Įkraunama...
Įkraunama...

Valkataujantys gyvūnai

QUOTE(Susiena @ 2005 03 15, 14:57)
O tai ką, kačių blusos gali namuose įsiveisti???? !!! Kodėl klausiu..? Ogi vieną kartą vidury žiemos naktį man ir vyrui kažkas kojas sukandžiojo... Toks vaizdas, kad kokių uodų ar musių būtų sukandžiota, tik labai ilgai nepraėjo... Nusikasėm iki kraujų! Tai galvojom, kad mūsų šuniukas ant lovos pagulėjo ir gal kokių gyvių buvo užnešęs... Paskui ir čia forume dar kažkurioj temoj diskutavom, kad ne man vienai taip buvo... blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tikrai gali. Tik kiek aš žinau, tai šunų ir kačių blusos skiriasi. Mes vasarą stovėjusią sofą terasoje įsinešėm į vidų, na tada ir prasidėjo. Vaikas ir aš buvome sukandžioti taip pat. Naikinome gal kokius 4-5 kartus išpukšdami visą namą dichlofosu, o po to perplaudama visą namą. Žodžiu, žinau kad katukai nekalti, žinau, kad tai blogi žmonės, bet nutrūčičiau katukus su mielu noru, nes tikrai nežadu draugiškai gyventi su jų blusom ir t.t.

O kiek girdėjau iš rųsių į butus taip pat patenka tokios blusos doh.gif
Atsakyti
Gyvūnus aš labai myliu, ir tikrai jų gaila , ypač išmestų, bet čia tai jau viršūnė, kad jau rūsio groteles laužt ohmy.gif Pas mus tai viena čia balandžius mėgo maitint, buvo beužknisanti, tai kažkas apramino, nes visi langai apdaryti buvo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Joanna @ 2005 03 16, 15:58)
Tikrai gali. Tik kiek aš žinau, tai šunų ir kačių blusos skiriasi. Mes vasarą stovėjusią sofą terasoje įsinešėm į vidų, na tada ir prasidėjo. Vaikas ir aš buvome sukandžioti taip pat. Naikinome gal kokius 4-5 kartus išpukšdami visą namą dichlofosu, o po to perplaudama visą namą. Žodžiu, žinau kad katukai nekalti, žinau, kad tai blogi žmonės, bet nutrūčičiau katukus su mielu noru, nes tikrai nežadu draugiškai gyventi su jų blusom ir t.t.

O kiek girdėjau iš rųsių į butus taip pat patenka tokios blusos doh.gif

Na, tai pas mane toms blusoms net nereikia iš rūsio lįst, nes tie katinai patys su visom blusom į mano balkoną sulipa! gun_bandana.gif mad.gif
Atsakyti
as tai vis taikaus paimt kaciuka toki prie musu namo valkataujanti sad.gif ,bet man vaikinas neleidzia jo parsinesti schmoll.gif sako zoo soda uzveisciau jei galeciau doh.gif
Atsakyti
O tu pagalvoji, kad tas mažutis fainutis kačiukas užaugs į paprasčiausią katiną? Neatsibos? nebus tada pilnas internetas skelbimų "Atiduodu 1 metų katinėlį. Labai gražus, labai prieraišus, tvarkingas ir t.t. Bet prabėgus metams paaiškėjo kad mano draugas (vyras, vaikas) alergiškas katinams".
Sorry, netaikau tiesiogiai, bet pamačius tokį skelbimą norisi tą katinėlį tokiems šeimininkams per vieną galą sukišti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga22 @ 2005 03 16, 17:05)
Pas mus tai viena čia balandžius mėgo maitint, buvo beužknisanti, tai kažkas apramino, nes visi langai apdaryti buvo mad.gif

Gal apie ta kalbam, o gal ne, bet mes tokia turim. Pora metu su balandziais kovojom. Kas savaite langus ir vasara ir ziema valiau (virs musu gyvena). Nurimo. Geliu darzeli "uzveise". Pasirode mazai. Pradejo katinus kieme (aciu dievuliui) veist ir po balkonais jiems namus statyt. Katinai pradejo dvest. Kazkas neapsikentes televizijai pranese. Seniunas kiemsargei liepe Katinyna isgriaut...
Dabar pro rusio (nenaudojamas, bet ne jos) langeli juos seria. I rusi negaliu uzeit, nes esu katinams alergiska, tai vyras ten lankosi blush2.gif . Nors tiek naudos, kad rusin eit nereikia.
Atsakyti
Ir aš kaip Cikadelė statau krūtinę prieš ambrazūrą: šeriu valkataujančius katinus. Be manęs šeria dar kokie 4-5 žmonės. Artėja žiema - namą katinam statysim. O ką daryt? Kokie 4-5 gyventojai piktinasi. Likę neutralūs. Tegu tik pabando mūsų namą kas išgriauti... Turiu savo filosofiją tuo klausimu. Visuomenė atsakinga už gyvūnus. Aš, kaip visuomenės dalis, nieko nepadariau, kad žmonės atsakingiau žiūrėtų į pareigą globoti savo augintinius, aš nemoku, nenoriu ir nežinau, kaip juos naikinti. Bet jaučiuos atsakinga. Marinti badu ir šalčiu negaliu, vadinasi, turiu palengvinti jų dalią. Mūsų katinai baugūs, neina nei prie žmonių, nei prie vaikų. Jeigu pagaučiau, sterilizuočiau. Beje, kažkur skaičiau, kad užsienyje irgi tokia problema yra, bet ji sprendžiama humaniškai: kates sterilizuoja ir sudaro šiokias tokias sąlygas, leidžiančias savanoriams rūpintis.
Tiesą sakant, suprantu temos autorę, turbūt ir man nepatiktų. Bet niekaip nesuprantu kitų pykčio, žiaurumo. Ir ypač nesuprantu tų, kurios turi savo augintinį, jį myli, bet į kitus nelaimėlius žiūri su tokiu pykčiu...Na, tiesiog socialinė nelygybė... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aimma, taip užsieni yra tokia programa "Pagauk, sterilizuok ir paleisk" Tikrai butu daug mažiau bedu , jeigu zmones sterilizuotu kiemo katinus .Zinoma butu dar geriau jei ir valstybė prie to prisidėtu. Tačiau.. tačiau..
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2007 09 18, 18:22)
Ir aš kaip Cikadelė statau krūtinę prieš ambrazūrą: šeriu valkataujančius katinus. Be manęs šeria dar kokie 4-5 žmonės. Artėja žiema - namą katinam statysim. O ką daryt? Kokie 4-5 gyventojai piktinasi. Likę neutralūs. Tegu tik pabando mūsų namą kas išgriauti... Turiu savo filosofiją tuo klausimu. Visuomenė atsakinga už gyvūnus. Aš, kaip visuomenės dalis, nieko nepadariau, kad žmonės atsakingiau žiūrėtų į pareigą globoti savo augintinius, aš nemoku, nenoriu ir nežinau, kaip juos naikinti. Bet jaučiuos atsakinga. Marinti badu ir šalčiu negaliu, vadinasi, turiu palengvinti jų dalią. Mūsų katinai baugūs, neina nei prie žmonių, nei prie vaikų. Jeigu pagaučiau, sterilizuočiau. Beje, kažkur skaičiau, kad užsienyje irgi tokia problema yra, bet ji sprendžiama humaniškai: kates sterilizuoja ir sudaro šiokias tokias sąlygas, leidžiančias savanoriams rūpintis.
Tiesą sakant, suprantu temos autorę, turbūt ir man nepatiktų. Bet niekaip nesuprantu kitų pykčio, žiaurumo. Ir ypač nesuprantu tų, kurios turi savo augintinį, jį myli, bet į kitus nelaimėlius žiūri su tokiu pykčiu...Na, tiesiog socialinė nelygybė... lotuliukas.gif

mano irgi kelios kamynkos šeria, aš irgi prisidedu. esam ne vienam katinėliui ir šuneliui namus suradusios. aišku, karas irgi vyksta. ir nuodų primėto, ir "būdeles" išdrasko, išspardo po visą kiemą -- tvarkdariai atseit.
man tai irgi nesuprantama tokia "meilė", kad savo tai dievinu, o ne savo tai nuodiju.
Atsakyti
mano miesto laikraštyje jau porą mėnesių yra skelbimas, kad gerų žmonių prašo padovanoti kokią nors apleistą lūšną ar pastatą šiaip, nes teigia, kad nori ten įrengti gyvūnų prieglaudą, jei tai tiesa ir kai dabar pastatai tokie brangūs ne kažkokie aferiūgos šitaip dangstydamiesi skelbiasi, tai būtų išties puiku thumbup.gif labai gaila visų benamiukų, o dar labiau graudu, kai eini iš kažkur namo ir tuo metu nieko neturi rankose ir sutinki benamiuką, o kai pasiėmus maisto grįžti į tą vietą, kad jį pavaišinti, jo jau nebebūna...
Atsakyti
Mūsų kieme daug nėra ax.gif Už tai turim šuniuką, galvojom, kad benamis, pakalbinam jį, žiūri gailiom akim, nupirkom jam šuniškos dešros. Neėdė blink.gif Galvojom, ot išpindėjęs. O pasirodo, kad bobulė jį kieme laiko doh.gif Gerai dar kad ne ant grandinės prie laiptinės lotuliukas.gif Vieną dieną vos nepataikė ant manęs maišiuko su mėsgaliais doh.gif Bet nepataikė, pasijuokiau ir įėjau į laiptinę.

O Susieną užjaučiu, reikia kovot su bobule rimtai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, va, niekas pagaliais neapmėtė ax.gif Tai leisiu sau dar truputį pafilosofuoti. Neapykanta benamiams, valkataujantiems persiduoda ir vaikams. Jeigu ir negirdi grasinimų nuodyti, šaudyti, tai jaučia tokį nusistatymą. Aišku, baisu, jei vaikas užsikrės kokia liga. Mano dukra irgi buvo maža, aš irgi dėl to jaudinausi. Bet ir tada, ir dabar atrodo, kad neką geriau sveikas fiziškai, bet sergantis morališkai vaikas. Kitaip sakant, saugodami nuo užkrečiamų ligų galim pamiršti širdį. Aš tikrai labiau negu kokio užkrato ar blusų bijočiau pamatyti savo vaiką, padegusį benamį katiną.
Atsakyti