Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

user posted image

flirt.gif flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės mama: 04 gegužės 2007 - 19:48
gal žinote nuo kada priima į darželį vaikus g.gif planuojam nuo rugpjučio pratint vaiką prie darželio bet girdėjau kad nepriima tik nuo rugsėjo priima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 22, 20:51)
girdėjau kad nepriima tik nuo rugsėjo priima  unsure.gif

jei esate isanksto uzsirase i si darzeli, tai nemanau, kad butu problemu vesti nuo rugpjucio. Rugseji gali priimti isanksto neuzsirasiusius vaikucius, nes gali buti, kad atsilaisvina vietos, direktore mato realia situacija, kas kazkur kitur issikele, kas nusprende vaiko dar nevesti ir pan. Mes pradejom vesti nuo geguzes. Geriausiai pasiskambinti direktorei mirksiukas.gif
Atsakyti
O musu visai neprieme i darzeli, nors su direktore kalbejau, kad vesiu nuo 4 metu doh.gif (buvau uzrasius i darzeli, kai vaikui buvo metukai) smile.gif kai nuejom kalbeti del ejimo, tai jinai labai apgailestavo, kad mano sakymo telefonu neuzsifiksavo rastiskai, tai pareiske, kad tokio amziaus vaiku yra 2 grupes ir abi perpildytos virs 20 vaiku unsure.gif Va taip va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 05 23, 09:48)
O musu visai neprieme i darzeli, nors su direktore kalbejau, kad vesiu nuo 4 metu  doh.gif  (buvau uzrasius i darzeli, kai vaikui buvo metukai)  smile.gif kai nuejom kalbeti del ejimo, tai jinai labai apgailestavo, kad mano sakymo telefonu  neuzsifiksavo rastiskai, tai pareiske, kad tokio amziaus vaiku yra 2 grupes ir abi perpildytos virs 20 vaiku  unsure.gif  Va taip va  biggrin.gif

nieko sau blink.gif doh.gif aš saviškį jau į šį darželį nuo pat gimimo esu užrašius tai tegul tik pasako kad vietų jam nėra aggressive.gif triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 23, 10:14)
nieko sau  blink.gif  doh.gif aš saviškį jau į šį darželį nuo pat gimimo esu užrašius tai tegul tik pasako kad vietų jam nėra  aggressive.gif  triniti.gif

As galejau reikalaut, kad priimtu, bet nenorejau schmoll.gif kai pagalvoji, kad bus grupej daugiau kaip 20 vaiku, tai jauciu be galvos savo vaika pasiimciau doh.gif Kol turiu galimybe vaika palikinet su mociute, tai nesiversiu as i ta darzeli tongue.gif Parasiau rastiska prasyma, kad vesiu vaika i paruosiamaja grupe nuo 6 metu ax.gif O del ejimo, kai jus uzrase nuo gimimo, tai vistiek reikia daug is anksciau ispeti, kad zinotu, nes jei nuvesi ir sakysi nuo rytdienos norim eit, tai taip ir atsakys kaip paklausei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 23 gegužės 2007 - 12:21
QUOTE(Tučka @ 2007 05 23, 13:20)
As galejau reikalaut, kad priimtu, bet nenorejau  schmoll.gif  kai pagalvoji, kad bus grupej daugiau kaip 20 vaiku, tai jauciu be galvos savo vaika pasiimciau  doh.gif  Kol turiu galimybe vaika palikinet su mociute, tai nesiversiu as i ta darzeli  tongue.gif Parasiau rastiska prasyma, kad vesiu vaika i paruosiamaja grupe nuo 6 metu  ax.gif  O del ejimo, kai jus uzrase nuo gimimo, tai vistiek reikia daug is anksciau ispeti, kad zinotu, nes jei nuvesi ir sakysi nuo rytdienos norim eit, tai taip ir atsakys kaip paklausei  lotuliukas.gif

jau buvau šian darželyje tai lyg tais viskas normoj rolleyes.gif kažkur apie rugpjučio vidurį reiks ateit ir pasitikslint dėl grupės nes dar nežino į kurią eis mano mažius ar į vyresnių vaikučių grupę ar į mažesnių smile.gif aš tai labiau norėčiau kad į didesnių nes jis ir taip nemažas pas mane tai su mažyliais jam bus neįdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 23, 15:40)
jau buvau šian darželyje tai lyg tais viskas normoj  rolleyes.gif kažkur apie rugpjučio vidurį reiks ateit ir pasitikslint dėl grupės nes dar nežino į kurią eis mano mažius ar į vyresnių vaikučių grupę ar į mažesnių  smile.gif aš tai labiau norėčiau kad į didesnių nes jis ir taip nemažas pas mane tai su mažyliais jam bus neįdomu  rolleyes.gif

Sekmes tada 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors maziukas dar jis pas tave. mes kai ejom 2 metu 3 dienas, tai viena diena grizo su nugara nubrozdinta labai, o aukletoja nei zodziu neuzsimine, kad kazkur virto vaikas doh.gif Tai nutariau, kad su mano mama jam saugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 05 23, 15:48)
Sekmes tada  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Nors maziukas dar jis pas tave. mes kai ejom 2 metu 3 dienas, tai viena diena grizo su nugara nubrozdinta labai, o aukletoja nei zodziu neuzsimine, kad kazkur virto vaikas  doh.gif Tai nutariau, kad su mano mama jam saugiau  ax.gif

aš su mielu noru palikčiau savo mamai savo vaikiuką tik kad jos neturiu tai ir vargstu viena unsure.gif bet kai pagalvoji ir aš augau ir eidavau į darželį tai gal nebus jau taip blogai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 23, 15:58)
aš su mielu noru palikčiau savo mamai savo vaikiuką tik kad jos neturiu tai ir vargstu viena  unsure.gif bet kai pagalvoji ir aš augau ir eidavau į darželį tai gal nebus jau taip blogai  unsure.gif

O matai, man kita situacija ax.gif As pati nejau i darzeli, del to labai nepatikliai i juos ziuriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 05 23, 16:31)
O matai, man kita situacija  ax.gif  As pati nejau i darzeli, del to labai nepatikliai i juos ziuriu  doh.gif

pagyvensim pamatysim ar ten vaikui bus gerai rolleyes.gif aš iš vienos pusės ir laukiu kada vesiu vaiką į daržą o iš kitos bijau nes kai prasidės ligos tai bus nekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 22, 21:51)
gal žinote nuo kada  priima į darželį vaikus  g.gif planuojam nuo rugpjučio pratint vaiką prie darželio bet girdėjau kad nepriima tik nuo rugsėjo priima  unsure.gif

kai mes buvome darzelyje sake jog kada noresim tada ir priims g.gif
Atsakyti