Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

Kai buvau nėštukė, tai sakė, kad labai graži, o dabar kai pazyziu, kad man dar reikia kelis kg numest, tai su manim pabėgiot išeina ir pataria nevalgyt vakarais šokoladų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluteok @ 2008 03 26, 17:00)
Kai buvau nėštukė, tai sakė, kad labai graži, o dabar kai pazyziu, kad man dar reikia kelis kg numest, tai su manim pabėgiot išeina ir pataria nevalgyt vakarais šokoladų lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
man tai jokios reakcijos neparode, ta prasme jokiu komentaru kad blogai atrodau ir panasiai. Man liko 6kg po vaikucio, nes priaugus buvau 25. bet kad neleistu sokoladu valgyt vakare tai niekad to nebuvo, dar pats ir nuperka, kai sakau kad nevalgysiu picos bare,o salotas, tai vis tiek nuperka pica, apie sportavima pasake kad gali eit sportuot bet tik del to kad prasiblaskytum, o kad sukustum ner reikalo.. siaip labai tolerantiskai i mane ziurejo ir ziuri. bet as asmeniskai galvoju, kad turejau as jam nepatikt po gimdymo, nes tikrai labai blogai atrodziau... itariu kad taip ir buvo smile.gif tik as to niekad nesuzinosiu smile.gif
Atsakyti
Mes ir truputi sustorejom smile.gif bet vyras nieko blogo nesako, pakibina tik uz soniuku, pasijuokiam abu ir tiek. As ir pati ne pries gryzti i pradine busena, manau reikia siek tiek pastangu ir viskas susitvarkys smile.gif Vyra turbut ir renkames toki, kuris suprastu ir uzjaustu ir varge ir dziaugsme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 03 28, 20:53)
Mes ir truputi sustorejom smile.gif bet vyras nieko blogo nesako, pakibina tik uz soniuku, pasijuokiam abu ir tiek. As ir pati ne pries gryzti i pradine busena, manau reikia siek tiek pastangu ir viskas susitvarkys smile.gif Vyra turbut ir renkames toki, kuris suprastu ir uzjaustu ir varge ir dziaugsme smile.gif

Kaip as jums pavydziu kad turit tokius supratingus vyrus blush2.gif
Maniskis bamba kad as stora nors po gimdymo liko 8 kg kuriu niekaip negaliu atsikratyt ( ugis 1.70, svoris 76 kg), sakytum prilipe laikosi ir niekaip nesiseka ju numest Kad pasiekciau pries gimdyma buvusi svori doh.gif
Man irgi atrode, kad issirinkau toki kuris supras ir varge ir dziaugsme, o pasirodo kad galbut klydau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2008 03 28, 22:11)
Kaip as jums pavydziu kad turit tokius supratingus vyrus  blush2.gif
Maniskis bamba kad as stora nors po gimdymo liko 8 kg kuriu niekaip negaliu atsikratyt ( ugis 1.70, svoris 76 kg), sakytum prilipe laikosi ir niekaip nesiseka ju numest Kad pasiekciau pries gimdyma buvusi svori  doh.gif
Man irgi atrode, kad issirinkau toki kuris supras ir varge ir dziaugsme, o pasirodo kad galbut klydau  g.gif

Buk gerute, taip negalvok smile.gif Galbut tavo +8-iuose kilogramuose jis mato tai, kad laaabai pasikeite jo gyvenimas, dabar ne jis vienas pats mieliausias, yra ir vaikiukas, gal jam "svieciasi", kad jei tu busi tokia kaip seniau, tai ir gyvenimas bus toks kaip seniau smile.gif Manai kitu vyrai negalvoja kad zmonos storos? as manau kad pagalvoja kai kurie, tik garsiai nesako turbut..o taviskis sako, nu bent zinai kad nemeluoja, o sako tai, ka galvoja. Kaip mano viena drauge sako " viskas atsistato per 5 metus"...tai kiek laiko tu dar turi? smile.gif
Atsakyti
Na as per pirma nestuma priaugau apie 18 kg ir labai jau daug striju atsirado, bet kg numeciau er mazdaug tris menesius...... Pilvuko beveik nebeliko siek tiek pasportavus ir ginekologe vis sakydavi, kad pilvo raumenukai, kaip pas negimdziusia blush2.gif Deja striju atsikratyti nepavyko, tik siek tiek sumazinti....

Nas su vyru kai susipazinau jau buvau gimdziusi, taigi jei kas ir isgazdins ji tai tik nukares pilvukas iskart po gimdymo ir priaugti kilogramai... Dabar jau turiu 13+, bet tikiuosi, kad po gimdymo je pasiduos smile.gif agl ne taip lengvai kaip pirma karta, bet nuleisti ranku nesiruosiu....

Siaip kai dabar pasakau, jog esu stora ir priaugau, tai jis tik juokiasi ir sako "tu nestora, o nescia blush2.gif " ir paguodzia, kad nereikalingu kilogramu atsikratysiu po gimdymo.....

Bijau, kad bus sunku, nes amzius savo daro, bet tikiuosi iveikti tai.....
Beje mamytes, gal pasidalinkt patirtimi, kaip galima panaikinti strijas???? Labai jau jos mane kankina..... doh.gif

Atsakyti
as irgi turiu virssvori bet nedaug 5kg ugis182cm o sveriu 83kg ir kai vyrui pasakau kad stora ir netelpu i senas kelnes tai jis tik numuoja ranka ir sako kad naujas nupirks smile.gif
o per nestuma buvau priaugus apie 28kg bet greitai numeciau tai tas likutis nelabai pasiduoda bet vyrui patinka sako yra kur ignibti o tai pries nestuma buvai kaulu rinkinis 4u.gif

o stiriju gali tik apmazinti bet nepanaikint as tai sumazinau ir dabar visai beveik nematyt su kremuku nuo striju ir ir temalu pigmentui naikinti bet dabar firmos nezinau, zinau kad rusu gamybos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žana B: 29 kovo 2008 - 08:38
mano vyriskis santuriai tyli biggrin.gif aisku, jeigu kliutu kas nors, graziai pasakytu. na, po gimdymo man liko kokie 3kg, bent jau man jie ziauriai matosi blink.gif , o vyras kaip vyras, mato savo moteri- tokia, kokia ji yra, ir tiek ax.gif
Atsakyti
dažniausi žodžiai kuriuos sulaukiu iš savo vyro, tai " nu ir didelis tavo pilvas" blink.gif
Atsakyti
As pastoviai zyziu kad niekur nesirodysiu be drabuziu,nes labai daug striju liko.tai tik numoja ranka ir sako kad kam nepatinka tegul neziuri,juk jos ne nuo nesvietisko storejimo o nuo nestumu(na aisku ir geru porciju maisto per nestuma ax.gif )man svoris dabar jau patinka,nes pries nestuma buvau per kuda blush2.gif ugis 1.70cm o svoris 65kg.na jai pavyktu atsikratyti gelbejimosi rato butu visai fantastiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 04 05, 13:55)
As pastoviai zyziu kad niekur nesirodysiu be drabuziu,nes labai daug striju liko.tai tik numoja ranka ir sako kad kam nepatinka tegul neziuri,juk jos ne nuo nesvietisko storejimo o nuo nestumu(na aisku ir geru porciju maisto per nestuma ax.gif )man svoris dabar jau patinka,nes pries nestuma buvau per kuda blush2.gif ugis 1.70cm o svoris 65kg.na jai pavyktu atsikratyti gelbejimosi rato butu visai fantastiska thumbup.gif

Taigi leliukui dar tik 5 menesiukai - tas ratas tikrai dar nukris... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti