QUOTE(dulke @ 2007 02 01, 21:44)
Labutis, mamyčiukės. mes stai neseniai atsikėlėm į Karoliniškes . Dar prieš atsikraustant mums labai domėjausi kur mano dukryte paklius. Perskaičius Eglemama zinute, nustebau: tikrai auklėtojos ne raganos, o dar galėčiau pasakyti - labai malonios. Visu pirma buvau uzejusi i darzeli: vedeja (tarp kitko visai jauna ir maloni) uzrase mus ir pakviete i grupe apziureti ir susipazinti su aplinka. Parodėlėje pamačiau daug darbeliu - cia dirba su vaikais, pamaniau, o ne tik snarglį atsiprašant mūsų patiems gudriausiems ir brangiausiems šluosto, kaip buvo senuosiuose darželiuose (jų buvo 2 - nuomavomės butus). Džiaugiuosi, kad vaikas bus uzimtas visą dieną, mokės bendrauti. taip, darzelis senas, tačiau mačiau tikrai gražią aplinką.
Dabar praėjo jau šeši mėn. Mano dukrytė - ne aukso gabalas. tačiau, manau, jeigu šeštadienį klausia, kodėl neinam pas vaikus? - tai auklėtojų didelis pasiekimas. Ypač maloni ir nuoširdi, turi kantrybės su vaikais auklėtoja Daiva. (Kažin, kiek ten Daivų yra?)
kaip supratau yra dvi-viena gera,kita nekokia....
na,mes gyvename Pilaiteje,bet kadangi ten papulti i vieninteli esama darzeli galima tik po 1,5metu nuo uzsirasymo,tai nutariau kad vaika vesiu i Medyneli,nes arciausiai namu ir pakeliui bus i darba vaziuojant.Siomis dienomis kaip tik vaziuosiu tartis pas vedeja.Tikiuosi,nuo rudens leisti vaika.Bus kaip tik 2 metukai mano sunui,tai manau,jau bus pakankamai pasiruoses tam.