QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 11 15, 14:58)
Oj prisijuokiau skaitydama, kokie visų vyrai geri.
Myli ir tyli. Ar esat tikros, kad vyrai tai sako nuoširdžiai? Ar praeinant gražesnei merginai pro šoną žvilgsniu nepalydi ir nepagalvoja, "ech kokia figūra" ? Manau, kad esam pakankamai protingos, beje, kaip ir vyrai, kurie puikiai žino, ką turi sakyti savo žmonoms, juolab, ką tik pagimdžiusioms.
Pati moteris puikiausiai mato, kokia figūra patampa po gimdymo ir mato, kas joje gerai ar negerai. Kuo čia dėta vyrų nuomonė? Ar Jūs dėl vyrų savo gyvenat? Jei jau jiems patinkat sudžiuvusi ar papilnėjusi, tai ir sau patinkat?
Man mano vyro nuomonė - ne rodiklis. Taip, noriu jam būti graži, bet kartais jis gali man iki negalėjimo aiškinti, kad turi būti taip, o man atrodys gražu kitaip. Ir aš norėsiu būti graži pagal save, o ne pagal jį, jei mūsų nuomonės tuo klausimu išsiskirs.
as pati tokias merginas nuziuriu ir dar MB parodau..as akis irgi turiu

o vyro nuomone kiekvienai moteriai yra ypatingai svarbi..nes pasakes bloga zodi(nesvarbu, kad tai tiesa)..gali visam laikui uzmusti seksualine moters potencija..geriau graziuoju skatinti, nei zodziais uzgauti..
QUOTE(brukniukas @ 2007 11 15, 18:20)
Siaip as cia gal dar truputi ne i tema, nes dar negimdziau (dabar tik planuojam leliuka), bet pati per pastaruosiu metus kazkaip priaugau 20kg... tiesiog nustojau dirbti, pradejau mokytis ir tapau namu seimininke.. Mano visas grazus siluetas jau isgaravo pro langus. Tad net bijau pagalvoti, kas bus po gimdymo.
Mano vyras niekada net neuzsimina nieko apie mano svori, ir kai as jo klausiu tukstantini karta - ar as labai stora? Jis visada pasako, kad baik tu nusisneketi, visai ne... Bet jauciu, kad nelabai nuosirdziai tai sako, ir kad tikrai noretu, kad vel grisciau prie savo buvusiu dydziu... O be to ir pati pradejau kompleksuoti savo kuno, tad ir MB pastebi, kad nebesu tokia atsipalaidavusi prie jo, kaip anksciau. Beje, as ji suprantu - nes pati nenoreciau irgi, kad jis priaugtu 20kg lasiniu.
na jei taip viska supranti ir pati kalta kad prisiauginai tuos kg..ir dar tie kg gadina seksualini jusu gyvenima gal vertetu daryti isvadas ir imtis priemoniu..

is sono labai keistai skamba komentaras...jei yra blogai ir jautiesa nepatenkinta savimi reikia kazka daryti
QUOTE(Vanileee @ 2007 12 11, 17:29)
na manasis tai labai dziaugias mano formom..sako

sumoteriskejai..po gimdymo 5kg virsaus like..sveriu 55kg

tai ka tie vyrai..lai i save pasiziuri jei jau tos zmonos per storos..negi visi jau taip idealiai uzsisportave

va va..lai tie komentatoriai vyrai i save pasiziuri..
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 28, 19:22)
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas

po gimdymo nesikeicia kunas- bent jau tokios mamos dar nesutikau, o strijos ne kuno pasikeitimas ir jas galima dalinai panaikinti, o papildomi kg tai paprasciausias apsileidimas. kad nescia , tai nereiskia, kad reikia ryti be saiko. ir del kg nereikia kaltinti nestumo, o tik save uz apkiautima. po antro ir man liko truputelis, bet cia as pati kalta.
tai tikriaus gyveni labai labai mazam kaime, kad dar tokios nesutikai..po gimdymo ir klubai paplateja ir oda nukencia ir krutine negriztamai pakinta..o dar ziurek hormonai susivelia ir neimanoma pasidaro kanors pakeist..
nuo kada strijos ne kuno dalis..kiek zinau uzpakalis ir krutine priklauso kunui..
as galiu tik pasidziaugt savo vyru..jis labai supratingas..ir tik ramina mane, kad as labai daug noriu per tiek mazai laiko

o dar jis pas mane pats turi kelis kg virsaus(labai jau megsta skaniai pavalgyt)..ir reiketu pasportuot..na bet as myliu ne kuna o zmogu..todel pats kvailiausias dalykas sureiksminti kuno pokycius..
as sportuoju ir stengiuos labiau del saves..nes noriu tvirto kuno..o jei nebenumnesiu tu likusiu kg tai ka padarysi..
siaip vyras sako, kad sumoteriskejau biski ir tai ji veza