Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

4kg kg,tai cia nulis blink.gif palyginus su 8kg,nera nei jaudintis ko del tiek irnesakyk.gif net nesimato tikriausiai.duok tam vyrui per ausi hihihi.gif uz kritika.
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 12:44)
Po gimdymo vienaip ar kitaip pasikeicia moters kuno formos,vienos pastambeja kitos atvirksciai - suliekneja,taigi mielosios papasakokite kaip i tai reagavo jusu vyras,ar teko isgirsti uzgauliu zodziu ar komplimentu  mirksiukas.gif

niekaip įpatingai to nesureikšmino, nors kabančių kilų liko gan daug unsure.gif , matyt, tiki, kad ne viskas prarasta bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nors as dar nestuke.gif kuri laika busiu, bet dabartines mano formos vyrui daug labiau patinka thumbup.gif anksciau is sawes reikalaudavau labai daug figuros atzwelgiu, o wyras vis zyzdavo kad kaulai ir skura..bet manau ne taip jau jam ir trugde ta mano figura.. biggrin.gif del sito mes niekad nesutarem schmoll.gif todel manau ir po gimdymo nekils lb dideliu problemu del papildomu kg, bent jau is jo puses..bet va didziausias budelis manau esu pati sau as g.gif pirmiausia turiu patikti sau, o tik td idomi kitu nuomone.. guodziu sawe tuo kad per nestuma priaugau tik 10kg, tai nebus sunku susigraziti figura.. verysad.gif
Atsakyti
reakcija buvo normali gal buvo jau priprates vyras matyti mzne didziule bet dabar kai nukrito visas svoris tai sake a girdi pradek valgyti nes nebera kur atsirenti vieni kaulai lotuliukas.gif
Atsakyti
nors sveriu nei labai daug,nei labai mazai 66kg, o ugis 167cm bet vyras sako,kad galeciau buti ir kudesne verysad.gif bet kadangi jau ir jis pats ne manekenas,tai as ji greit padedu i vieta biggrin.gif man dare cezario operacija ir per nestuma ant mano buvusio grazaus pilvuko pasidare strijos,tai dabar tas pilvukas liko truputi nukares verysad.gif tai mano diziausia problema verysad.gif o gal su tom srijom dar kas turit problemu ir kaip su jomis kovot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 08 01, 09:23)
nors sveriu nei labai daug,nei labai mazai 66kg, o ugis 167cm bet vyras sako,kad galeciau buti ir kudesne verysad.gif bet kadangi jau ir jis pats ne manekenas,tai as ji greit padedu i vieta biggrin.gif man dare cezario operacija ir per nestuma ant mano buvusio grazaus pilvuko pasidare strijos,tai dabar tas pilvukas liko truputi nukares verysad.gif tai mano diziausia problema verysad.gif o gal su tom srijom dar kas turit problemu ir kaip su jomis kovot? g.gif

Turiu ir as tu "graziuju" randeliu... Nieko jiems nepadarysi - nebent plastines operacijos pagalba... doh.gif
Atsakyti
Nors po dviejų nėštumų pasikeičiau ne į gerąją pusę, bet iš MB jokios kritikos nesulaukiu - sako, kad aš jam graži tokia, kokia esu ax.gif O kai man užeina "aš stora kaip karvė ir niekur neisiu" periodas, tai sako, kad užtat turim du nuostabius vaikus wub.gif Jų nepakeis niekas, o kūną pakeist galėsiu, kai tik turėsiu tam laiko ir noro smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano vyras skundziasi, kad po gimdymo sukudau ir jam tai labai nepatinka schmoll.gif jam reiketu, kad priaugciau bent 10 kg. doh.gif
Atsakyti
pasunkėjau kokia tona biggrin.gif vyras mane palaiko smile.gif sunkaiu čia mna o ne jam smile.gif
Atsakyti
man vyras ispradziu vis imdavo uz pilvo ir klausdavo "kas cia?" kai karta pratrukau ant jo tai po to karto girdziu tik grazius zodzius. jam tai buvo juokai, o man lb baisus zodziai verysad.gif dziaugiusi, kad pasakiau, jog tai mane skaudina, nes nuo tos akimirkos girdziu tik gera ir dekojimus uz svajones ispildyma- sunu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 08 22, 22:22)
pasunkėjau kokia tona  biggrin.gif  vyras mane palaiko  smile.gif  sunkaiu čia mna o ne jam  smile.gif

as manau, kad jei myli tai myli ne del isvaizdos. juk vesdamas jau zinojo, kad ateityje matys sena biggrin.gif tad tie keli kg jei labai noresim tikrai isnyks ir nebetrukdys mums pacioms thumbup.gif
Atsakyti
ojoj oj..idomu kaip man bus su svoriu po gimdymo..
Atsakyti
neisivaizduoju kaip vyras po gimdymo dar gali reikalauti buti kaip pries gimdyma???? Juk vaikeli planuoja abu ir abu zino kokie pasikeitimai laukia.....ir apskritai tie vyrai yra tikri kiaules kaikuriais atvejais...... patys tik alu maukti ir telika ziureti temoka......kaip galima palikti moteri kuri tau pagimde kudikeli vien del to kad per nestuma priaugo svorio ir per menesi jo nenumete? schmoll.gif jei mano vyras man papriekaistautu as jam tikrai atkirsciau dvigubai....

as manau kad svarbiausia yra ta nauja gyvybe....pirmiausia kudikelius paauginkim o po to jau galima kritiskiau ir i pilvukus uzpakaliukus ir visokius nukarimus paziuret.....abejoju ar depresuojanti del svorio mama sugebes normaliai skriti meiles vaikeliui....Taigi mamytes dziaukites savo kudikeliais o kilogramai kurie nenukrito per gimdyma tikrai nukris kai tik pacios to noresite ir pasistengsite...tik stenkites del saves o ne del savanaudziu vyru repliku.... 4u.gif

P.S. na tikiuosi supratot mane ax.gif
Atsakyti