Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

QUOTE(Skorpione @ 2007 10 30, 14:11)
o man visai patinka Šaluniškos žieminiai batukai 

QUOTE(tutifruti @ 2007 10 30, 14:19)
as sau pastovei tik su avies vilna batus perku jau kelinta ziema istikima fun&go batams

kur vienu ir kitu yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 30, 13:23)
kur vienu ir kitu yra pirkti?

Pirkau Gariunuose. yra Tarp 3/4 ar tai 2/3 eiles,prekiauja Vien Šaluniškos batais ir toje pacioje eilėje yra ir Antylopa batai. Kazkas anskciau rase, kad irgi neblogi.
Bet as pirkau pas tokia moteriske, kur priesais 0 eile stovi su vaikiškais bateliais. Jei kas netinka, visada gali rpiimti ar pakeisti. Bet pries tai geriau zinoma, del to sisitarti ax.gif Jei netingesiu, pasistengsiu arba si vakara arba per iseigines ideti nuotraukyte biggrin.gif
Atsakyti
o kaži kur Kaune būt galima rasti Šaluniškos batų??
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2007 10 31, 09:03)
o kaži kur Kaune būt galima rasti Šaluniškos batų??

Kaune yra urmo bazėj "Šaluniškos" batų raudonam pasaže mes pirkom. Dar yra labai panašūs kaip ir "Šaluniškos" "Kapitoškos " firmos irgi labai geri.
Atsakyti
QUOTE(vitaskin @ 2007 10 31, 10:41)
Gal nuorodele galima, kur paziuret blush2.gif

as per www.google. ru radau www.babym.ru
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 31, 09:39)
perziurejau Saluniskos kolekcija , kokiu fajnu botku galima issirinkt, idomu ar Gariunuose taip pat tokia plati kolekcija g.gif .Labai patiko batai-unty biggrin.gif

Šiaip foto jie geriau atrodo nei realiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 31 spalio 2007 - 09:59
kas turit ar turejot Primigi zieminukus??? prie naudojima pusket kuom nors ar ne? ar jie tirkia jau nebepraleis jokios dregmes??? blush2.gif nu netureje mes tokiu batu, kad ne vien oda virsuj blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai teiraujuos... ir galima det vilnone kojine i batus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 10 31, 11:26)
ir galima det vilnone kojine i batus? g.gif

dėti nereikia, o mauti gali drąsiai, jei lauke labai šalta ir manai, kad gali šalti pėda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 31 spalio 2007 - 11:51
taip taip -as apie ant kojos movima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu man jei neatrodo labai silti -nors tu ka doh.gif doh.gif kad ir kaip visos cia gire g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 10 31, 13:03)
taip taip -as apie ant kojos movima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man jei neatrodo labai silti -nors tu ka doh.gif  doh.gif kad ir kaip visos cia gire g.gif

jus čia apie tuos populiariuosius PRIMIGI žieminukus g.gif Mes taip pat juos turim, na ir man jie neatrodo l. jau tokie šilti. Manau kojinė tikrai dėsim, vis dėl to nepakenks jei nešals ir be jos kojytės, o tik dar šilčiau vaikui bus..
na panešiuosim pamatysim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 01, 14:52)
siandien islindom jau su ecco zieminukais
na labai jau jie smagus pasirode  thumbup.gif

Mes savo dar nepranešiojom schmoll.gif Per šilta dar žieminius aut man rodos g.gif Už lango pas mus +8 rodo g.gif Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 01, 17:50)
Mes savo dar nepranešiojom schmoll.gif  Per šilta dar žieminius aut man rodos  g.gif  Už lango pas mus +8 rodo  g.gif  Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna  smile.gif

na priklauso nuo vaiko organizmo
maniskio kojos sala doh.gif gal paveldeta is manes, nes man ruduo ir baigta, nerandu ne vienu batu su kuriais nesaltu man kojos doh.gif
pas mus siandien tik +4 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 01 lapkričio 2007 - 15:59