Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

Ar tik nebandoma savo asmeninio nepasitenkinimo suverst aukletojoms?
Mano sesers vaikas lanko ta pacia grupe kaip ir Elas,tai sake,kad aukletoja Dalyte (berods toks vardas) labai patenkinta,visada randa ja apsupty vaiku,tai jeigu aukletoja tokia baisi turbut vaikai taip dziaugsmingai nepultu prie jos.
Taip pat ir pati galiu tvirtinti,nes gana daznai eidavau pasiimti sesers sunelio i grupe ir pati esu macius kokie vaikai laimingi ir kaip jie ja myli wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konkin: 01 vasario 2007 - 16:17
Labutis, mamyčiukės. mes stai neseniai atsikėlėm į Karoliniškes . Dar prieš atsikraustant mums labai domėjausi kur mano dukryte paklius. Perskaičius Eglemama zinute, nustebau: tikrai auklėtojos ne raganos, o dar galėčiau pasakyti - labai malonios. Visu pirma buvau uzejusi i darzeli: vedeja (tarp kitko visai jauna ir maloni) uzrase mus ir pakviete i grupe apziureti ir susipazinti su aplinka. Parodėlėje pamačiau daug darbeliu - cia dirba su vaikais, pamaniau, o ne tik snarglį atsiprašant mūsų patiems gudriausiems ir brangiausiems šluosto, kaip buvo senuosiuose darželiuose (jų buvo 2 - nuomavomės butus). Džiaugiuosi, kad vaikas bus uzimtas visą dieną, mokės bendrauti. taip, darzelis senas, tačiau mačiau tikrai gražią aplinką.
Dabar praėjo jau šeši mėn. Mano dukrytė - ne aukso gabalas. tačiau, manau, jeigu šeštadienį klausia, kodėl neinam pas vaikus? - tai auklėtojų didelis pasiekimas. Ypač maloni ir nuoširdi, turi kantrybės su vaikais auklėtoja Daiva. (Kažin, kiek ten Daivų yra?) mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dulke @ 2007 02 01, 21:44)
Labutis, mamyčiukės. mes stai neseniai atsikėlėm į Karoliniškes . Dar prieš atsikraustant mums labai domėjausi kur mano dukryte paklius. Perskaičius Eglemama zinute, nustebau: tikrai auklėtojos ne raganos, o dar galėčiau pasakyti - labai malonios. Visu pirma buvau uzejusi i darzeli: vedeja (tarp kitko visai jauna ir maloni) uzrase mus ir pakviete i grupe apziureti ir susipazinti su aplinka. Parodėlėje pamačiau daug darbeliu - cia dirba su vaikais, pamaniau, o ne tik snarglį atsiprašant mūsų patiems gudriausiems ir brangiausiems šluosto, kaip buvo senuosiuose darželiuose (jų buvo 2 - nuomavomės butus). Džiaugiuosi, kad vaikas bus uzimtas visą dieną, mokės bendrauti. taip, darzelis senas, tačiau mačiau tikrai gražią aplinką.
Dabar praėjo jau šeši mėn. Mano dukrytė - ne aukso gabalas. tačiau, manau, jeigu šeštadienį klausia, kodėl neinam pas vaikus? - tai auklėtojų didelis pasiekimas. Ypač maloni ir nuoširdi, turi kantrybės su vaikais auklėtoja Daiva. (Kažin, kiek ten Daivų yra?) mirksiukas.gif  nestuke.gif

kaip supratau yra dvi-viena gera,kita nekokia....
na,mes gyvename Pilaiteje,bet kadangi ten papulti i vieninteli esama darzeli galima tik po 1,5metu nuo uzsirasymo,tai nutariau kad vaika vesiu i Medyneli,nes arciausiai namu ir pakeliui bus i darba vaziuojant.Siomis dienomis kaip tik vaziuosiu tartis pas vedeja.Tikiuosi,nuo rudens leisti vaika.Bus kaip tik 2 metukai mano sunui,tai manau,jau bus pakankamai pasiruoses tam.
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2007 03 06, 20:53)
kaip supratau yra dvi-viena gera,kita nekokia....
na,mes gyvename Pilaiteje,bet kadangi ten papulti i vieninteli esama darzeli galima tik po 1,5metu nuo uzsirasymo,tai nutariau kad vaika vesiu i Medyneli,nes arciausiai namu ir pakeliui bus i darba vaziuojant.Siomis dienomis kaip tik vaziuosiu tartis pas vedeja.Tikiuosi,nuo rudens leisti vaika.Bus kaip tik 2 metukai mano sunui,tai manau,jau bus pakankamai pasiruoses tam.

aš taip pat užrašiau nuo rudenio saviškį jam bus taip pat 2 m. tai tikriausiai musų vaikiukai bus vienoje grupėje rolleyes.gif o kad darželiai perpildyti tai jau supratau doh.gif buvau užrašius vaiką nuo 1,5 m. ir kai nuėjau pranešti kad mes dar neisim į darželį o nuo rudenio tai pati vedėja pasakė kad labai gerai kad atidėjote nes grupės dabar perpildytos doh.gif sakiau jei bus taip ir rudenį blink.gif tai pakelsiu šumą protest.gif užrašai vaiką nuo gimimo o į darželį nebus šansų patekti doh.gif tikiuosi taip nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 11:29)
aš taip pat užrašiau nuo rudenio saviškį jam bus taip pat 2 m. tai tikriausiai musų vaikiukai bus vienoje grupėje  rolleyes.gif o kad darželiai perpildyti tai jau supratau  doh.gif buvau užrašius vaiką nuo 1,5 m. ir kai nuėjau pranešti kad mes dar neisim į darželį o nuo rudenio tai pati vedėja pasakė kad labai gerai kad atidėjote nes grupės dabar perpildytos  doh.gif sakiau jei bus taip ir rudenį  blink.gif tai pakelsiu šumą  protest.gif užrašai vaiką nuo gimimo o į darželį nebus šansų patekti  doh.gif tikiuosi taip nebus  rolleyes.gif

na,siandien vaziuosiu paziureti kaip tas darzelis atrodo...kaip kiemelis,zaidimu aikstele....po to nuspresiu ar eiti pas direktore uzrasyti vaika.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2007 03 09, 14:20)
na,siandien vaziuosiu  paziureti kaip tas darzelis atrodo...kaip kiemelis,zaidimu aikstele....po to nuspresiu ar eiti pas direktore uzrasyti vaika.. biggrin.gif

mamytes,o is kurios puses yra privaziavimas su automobiliu prie to darzelio g.gif Vaziavau sivakar,bet jau buvo suteme,tai nenorejau klaidzioti ....Vaziavau ir Gerbutaviciaus g,Sietyno,bet privaziavimo prie pat nemaciau...
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2007 03 09, 21:43)
mamytes,o is kurios puses yra privaziavimas su automobiliu prie to darzelio  g.gif Vaziavau sivakar,bet jau buvo suteme,tai nenorejau klaidzioti ....Vaziavau ir Gerbutaviciaus g,Sietyno,bet privaziavimo prie pat nemaciau...

Ivaziavimas is Kavoliuko gatves 4u.gif
Atsakyti
ll
Labai norėčiau sužinoti nuo kokio amžiaus vaikus priima i lopšelį. Mano dukrytei dar tik 6 mėn. Norėčiau Ją vestį i darželį nuo 1 metų, tačiau ar kur nors priima tokius mažus vaikus? ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 05 03, 15:20)
ll
Labai norėčiau sužinoti nuo kokio amžiaus vaikus priima i lopšelį. Mano dukrytei dar tik 6 mėn. Norėčiau Ją vestį i darželį nuo 1 metų, tačiau ar kur nors priima tokius mažus vaikus? ačiū už atsakymą.

Nepatarciau vesti i darzeli nuo 1 metu schmoll.gif Juk nieks ten to vaikiuko gerai nepriziures doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 05 03, 17:35)
Nepatarciau vesti i darzeli nuo 1 metu  schmoll.gif  Juk nieks ten to vaikiuko gerai nepriziures  doh.gif

kai pagalvoju koks mano pyplys buvo metuku,tai tikrai butu buvusi totali nesamone vesti tokio amziaus vaika i darza.
Jei nera labai sunki materialine padetis seimoje,tai patarciau palaukti iki kokiu 1,9men.
Uzrasiau i Medyneli ir as savaji.Pats darzelis tvarkingas,bet labai jau biednas....Keista,kad pvz Pilaiteje Giluzio darzelyje kieme stovi 2 naujai pastatytos zaidimu aiskteles vaikams.Viena tokia aikstele kainuoja apie 20tukst.litu.Tai kaip Giluzis surado 40 tukst,o Medynelis neisgali tokiu aiksteliu ipirkti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2007 05 03, 21:00)
kai pagalvoju koks mano pyplys buvo metuku,tai tikrai butu buvusi totali nesamone vesti tokio amziaus vaika i darza.
Jei nera labai sunki materialine padetis seimoje,tai patarciau palaukti iki kokiu 1,9men.
Uzrasiau i Medyneli ir as savaji.Pats darzelis tvarkingas,bet labai jau biednas....Keista,kad pvz Pilaiteje Giluzio darzelyje kieme stovi 2 naujai pastatytos zaidimu aiskteles vaikams.Viena tokia aikstele kainuoja apie 20tukst.litu.Tai kaip Giluzis surado 40 tukst,o Medynelis neisgali tokiu aiksteliu ipirkti... g.gif

[COLOR=blue]
Aišku, aš sutinku kad tokio amžiaus vaikui darželyje ne vieta. Tačiau ką daryti, jei vaikelio nėra kam palikti pažiūrėti. Tėtis, seneliai dirba, o aš pati studentė (dieniniame). Gal kas nors žino kokių gerų auklių,kad mylėtų vaiką? Kiek kainuoja valanda samdant auklę?
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 05 04, 08:32)
[COLOR=blue]
Aišku, aš sutinku kad tokio amžiaus vaikui darželyje ne vieta. Tačiau ką daryti, jei vaikelio nėra kam palikti pažiūrėti. Tėtis, seneliai dirba, o aš pati studentė (dieniniame). Gal kas nors žino kokių gerų auklių,kad mylėtų vaiką? Kiek kainuoja valanda samdant auklę?

pasiskaityk,temoje apie aukles,ten gausi daug info mirksiukas.gif šiaip auklė vidutiniškai ima apie 5lt.už val. 4u.gif o dėlmeilės tai kol žmogaus nepažinsi tol nesužinosi ar myli ar ne rolleyes.gif
Atsakyti