Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

o as tik girdziu,kada eisi sportoti,bet kg visi istirpo,o jam vistiek negerai,tipo reikia kad kietas uzpakaliukas butu ir tt,pagimdziau du vaikus o jis nori kad as modelis buciau fool.gif
Atsakyti
QUOTE(olgacka @ 2008 04 12, 12:39)
o as tik girdziu,kada eisi sportoti,bet kg visi istirpo,o jam vistiek negerai,tipo reikia kad kietas uzpakaliukas butu ir tt,pagimdziau du vaikus o jis nori kad as modelis buciau fool.gif

1.jaučiu aš asmeniškai tai pyktelčiau už tokius pasisakymus.... bash.gif
2. būtinai užsirašyčiau į sporto klubą,į grožio saloną -masažams,paskui dar į baseiną,kada tik jisai galėtų pabūti su vaikais ,-maučiau ir rūpinčiaus savim mirksiukas.gif
3. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nestumo metu priaugau 11kg. Praejo jau beveik menuo, o nukrito tik 6 kg. Pasiliko ant uzpakalio ir pilvo. Man tai baisu, o vyras sako, kad jam netrukdo ir, kad nera ko noreti du vaikus pagimdzius. Nezinau, ka pasakys dar po men, jei ir toliau rutulis busiu g.gif . O siaip tai man atrodo, kad kai myli, tai nematai tokiu dalyku kaip didelis pilvas ir tt.
Atsakyti
Nors, kaip aš sakau, kad likę 3,5 kg kabo būtent ant pilvo, maniškiui jie netrukdo schmoll.gif Giria mane, kad labai gražiai atrodau, vis daugiau sulaukiu dėmesio ir komplimentų ir apskritai nesame linkę sureikšminti tokių dalykų smile.gif Tiesiog po savaitės išsiruošus į miestą apsirengiau ikinėštukinius drabužius ir jis manęs paklausė - o tai tu čia gimdei, ar ne? mastau.gif biggrin.gif Žodžiu, džiaugiuosi, kad tikrai neblogai atrodau ir jau nukrito beveik visas svoris, o toms, kurios graužiasi dėl kelių kg, patariu nesinervinti - ne tai svarbiausia smile.gif

Na, čia ne vyras, atleisk, bet kažkoks nesusipratimas doh.gif

QUOTE(Speige @ 2008 04 12, 18:17)
Nestumo metu priaugau 11kg. Praejo jau beveik menuo, o nukrito tik 6 kg. Pasiliko ant uzpakalio ir pilvo. Man tai baisu, o vyras sako, kad jam  netrukdo ir, kad nera ko noreti du vaikus pagimdzius. Nezinau, ka pasakys  dar po men, jei ir toliau rutulis busiu  g.gif . O siaip tai man atrodo, kad kai myli, tai nematai tokiu dalyku kaip didelis pilvas ir tt.

Taigi, ir aš taip manau smile.gif
Bet kita vertus, lengva man kalbėti, kai jau beveik po savaitės atgavau buvusias formas...
Atsakyti
QUOTE(olgacka @ 2008 04 12, 13:39)

Niu cia tai virsune - nepyk, doh.gif doh.gif doh.gif bet vyras tikrai ne toks turetu buti moteriai, kuri du vaikucius pagimde... schmoll.gif Gal jis pats atrodo kaip modelis..... g.gif
Atsakyti
Mano vyras nieko nesako,o del papuliu,sako kokie yra tokie gerai.
Atsakyti

nu tikrai ne toks vyras turi buti,kad taip sakytu. schmoll.gif Man vyras nieko nesako. As per niestuma priaugau 7 kg
Atsakyti
sveikos mamytes, man pradejus maitinti krutimi , krutine pasidare tikra ta zodzio prasme silikonine , tarsi po operacijos...maniskis atsidziaugti negali, bet man ne iki malonumo, jei kas 3-4 valandaas per para pientraukio nepanaudosiu tai tokie krutines skausmai apima, kad nors sienom ropok:))))
jau nebe nestuke.gif
Atsakyti
O as pagimdziusi tarsi sparnus igavau biggrin.gif Jegu - apstu, nors praejo tik dvi savaites - is priaugtu 13kg, liko 3kg, bet visi aplinkiniai tvirtina, kad ju nesimato thumbup.gif Itariu visi trys kg i krutine suejo doh.gif Vyrui visada patikau - ir nescia as jam pati graziausia buvau, nors pati negalejau ziuret i save g.gif Aciu jam uz palaikyma
Atsakyti
QUOTE(latyte @ 2008 06 08, 00:04)
O as pagimdziusi tarsi sparnus igavau  biggrin.gif  Jegu - apstu, nors praejo tik dvi savaites - is priaugtu 13kg, liko 3kg, bet visi aplinkiniai tvirtina, kad ju nesimato  thumbup.gif  Itariu visi trys kg i krutine suejo  doh.gif  Vyrui visada patikau - ir nescia as jam pati graziausia buvau, nors pati negalejau ziuret i save  g.gif Aciu jam uz palaikyma

labai gerai kad vyras taip palaike,mane irgi palaike nors per niestuma labai mazai priaugau svorio,as jam ir niescia ir daba labai patinku.
Atsakyti
Žinau atveji kai vyras paliko žmona, todėl kad ji po gimdymo pastorejo. Moteris pagimdė dvynukus, o po triju menesiu jis ją paliko. As buvau pakraupusi.
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2008 06 09, 17:08)
Žinau atveji kai vyras paliko žmona, todėl kad ji po gimdymo pastorejo. Moteris pagimdė dvynukus, o po triju menesiu jis ją paliko. As buvau pakraupusi.

Siaubas doh.gif Bet gal tas pastorėjimas tik buvo priežastis palikti, jei myli žmogų, mylėsi ir kūdesnį, ir storesnį. Juk dvynukus padovanojo 4u.gif

Man po gimdymo, ir taip nemaža krūtinė dar didesnė tapo blush2.gif Bet vyrui labai patinka, sako puiki ir graži. Dar likę+- 2 kg. Buvo jau nukritę kaip ir viskas, bet maitinant savo pieneliu apetitas labai geraas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 09 birželio 2008 - 14:27