viena sedet ir klausytis, kad niekas netrukdytu
Nu bet jei zmogus tikrai klausosi, jei jam tikrai idomu?
O gal jusu atveju jis nelabai nori glaustinetis kitu akivaizdoje? juk vyrukai nelabai megsta viesumoje jausmus demonstruoti. O tuo labiau auditorijoje...
QUOTE(RedLady @ 2009 10 22, 08:55)
O gal jusu atveju jis nelabai nori glaustinetis kitu akivaizdoje? juk vyrukai nelabai megsta viesumoje jausmus demonstruoti. O tuo labiau auditorijoje...
nu maniski nors per direktoriu posedi pakibink,jis visada atsakys kazkaip..kad ir antakio pakelimu daug sakanciai
siaip as ir tokia "atzagarka"
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 22, 09:46)
siaip as ir tokia "atzagarka"
Va va aš lygiai taip pat. Nu jei aš žiūriu filmą rimtai kažkokį, tai ko ten bučiuotis
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 22, 08:46)
nu maniski nors per direktoriu posedi pakibink,jis visada atsakys kazkaip..kad ir antakio pakelimu daug sakanciai
nu vaaa, ir as taip noooriuuuuuu