Vyras "didziuojasi" savo ir kudikio darbeliu , nes figura pasikeite I gera, tik nelabai patinka, kad labai sukudau ir svoris dar krenta!
priaugau 25kg.... per menesi numeciau 14kg...
dar liko
bet vyras tyli nieko nesako
o ka jis gali sakyti
juk leliuka pagimdziau
o ne seip sau emaiu valgiau tortus ir storejau
pabandytu jis man prasizioti

Mano kunas nepasikeite po gimdymo
Na, gal dar siek tiek sulieknejau
Ir dar maziau riebaliuku turiu
Vyrui patinka viskas, priekaistu neturi
Gal tik paburbuliuoja, kad daugiau ilseciausi ir valgyciau, bet ka bevalgau, i kuna neina, nors tu ka
Krutine gal kiek sumazejo (nors ir taip maza buvo
) - man nepatinka, bet vyrui tai netrukdo
Kazin, kaip bus po antro, nes jau planuojam

Krutine gal kiek sumazejo (nors ir taip maza buvo

Kazin, kaip bus po antro, nes jau planuojam

man vyras sako, kad jam visokia graži(nors ką galvoja, tai biesas žino), o kg tai liko sočiai. Ir taip jau nebuvau manekenė(90 kg svėriau, o ūgis 1,73m). Aš gi nežabala, veidrody puikiai matos, kaip atrodau. Ar giria, ar ne, vistiek tuos kilus reikia numest.O jei svorio metimas tampa gyvenimo tikslu, tai jau ne kas. Jei nesiseka, gali depresiją įsivaryt
kazi ka istikruju vyrai galvoja sakydami, kad gerai atrodom su uzsilikusiais kilogramais po gimdymo... gal but sako, kad gerai atrodai, tik tam, kad neizeist ir tiek...
QUOTE(ilonytė @ 2010 03 04, 22:55)
man vyras sako, kad jam visokia graži(nors ką galvoja, tai biesas žino), o kg tai liko sočiai. Ir taip jau nebuvau manekenė(90 kg svėriau, o ūgis 1,73m). Aš gi nežabala, veidrody puikiai matos, kaip atrodau. Ar giria, ar ne, vistiek tuos kilus reikia numest.O jei svorio metimas tampa gyvenimo tikslu, tai jau ne kas. Jei nesiseka, gali depresiją įsivaryt
Na, svorio metimas, kaip ir pinigų uždirbimas turi tapti ne tikslu, o rezultatu.

Po pirmo nestumo svorio priaugau pora kg ir niekaip ju negalejau atsikratyt, ejom abu sportuot, zodziu palaike mane mano vyrukas, aisku biskuti ir pasijuokdavom, kad polendrickos matosi, bet nieko... dabar laukiam dar vieno leliuko, svoris auga,kaip ant mieliu (jau +5kg), bet zinau, kad ir vel eisim abu sportuot ir viskas bus gerai. O siuo metu valgom bulvytes ir nieko negaliu padaryt
kol nesuvalgau bulvytes per diena, tol silpna, pykina, bloga ir pan, O tik suvalgau bulvyciu, o jei dar keptu, tai kaip naujas zmogus

as vyrui visokia grazi - jis taip nuolat sako, ir tikrsai nemanau, kad meluoja. dabar ziauriai noriu atsikratyti nereikalingu kg, tai daug ko atsisakau valgyti, tai MB labai pyksta, mano, kad nereikia man svorio mesti....
Maniškis sako, kad net nesimato, jog visai neseniai gimdžiau, jei ne perrėžtas pilvas, pokyčių kaip ir nėra, nes per nėštumą priaugau vos 10 kg, o [irmą savaitę po gimdymo jau buvo -2, nors dabar jau vėl atsistatė buvęs svoris

Po gimdymo per pora menesiu dingo visi kg, nieko nedariau savaime. O jei padejuoju kad reiktu pora dar numesti tai jis labai pyksta. Kaip su mazu vaiku su manim zaidzia kol nesuvalgau visko kas lekstej negaliu nueiti
Sako negalintis pakesti anoreksininkiu, nors nesu as tokia (ugis165,svoris55kg)