Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

Mano vyras labai supratingas siuo atzvilgiu ir esu jam be galo dekinga. Dvi sav. po gimdymo o as pilvuko neturiu,aisku odyte suglebusi,bet nuo kitos sav. pradesiu sportuoti ir viskas susiregulios,MB sako,kad viskas bus gerai ir klausia "praejo dvi sav. o tu jau nori buti kaip anksciau?! biggrin.gif " Sakau,kad aisku,kad noriu,sako,kad tikrai viskas susitvarkys po menesio,dvieju,viskas griz i savo vietas.O ir padidejes uzpakaliukas keliais cm jam taaaaip patinka blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras tai super, kai as staipausi pries veidrodi ir vis burbu, kad reikia dar kokius 5 kg numesti, jisai sako, ka cia tau mesti nera ka. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi labai dziaugiuosi savo vyru, nei puses zodzio apie mano kuno linijas nepasake smile.gif na tiesa pirmosiom savaitem kai buvau kudesne net kaip iki pastojimo,tai pastebejo kad gerokai kudesne, bet dabar jau pora menesiu po gimdymo tai svoris gryzo mazdaug toks pats kaip ir anksciau tik kad pilvukas labiau atsikises... blush2.gif man paciai tai labai kliuna, bet is vyro jokiu priekaistu negirdziu... biggrin.gif o padidejusia krutine tai isvis atsidziaugti negali lotuliukas.gif ir nuolat girdziu kaip mane ir dukryte myli wub.gif
Atsakyti
kadangi nieks labai nepasikeite tai ir reakciju nera kazkokiu. rolleyes.gif
Atsakyti
MANIŠKIS TAIP PAT JOKIŲ PRIEKAIŠTŲ NEREIŠKIA DĖL MANO PASIKEITUSIOS FIGUROS PO GIMDYMO smile.gif REIKIA TIK BIŠKUČIO LAIKO, KANTRYBĖS IR NORO, O TADA VISKAS ATSISTATYS Į SAVAS VIETAS biggrin.gif
Atsakyti
maniskis ir nieko nesako smile.gif vos 9 paros praejo po gimdymo smile.gif dukryte uzsiemes 4u.gif

viena vakara sakau ko tu manes ne neapsikabini.. sako kad bijau, gal tau vis dar skauda ax.gif (dalyvavo gimdyme mate kaip jauciaus) sakau tai pilvo neskauda, gali kabintis thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane po gimdymo liko +5 kg.,bet vyras ju nemato.. rolleyes.gif As burbu,kad kaip reikia numest,o jis: kur tu matai,kad reiketu ka mest.. biggrin.gif Kartais ir pyktis paima,galvoju gal specialiai tik taip sako.. ax.gif
Atsakyti
as po vaikucio atejimo i si pasauli pastambejau,nors praejo 11 men.vistiek liko 9 kg,bet tetukas sako,kad sumoteriskejau,ir jam atinka tai. blush2.gif lotuliukas.gif o vat man,nelabai,tai kad po naujuju ruosiuosi sportuoti. rolleyes.gif
Atsakyti
normaliai vyras reaguoja i kuno pasikeitimus ax.gif bet tikiuosi kad numesiu ax.gif
Atsakyti
Jokių priekaištų nei prieš, nei po ax.gif man čia tik kartais pasimaivymai užeina - aš per stora biggrin.gif tai pasijuokia ir sako - jo, tu tokia stora, kad per storumus kauliukai jau visi matosi doh.gif
Atsakyti
nors svoris po truputi ir krenta nes negaliu imtis jokiu drastisku veiksmu pries tuos nelemtus uzsilikusius kg kadangi maitinu mirksiukas.gif jokiu priekaistu is mb nesulaukiu bet pati paprasiau kad nupirktu elipsini treniruokli blush2.gif dabar rytais tvirtinu kuneli thumbup.gif
Atsakyti
kiekviena diena girdziu "kokie papai" lotuliukas.gif juoko forma aisku,bet negali jis i juos atsiziuret tongue.gif o siaip dar pareiske kad reik greiciau antro vaiko nes tiko labai man pilvukas ir truksta dabar kazko kai jo neber doh.gif
Atsakyti